Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 21:26:35
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: co na adware  (Prečítané 3036 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« kedy: 25. Júl , 2006, 21:55:20 »

zdravim

aky by ste mi doporuclili program na odstranenie adware?
nejaky lahko dostupny a spolahlivy

dikes:P
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #1 kedy: 26. Júl , 2006, 01:19:06 »

ziadny, kedysi som bral Adaware od Lavasoftu ako standart, ale je to zbytocne a nespolahlive.
Ja som s tym nikdy problemy nemal, ale treba ist tvrdo. vygugli si program hijack this !, je to iba jeden exac, das vyhladavat vsetky beziace procesy a das ich proste odfajcit. Len bacha aby si si nedal doriti regulerne tvoje veci :)
No a potom rozne, windows/system32 a deletovat nezmyselne exace rad radom Ja som čert..

Naposledy upravil iMbUS, : 26.07.2006 o 02:19
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #2 kedy: 26. Júl , 2006, 07:34:04 »

Imbus, to je dost sebevrazedna metoda. Ten adware je ale skutocne otrava, treba nastavit obmedzenia v browseri a co sa tyka antispyware programov, ziadny nie je na vsetko, bud mas dva, pred nejakou dobou bola dobra kombinacia Spybot and Adaware, alebo ked nechces instalovat programy tak raz za cas prebehnut online programami. Viaceri vyrobcovia maju na strankach online verzie. Vyhrabem dake adresy a hodim do prislusnej kategorie.

Naposledy upravil max, : 26.07.2006 o 17:17
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #3 kedy: 26. Júl , 2006, 08:03:14 »

no len treba vediet ako na to. Raz som sa babral dobrych par hodin s jednym pocitacom, tri krat som to prebehol adawarom. Aj ked som to svinstvo dal prec, tak ono sa zasa pripojilo na nejky server a stiahlo to znovu. Uz som bol bezradny, tak som to dal kolegovi, ten bez pouzitia akehokolvek sw, prebehol systemove adresare, cosi pomazal a bolo to. Trvalo mu to tak 6 minut aj s restartom.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Metal_Master
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #4 kedy: 26. Júl , 2006, 09:19:55 »

bigbadbrad: Hlavne nepouzivaj IEcko! To je uz samo o sebe Spyware... :side:
Odkedy pouzivam Operu, mam s adwareom pokoj.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #5 kedy: 26. Júl , 2006, 10:01:15 »

Ja mam vlastnorucne nastaveny firewall a uz rok a pol som nemal ziadny problem s nicim. Tiez som ale do internetu \"pripojeny pasivne\", myslim to tak, ze moja IP nie je viditelna zvonka.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 26. Júl , 2006, 14:00:30 »

Pouzivam Spybot (raz za cas nim necham prebehnut komp, ze co nove - vacsinou nic). Pouzivam Kerio Firewall. Pouzivam AVG7. Raz za cas aktualizujem wins. Pouzivam Firefox browser a Thunderbird mailer. Pouzivam Open Office. Obcas pouzijem RegCleaner, cez neho inak odinstalovavam programy.

NEPOUZIVAM Internet Explorer, Outlook, MS Office. ROZMYSLAM na co klikam.

Na net som pripojeny nonstop v kuse, v kuse mi bezi na pozadi Edonkey a PC vypinam pomerne zriedka. Posledne problemy som mal niekedy pred vela rokmi v casoch win98.

Uz som aj ja riesil kamosovi take sracky, ze to trebalo rucne najst zasite vo windovs32 a s hovadskou namahou odtial vykopat von :)

Ten Spybot je free, pravidelne su nan aktualizacie a je celkom sikovny:

http://www.safer-networking.org
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #7 kedy: 27. Júl , 2006, 22:08:03 »

no taze som na tom tak, ten spyware je fajn... ale uz potrebujem asi nieco ine, nejako mi uz nechce ist zvuk :D no daco vymyslim
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #8 kedy: 27. Január , 2007, 23:34:07 »

z vlastnych skusenosti ti ziadny z anti-adware  nepomoze pri kazdom jednom napadnuti... skala je siroka a adware pouziva stale agresivnejsie metody.... mne sa osvedcila jednoducha metoda:
1. pozorovanim zistim specificke znaky napadnutia, aby som ho bol schopny pomenovat
2. google > nazov
3. hladam, hladam a zase hladam... kazdy pripad sa rozobere na x forach, na tie najnechutnejsie programuju ludia jednoduche mini programy, tzv. "odstranovace"...
inymi slovami, cez gugl najdes na forach vsetko... ak nie konkretnu mini zaplatu, tak postup, ako dostat skaredu zlu infekciu zo svojho pc Žmurk

a ako uz povedal rastis, pouzivam internet s rozumom Žmurk
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Január , 2007, 23:34:57 od shanike » Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.