Ondrej Potancok
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 06. Január , 2007, 16:03:16 » |
|
ale sak tam za nimi priam svietia tie hlavy setky a ampy cp tam maju...a na kazdom je znacka marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 06. Január , 2007, 16:16:10 » |
|
tak sa takto dohodnime...dam si spravit ten marshall,potom sa popripade trochu vytuni a za daky mesiac vam poslem ukazku co z toho vzniklo....hmm???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 06. Január , 2007, 16:17:39 » |
|
ale tak zase ja neplanujem ziadny hardcore,ani nic podobne...ten zvuk co z toho pojde nakoniec asi predsta len trochu prifabim tym mojim DS-1 a snad mi to bude stacit....ked nie budem to potom riasit ako dalej....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 06. Január , 2007, 16:18:34 » |
|
rob ako sam uznas za vhodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 06. Január , 2007, 16:19:59 » |
|
Daj si radsej to Soldano, to hra ako upraveny Marshall.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 06. Január , 2007, 16:24:59 » |
|
a kde je daka schema na to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 06. Január , 2007, 16:31:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 06. Január , 2007, 16:37:02 » |
|
veeelice sa ospravedlnujem za moju opovazlivost vopchat do toho ampu mt-2 mooja chyba to ondrej nestaval som to som to len kupil trafa su tam asi z dakej tesly to uz tak neviem a elektonky z tych lacnejsich "JJ" no ale co uz na ine student nema looove No a k tomu dokrmovaniu DS-1, DS-2, OD-1, OD-2, OD-3, a tych tube sreamerov co som nasiel uf ale tak som si spomenul na mata durindu ten tam mal za sebou jcm 800 a nekde som cital ze mal Electro harmonix Big muff neviem co je na tom pravdu ale by sma zaujimalo ci to je dokrmovac alebo ani nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 06. Január , 2007, 16:55:12 » |
|
a kde je daka schema na to?
SOLDANO! to je moj biznis.. poslem ti aj fotky ampu zvnutra ak ti to pomoze
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 06. Január , 2007, 17:14:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 06. Január , 2007, 17:22:11 » |
|
veeelice sa ospravedlnujem za moju opovazlivost vopchat do toho ampu mt-2 mooja chyba to ondrej nestaval som to som to len kupil trafa su tam asi z dakej tesly to uz tak neviem a elektonky z tych lacnejsich "JJ" no ale co uz na ine student nema looove No a k tomu dokrmovaniu DS-1, DS-2, OD-1, OD-2, OD-3, a tych tube sreamerov co som nasiel uf ale tak som si spomenul na mata durindu ten tam mal za sebou jcm 800 a nekde som cital ze mal Electro harmonix Big muff neviem co je na tom pravdu ale by sma zaujimalo ci to je dokrmovac alebo ani nie Kludne si hraj s efektom akym chces, na tom nic nie je. Akurat ze ten MT2 je uz dost specificky riadny skreslovak, ktory si moc nepotrpi, aby zachoval nejaku prirodzenu farbu aparatu a to vacsinou nechceme. ElectroHarmonix Big Muff som mal kedysi este ten stary povodny a tiez to bol riadny bustrisko, nez nejaky jemny dokrmovak. K JCM800 sa vela pouzival vzdy Tubescreamer, ten povodny. Tie sucasne vraj uz hraju inac, ale sam to vyskusane nemam.
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2007, 11:19:08 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 07. Január , 2007, 11:12:53 » |
|
fakt, tu ti velmi dobre radia...SOLDANO...aj ja sa na to chystam, zvuk je lepsi ako Marshall...skoda ze original stoji okolo 3000 dolarov...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 07. Január , 2007, 11:19:00 » |
|
A je ho tazko zohnat. Ani na ebayi moc nie su vidiet.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 07. Január , 2007, 11:24:00 » |
|
A je ho tazko zohnat. Ani na ebayi moc nie su vidiet.
FFamp tu svojho casu spominal nejaky "identicky" zosilovac od Yamahy ( ), ktory pre nich navrhoval ten isty clovek a ktory by mal za ovela lepsie peniaze ponukat "ten isty" zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 07. Január , 2007, 11:46:59 » |
|
Keby to tak vedel niekto preverit a otestovat ....
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
|