Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:31:06
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Systém cvičenia  (Prečítané 27730 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jasomto
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 08. Január , 2008, 20:30:36 »

hmm...no zo zaciatku som to dost riesil. ale teraz uz viem ze vsetko zalezi od toho ci dokazes nejaky system akceptovat a poctivo dodrziavat. podla mna najdolezitejsie je to aby ta hranie bavilo.to je z mojho pohladu najdolezitejsie. ak to co robis robis rad a od srdca tak je to v poriadku. sediet pri metronome a drtit nejake cvicenia ktore ta nebavia....to sa mi moc nevidi.ale niekomu to moze aj tak vyhovat, preco nie
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #46 kedy: 08. Január , 2008, 21:01:00 »

hmm...no zo zaciatku som to dost riesil. ale teraz uz viem ze vsetko zalezi od toho ci dokazes nejaky system akceptovat a poctivo dodrziavat. podla mna najdolezitejsie je to aby ta hranie bavilo.to je z mojho pohladu najdolezitejsie. ak to co robis robis rad a od srdca tak je to v poriadku. sediet pri metronome a drtit nejake cvicenia ktore ta nebavia....to sa mi moc nevidi.ale niekomu to moze aj tak vyhovat, preco nie
to sedenie s metronomom: to sedenie prave ukaze ci na to mas,alebo nie... Žmurk,...da da ti to velku trpezlivost a techniku...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #47 kedy: 09. Január , 2008, 09:09:48 »

a prečo by si mal cvičiť cvičenia ktoré ťa nebavia? to si napríklad nevieš látku ktorú sa učíš spestriť obmenami na ktoré sám prídeš?
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #48 kedy: 09. Január , 2008, 09:50:58 »

ja som trochu na metronom zanevrel, ale v podstate som hral dost do jamtracku.. ale zacnem makat aj na metronome.... lebo rytmus este musim poriadne vymakat
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 09. Január , 2008, 10:32:24 »

ci je to metronom alebo nejaky jam tracke je podla mna jedno, hlavne je si myslim aby clovek cvicil v tempe lebo ked cvici len tak, tak to lieta hore dole a moc to cloveku ani neda
Zaznamenané
jasomto
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 09. Január , 2008, 12:17:43 »

a prečo by si mal cvičiť cvičenia ktoré ťa nebavia? to si napríklad nevieš látku ktorú sa učíš spestriť obmenami na ktoré sám prídeš?

to je dobra otazka.....mal som si ju polozit hned prvy rok co som zacal hrat.
metronom je jednoznacne vec kt.potrebujes.bez rytmu to nejde
Zaznamenané
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #51 kedy: 09. Január , 2008, 12:55:31 »

Občas by si mal zajsť za účiteľom gitary, poprípade skúsenejším gitaristom a zahrať mu čo si sa naučil. Povie ti chyby ktoré robíš a robil by si aj keby si to skúšal sám sto rokov.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 09. Január , 2008, 13:12:50 »

metronom je jednoznacne vec kt.potrebujes.bez rytmu to nejde
bez rytmu to nejde, sám mám s tým problémy ak hrám dlhšiu dobu sám, ale nieje podmienkou, stačí spoluhráč alebo iná kontrola, niekdy i dupanie dôb nohou
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 09. Január , 2008, 17:53:40 »

mám otázku, veľmi by sa mi hodila malá vecička niečo na spôsob metronómu, ale ťukalo by to hodnoty aké by som zadal, čo ja viem napríklad: štvrťovú, troly, polku, dve osmičky, jednu s bodkou, šestnástku, proste, čo by som si nahodil a nie iba tempo a základné doby, je také čosi na trhu?
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #54 kedy: 09. Január , 2008, 17:54:53 »

mám otázku, veľmi by sa mi hodila malá vecička niečo na spôsob metronómu, ale ťukalo by to hodnoty aké by som zadal, čo ja viem napríklad: štvrťovú, troly, polku, dve osmičky, jednu s bodkou, šestnástku, proste, čo by som si nahodil a nie iba tempo a základné doby, je také čosi na trhu?
myslim ze firma marris vyraba za par korun nieco taketo...aj mne by sa to siklo
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #55 kedy: 09. Január , 2008, 18:15:14 »

Mne take nieco brmbolec doniesol Je to frajer. Je to spojene s ladickou. Mozes si tam navolit rozne takty 2/4 3/4 4/4 5/4 6/4 7/4 9/4. Potom sa tam daju navolit noty: stvrtova, osminova, triola, sestnastinova,  osminova s bodkou, jedna osmina+dve sestnastky, dve sestnastky+jedna osmina, pauza+osmina. A co je na tom pristroji nasamlepsie?? ze stal iba 500Sk Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 09. Január , 2008, 18:16:42 »

Mne take nieco brmbolec doniesol Je to frajer. Je to spojene s ladickou. Mozes si tam navolit rozne takty 2/4 3/4 4/4 5/4 6/4 7/4 9/4. Potom sa tam daju navolit noty: stvrtova, osminova, triola, sestnastinova,  osminova s bodkou, jedna osmina+dve sestnastky, dve sestnastky+jedna osmina, pauza+osmina. A co je na tom pristroji nasamlepsie?? ze stal iba 500Sk Nechajte ma vydýchať
hej to je ta mariss
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #57 kedy: 09. Január , 2008, 18:26:38 »

ee

http://musedo.com/eproducts/index.php.htm

MT-31GB Guitar & Bass Metro-Tuner
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #58 kedy: 09. Január , 2008, 19:22:23 »

Keď som tam bol posledne už ich strielal po 550SK tie MT-31GB v DS.
Asi bol po nich za tú cenu dopyt :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
jasomto
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 09. Január , 2008, 22:39:18 »

vacsina novsich metronomov ma tieto funkcie
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.