|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. Júl , 2009, 11:15:34 » |
|
Pred tyzdnom to tam este nebolo, alebo som si to ani ja nevsimol.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 26. Júl , 2009, 12:11:29 » |
|
tak ale ten private stock je niekde inde ako ten seriovo vyrabany kusok.. pacili sa mi reakcie tych typkov s obchodu :-) a pripomina mi moju modru lenu :-) este aj meno podobne jej dali :-) hihihi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Filko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 31. Júl , 2009, 13:39:49 » |
|
da sa charakter zvuku k niecomu prirovnat ? napr : nie je to nieco ako LP ? kde sa daju na Slovensku zohnat ?
.... dnes som bol v hudobninach v kežmarku a tam mali prs .. SE seriu ak to teda patri ku prs
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. August , 2009, 22:29:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
murkom
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 03. Február , 2010, 20:56:25 » |
|
Velmi nice gitarka od PRS. A ten PRS Sweet 16 ma tiez velmi pekny zvuk:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Február , 2010, 21:24:13 » |
|
Zaujimava a velmi pekne znejuca gitarka, zahral by som si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. Máj , 2010, 16:12:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. Máj , 2010, 20:44:11 » |
|
neviem, ci ste si vsimli, ale na strankach PRS, je novy 4dielny serial na styl factory tour, chyba uz len posledny diel 0 final assembly. zaujimave citanie aj pokec priamo z vyroby http://prsguitars.com/detail/index.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 24. September , 2010, 20:18:18 » |
|
prave prebieha "Experience" - kazdorocny festival, alebo ak chcete den otvorenych dveri, kde vzdy predstavia nove modely .. ak sa Vam nezdali posledne kusy ako mackopes, tak tieto Vas urcite dorazia http://guitarinternational.com/wpmu/files/2010/09/PRSdc3.jpghttp://guitarinternational.com/wpmu/files/2010/09/nPRSf31.jpg- treba si vsimnut ten flattop PRS ide dolu vodou, najnovsie kusy su uplny dokaz. Osobne mi to pride ako obdobne zufalstvo, ktore urobilo Porsche, ked prisli na trh s novymi modelmi Cayenne a nasledne Panamera, totalne scestne tahy v oboch pripadoch Co je ale zaujimave, je fakt, ze prisli s uplne novym finishom - nieco medzi nitroceluloz a klasicky acrylic
|
|
« Posledná zmena: 24. September , 2010, 20:21:10 od mn »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 24. September , 2010, 20:23:39 » |
|
tak toto je kategoria, ze velmi drahe a velmi skarede gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 24. September , 2010, 20:24:24 » |
|
podla mna sa dalo ocakavat, ze po 315 spravia nieco este viac podobne stratu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 24. September , 2010, 21:33:18 » |
|
tak toto je kategoria, ze velmi drahe a velmi skarede gitary a su velmi drahe ? mne to praveze pripada, ako low-end, nieco jak tie Gibsonacke raw power a tie su uplne lacne aj...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. September , 2010, 21:55:49 » |
|
PRS ide dolu vodou, najnovsie kusy su uplny dokaz. Osobne mi to pride ako obdobne zufalstvo, ktore urobilo Porsche, ked prisli na trh s novymi modelmi Cayenne a nasledne Panamera, totalne scestne tahy v oboch pripadoch
paradoxne sa mi tak zda ze prave Cayenne zachranil Porshe pred krachom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. September , 2010, 22:05:24 » |
|
paradoxne sa mi tak zda ze prave Cayenne zachranil Porshe pred krachom hovoris velmi spravne, Cayenne ich dostal zas na vrchol co sa tyka biznisu, prave preto isli do niecoho koncepcne pouzitelnejsieho pre ludi a urobili panameru a tam je aj ta analogia - sice su drahe, ale su to uz "len" obycajne suv a sedan, kdezto predtym to boli exkluzivne sportove stroje - to iste u paulreedsmith - chceli sa priblizit ludom, rozsirit trha aby mohli valit viac nastrojov, nepochybne za lepsie ceny @ rastis urcite to nebude low end, vonkoncom nie ako ma gibson rawpower, aj ked tak bohuzial vyzeraju v tomto ma paulreedsmith uz vybavene - low tlacia Student Edition serie ratam, ze budu chodit do 2KE - bude to nieco v tej hladine Starla, Mira
|
|
« Posledná zmena: 25. September , 2010, 00:11:28 od mn »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|