Preskočiť na obsah fóra

100-150w 1x12 debna na Hiwatt, aky reproduktor?

Started by proghopik, 18. Január , 2007, 00:41:17

proghopik

Quote from: dr.karpathorky on 18. Január , 2007, 11:55:50
Vsetky starsie typy reprakov maju male magnety. Jedine Vintage30 a ELVoice maju vacsie.

Tie moje Fane maju magnety dost velke, su aj riadne tazke. Tazko povedat, co im bude z tych dvoch Eminence podobnejsie, co som zatial cital na forach, asi skor tie Tonker.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Majo Fero

Daj foto repraku zozadu a z predu Branik. Pozriem sa na to podrobnejsie.

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Majo Fero

Tak ber ten Tonker. Vidno, ze su tam vacsie magnety.

gilmour

Proghoper, ako si to nakoniec vyriešil, lebo aj ja mám teraz podobnú dilemu. Chcem urobiť box s dvoma reproduktormi na robený zosilňovač HIWATT 504 - 50W. Celestion Vintage 30 sa mi zdá, že hrajú moc výškovo a Eminence The Tonker príliš zastretý zvuk aspoň podla ukážky: http://www.youtube.com/watch?v=9acguJjsgDg&feature=related
Videl som na youtube box aj s kombináciou týchto dvoch reproduktorov, ale neviem či to je dobré..
Fender Black Strat mod D.Gilmour
Squier s EMG DG-20,
Vintage Les Paul GoldTop
Clone HIWATT 50, Box 2xWeber FC12

kominak

Ak sudim podla tvojho nicku a paci sa ti Gilmourov ton, tak odporucam kopiu fane crescendo od Teda Webera: FC12, keramicky magnet, 100W. Ja ho mam v 1x12 50W hiwatt kombe a hra to fajn. Ak si z BA alebo okolia, mozes prist vyskusat.
https://taweber.powweb.com/weber/ klikni na British Series a tam to najdes.
To je to najblizsie co dnes existuje k povodnym Gilmourovym reprakom podla mna (a podla vacsiny ostatnych tiez :) ).

Majo Fero

Weber robi paradne repraky, mam alnikace v kombe

proghopik

Webery vychvaluju dost, skus Weber Thames, tie su udajne velmi podobne starym Fane.

Ja este zhanam jednu staru 4x12 bednu, na 1x12 kaslem. Aspon budem mat jednu doma aj v skusobni.