Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
04. December , 2024, 20:26:22
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: liveman  (Prečítané 8642 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
liveman
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #15 kedy: 22. Január , 2007, 15:38:48 »

asio driver mam uz davno :)
Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 22. Január , 2007, 15:46:56 »

Tak potom Ti bud nefunguje alebo mas nieco blbo nastavene, ak mas latenciu 2 sekundy.
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 22. Január , 2007, 15:48:10 »

je to ramkou, 256 mb, a popritom otvoreny chat, hudba, video :), nestiha
Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 22. Január , 2007, 15:53:56 »

Blbost. Realtime mi bezalo este na PIII 450Mhz, 128MB a win98SE.

S 256 MB ram som pracoval pomerne dlho. Vzdy mam okrem "prace" pusteny browser s nonstopp pripojenim, nejake p2p, virtualnu mechaniku, pausnutu mp3 vo winampe...

Tie 2sekundy budu niecim inym podla mna
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #19 kedy: 22. Január , 2007, 15:58:40 »

Tieto uploadovacie stranky su ako za trest. Stiahnem to a hodim ku nam na ftp.

Divne ze si nenapisal ako vsade ze davajde na soundclick (len skoda ze to malo kto tam dava - ale mozem odporucit je to tam pohodlne a vsetko pokope). Mal by si to odporucit dat ako reklamu niekde na zaciatok.
To som uz aj ja vravel.Malo by sa to poriesit nejak
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 22. Január , 2007, 16:07:23 »

takze na ake hodnoty mam nastavit asio? u inych amplitube, guitar rig ide dobre, hm?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 22. Január , 2007, 16:11:32 »

Pockaj - teraz nerozumiem. Co Ti ide dobre ? A co Ti nejde dobre ? Kedy mas a kedy nemas latenciu ?
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 22. Január , 2007, 16:29:10 »

v amplitube, aJ GUITAR RIG 2 UDRIEM NA STRUNU A HNED HRAJE, PRESNE, kde z to v cubase ma opozdenie, sory za caps lock :) omylom stlacene :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 22. Január , 2007, 16:32:04 »

Myslis Amplitube a Guitar Rig v standalone rezime ? Tak potom mas nieco blbo nastavene v Cubase. Mrkni to audio settings, ci tam nemas nastaveny nejaky ms sound mapper alebo nejaku kravinu. Ze ci zvuk ide naozaj cez asio4all.
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 22. Január , 2007, 16:34:00 »

diky rastik :) , zvuk papalo z realteku :) , uz to bezi, no , ale este jedno, zvukovu stopu pri realrezime neviem pluginovat, neda sa, ide iba cista gitara pri into maping
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 22. Január , 2007, 17:10:54 »

To uz je nado mna - s Cubase nerobim / neviem... Altostratus je tu najnovsie cez Cubase...
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #26 kedy: 22. Január , 2007, 17:22:59 »

No...ak vieš efektovať audiostopu, tak rovnakým spôsobom na ňu zavesíš aj externý VST efekt, čiže aj Amplitube. Ak ho Cubase našiel, tak by normálne mal byť prítomný v zozname efektov. Potom už len na tej konkrétnej stope aktivuješ také tlačítko s ikonkou repráku...to je input monitoring. Bližšie otázky prosím adresovať do sekcie PC poradňa/Softvérová poradňa/Cubase
Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 22. Január , 2007, 22:20:00 »

da sa nejak softverovo dosiahnut dvojzvratne tremolo? potrebujem do  solka :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 22. Január , 2007, 22:32:37 »

Plynule preladitelnym pitch shifterom (Whammy). V Cubase nahodis pitch shifter podporujuci automatizaciu a automatizaciou na stope plynule preladujes.
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #29 kedy: 23. Január , 2007, 08:06:00 »

ten vinylový praskot v úvode mal byť zámer alebo je to chyba? Nápad sa mi zdá byť dobrý, dá sa z neho niečo vydolovať, samozrejme chce sa s tým dosť pohrať. Zvuk gitary je pre mňa dosť hrozný, taký buster z prvotnopospolnej :-) Napriek "zahuhlenosti" doprovodná gitara robí akúsi zvukovú stenu, čo vlastne nahrádza synťákové podklady (pady), takže si sa bez nich celkom zaobišiel :-)
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.