Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 21:31:37
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zvuková karta  (Prečítané 26845 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #15 kedy: 15. December , 2005, 00:47:36 »

vsak cez amplitube sa da nadstavit fajn zvuk basy ci nie? kamos to robil  a super v celku ale osobne som to nerobil.. samozrejme ze zakvacim basu cez line a nadstavim zvuk basy ce amplitube bass
 takze co je meritkom podla coho mam kupit zvukovku??  co si mam vsimat??  kupim nieco aj do 2 tisic?
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #16 kedy: 15. December , 2005, 00:48:45 »

Ja som dlho pouzival Maudio delta 10/10 abol som nad mieru spokojny.Ma to asio takze to az tak nezatazuje procesor co je v tvojom pripade velke plus.
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #17 kedy: 15. December , 2005, 00:49:55 »

No,zalezi ci chces tu basu tocit \"len tak\",alebo naozaj.....

Naposledy upravil Jimi Cimbala, : 15.12.2005 o 00:57
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 15. December , 2005, 00:56:00 »

Zakky ma nieco od M-Audio na USB, ma to ASIO samozrejme a dva asi dost kvalitne vstupy, na mikrofon a na gitaru.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 15. December , 2005, 15:58:20 »

Otazka je, ake sloty su v PC. Ak ISA, tak zacni pocitacom. Ak PCI, kup nieco od M-Audia, zalezi, kolko potrebujes vstupov, vyrabaju vela kariet za rozumne peniaze.

Pentium III 450MHz je v pohode, vo svojom obdobi to bolo delo a bezne sa s tym do PC tocili kapely. Treba ovsem pouzivat dobove software a najlepsie aj dobovy operacny system. Cize urcite nie Cubase SX3 a winXP, ale pekne Cubase VST5 a win2k.
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 15. December , 2005, 18:43:00 »

No ja potrebujem ciste na demac nahadzem loopy nahram gitary basu  proste orientacne demo do studia aby sa vedelo o com to je.. Nechcem nahravat naraz vela vstupov  mne staci vazne jeden nechcem rtobit doma studio iba orientacne demo..  Aka je sena s M audio??  Alebo tu sound Blaster live? Slot ma PCI.

rastis a preco nemozem XP kombinovat s CubaseSX3
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 15. December , 2005, 19:14:24 »

Nepochopil si - Pantium III 450Mhz bol kedysi dobry procesror. Aby si z neho vymackal co najviac, je dobre pouzivat SW, ktore boli napisane v jeho casoch. Dnesne SW a OS maju ovela vacsie HW naorky. Skratka Cubase SX3 je pazravy program, winXP tiez, praca v tom na PIII 450 Mhz by bola zbytocne utrpenie.

M-Audio ma kvalitnejsie prevodniky, ako SB live = kvalitnejsi zvuk. Ceny si pozri na internete. SB live sa da pouzit na jednoduche nahravky, ale je to o tom, aku kvalitu pozadujes a co si ochotny investovat.
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 15. December , 2005, 19:49:54 »

Aha jasne kuknem ceny dikes chcem tak do 2 tisic
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 16. December , 2005, 11:11:22 »

Do 2 tisic si kup staru SB live z vypredaja  za par stoviek. Na jednoduche dema spravi tu istu robotu, ako drahsia Audigy. M-Audio zacinaju asi trochu vyssie.
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 30. December , 2005, 02:33:30 »

vie mi niekto povedat  preco mi nechce tahat zvuky s klavesu Roland G- 800 zvukovka Yamaha wave force  v XP ??  normalne v 98  to fici v pohode ziadny problem a teraz na XP je s tym problem aj Cubase  proste mi nechce prehrat zvuky ....
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 30. December , 2005, 15:14:36 »

Na tak specificky problem si nezadal ziadne potrebne informacie, aby sa Ti dalo poradit. Ale ak je ta Yamaha taka ista starina, ako pocitac, co si spominal ze mas, tak sa divim, naco silou mocou znasilnujes winXP - to je prva a zasadna chyba !
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #26 kedy: 30. December , 2005, 15:21:06 »

Mr. Lado - skús pohžadať na nete drivere na tú zvukovku pre winXP, inak neviem, či sa tomu dá pomôcť.
Zaznamenané

Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 30. December , 2005, 18:49:32 »

driver som stiahol na xp je to starina bez debaty   Ked ja som si na XP zvykol  a win 98  uz nechcem mat  ty mas nejaky iny win2  ci jak  to nepoznam co je to za win??
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #28 kedy: 30. December , 2005, 19:12:09 »

Ja mam ten Win2k, moc o tom neviem ci povedat, je to zalozene na NT, cize ziadny MS-DOS ako W98, akurat to nepodporuje take kraviny ako je skin na dolnej liste a nejaky novsi HW. Tiez to nema taku kompatibilitu s DOS, cize si nezahras stare hry.
Zaznamenané

Mr.Lado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 31. December , 2005, 10:47:14 »

no rozodol som sa pre sound blaster audigy2  kamos to ma a frci mu to .. lenze ma zaujima ...  
ja mam na starej Yamahe
line vstup
mic vstup
vystup na zosik
sluchatkovy vystup
a este na midi tu siroku koncovku neviem jak sa vola

ale ta audigy myslim nema tu koncovku na midi   kam to potom zapojim hm?
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.