beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 21. Február , 2007, 12:51:09 » |
|
Ak vies varit a nechas si narast velkeeee kozy,tak si ta vezmem
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 21. Február , 2007, 12:59:41 » |
|
do prčic, taký som rozrušený s tej jeho ponuky, že aš! oprava: skduálno=seksuálno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 21. Február , 2007, 14:10:33 » |
|
Tak tu su tie tracky:
rok 1997 asi nastroje: gitara, bubny, basa, spev(jeden spev a jedno kvilenie) studio niekde v leopoldove nazvy som zabudol tak som vymyslel nove - lepsie!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 21. Február , 2007, 14:17:15 » |
|
dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 21. Február , 2007, 14:20:24 » |
|
dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 21. Február , 2007, 14:23:37 » |
|
mozno este toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 21. Február , 2007, 14:27:59 » |
|
no este toto a dost aj tak sa za to uz teraz trosku hambim teda nie za chalanov ako zahrali ani nie za pesnicky z mojej dielne ale za to ako priserne tam hram gitaru a hlavne sola
|
|
« Posledná zmena: 21. Február , 2007, 14:30:55 od beercompatibile »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 21. Február , 2007, 14:34:26 » |
|
Opossum
tak okostuj a napis
A ty si ta plachtiaca vacica? Alebo len taka obycajna - co nevie plachtit!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 21. Február , 2007, 16:09:58 » |
|
Doteraz som nemal čas. Ale vypočul som si zatiaľ len Rock And Rolnicka. Je to celkom dobrá skladba. Ale u speváka ta angličtina.....ale nebolo to také hrozné.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 22. Február , 2007, 08:37:13 » |
|
bír Očuj, vačica neplachtí, plachtí poletucha, a to je jakásik veverica či čô, to neni moj pokrvný brat Uinetú. Vačica má vaček, to jako kapsu, jako somradlo. No a čil g veci: čipkuvané sidofky - našli by sa samozrejme aj chyby, ale šak načo sa ftom piplať. Mne sa to páčilo, sólo bolo ale utopené a rytmičák trochu vytiahnuť, ale načo to riešiť po desátich rokoch, pravda? Ten spev mi pripomína trošku Ozzyho, je to taký staromódny spev s vibratom, ktorý sa dnes už nenosí, ale mne sa práve preto páči, lebo tí mladí zobáci lem škrjékajú jak opíce, ale spjévať neveďá, kua tam! Spev mohol byť ale viac nahallovaný. Aj gitarové nápady sa mi páčia, také trochu ako starý Black Sabbath, tie poltónové intervaly, akurát oni mali pomalšie tempá. Rozhodne to má pre mňa vlastný xicht, nesanží sa to nič napodobiť (možno že v tej dobe sa aj snažilo, neviem), ale príjemne ma to prekvapilo. Snáď mi tam chýba nejaký výrazný hit. Ale celkový dojem veľmi dobrý. Myslím, že by to celkom obstálo napr. v Rockovej dvanástke v rádiu RockMax. Na tom tráku peť je tem istý spjevak? Vie zaspievať aj v hlbších polohách, a tam je práve jeho hlas ešte lepší.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 22. Február , 2007, 09:26:59 » |
|
Mne sa tie piesne zdali moc podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 22. Február , 2007, 10:25:46 » |
|
Mne sa tie piesne zdali moc podobne To asi preto, ze boli dost podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 22. Február , 2007, 10:33:01 » |
|
bír Očuj, vačica neplachtí, plachtí poletucha, a to je jakásik veverica či čô, to neni moj pokrvný brat Uinetú. Vačica má vaček, to jako kapsu, jako somradlo. No a čil g veci: čipkuvané sidofky - našli by sa samozrejme aj chyby, ale šak načo sa ftom piplať. Mne sa to páčilo, sólo bolo ale utopené a rytmičák trochu vytiahnuť, ale načo to riešiť po desátich rokoch, pravda? Ten spev mi pripomína trošku Ozzyho, je to taký staromódny spev s vibratom, ktorý sa dnes už nenosí, ale mne sa práve preto páči, lebo tí mladí zobáci lem škrjékajú jak opíce, ale spjévať neveďá, kua tam! Spev mohol byť ale viac nahallovaný. Aj gitarové nápady sa mi páčia, také trochu ako starý Black Sabbath, tie poltónové intervaly, akurát oni mali pomalšie tempá. Rozhodne to má pre mňa vlastný xicht, nesanží sa to nič napodobiť (možno že v tej dobe sa aj snažilo, neviem), ale príjemne ma to prekvapilo. Snáď mi tam chýba nejaký výrazný hit. Ale celkový dojem veľmi dobrý. Myslím, že by to celkom obstálo napr. v Rockovej dvanástke v rádiu RockMax. Na tom tráku peť je tem istý spjevak? Vie zaspievať aj v hlbších polohách, a tam je práve jeho hlas ešte lepší.
Vacica plachti!!! GLIDING OPOSUM - plactiaca vacica (vevericka s vakom na drobne a s blanami na plachtenie) - nepoznas pribuzenstvo - na nejakej oslave sa rozkukaj!!! Spievel tam spevak - vazeni - ten chalan mal vtedy 33rokov a v zivote nespieval - spievat zacal 6 dni pred nahravkou!!! Myslim ze zaujimave. Pre zaujimavost - pustili sme to ako demac Kovalcikovi, on bol vtedy nieco ako poradca nejakeho vydavatelstva. Povedal, ze je to zle zahraty MEGADETH Zle zahraty mal pravdu - ale MEGADETH
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 22. Február , 2007, 11:07:38 » |
|
na príbuzných serem, jsou jako fši, fšude vlezou, hehehe No ale: Ten spev ma fakt zaujal, pritom si myslím, že mnohí nebudú so mnou súhlasiť... Kovalčík - a to je gdo Ja som vačica opossum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|