Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 09:57:11
Strán: 1 ... 761 762 [763] 764 765 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1736581 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11430 kedy: 25. Október , 2011, 16:03:32 »

funkymonk, sorac za toho hitlera, mal to byt taky jednorazovy lahky priklad. nenapadlo ma, ze sa toho ludia tak radi chytaju  No hanbím sa..
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11431 kedy: 25. Október , 2011, 16:05:30 »

Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11432 kedy: 25. Október , 2011, 16:07:04 »

Funkymonk, mal by si ist s nami na pivo, ak si nahodou z BA. Na zdravie! :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11433 kedy: 25. Október , 2011, 16:08:29 »

hej, pivo uz dlho nebolo nejake vacsie... aj by som si dal.
edit: som napisal povodne, ze ne cez tyzden, ale vlastne moze byt aj cez tyzden  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 16:10:09 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11434 kedy: 25. Október , 2011, 16:10:14 »

Viem o ludoch co boli schopni vzdat sa celeho svojho majetku a ist pomahat niekomu kto to potreboval. Mozem sa smiat z ich viery, ale nie z toho svedectva ktorym je ich zivot. Ale sam viem o ludoch, ktorych mimo cirkev nenajdes a je ich dost, len su skromni na to aby sa chvalili tym co spravili.

Ver tomu, že sú takí aj mimo cirkvi, čo zasvätili život pomoci a tiež o sebe nedávajú vedieť.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #11435 kedy: 25. Október , 2011, 16:11:50 »

hej, pivo uz dlho nebolo nejake vacsie... aj by som si dal.
edit: som napisal povodne, ze ne cez tyzden, ale vlastne moze byt aj cez tyzden  Bavím sa skvele

O vyše mesiac budem v BA, tak dúfam teraz niečo väčšie spáchame.. Žmurk
Zaznamenané

FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11436 kedy: 25. Október , 2011, 16:14:53 »

Ver tomu, že sú takí aj mimo cirkvi, čo zasvätili život pomoci a tiež o sebe nedávajú vedieť.
Asi su, verim tomu. Cim viac tym lepsie, chap len, ze ja som takych spoznal drvivu vacsinu prave v tomto prostredi. Hovorim, aj ked som krestan, etika je pre mna prvorada  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!

Nie som z BA, ale raz za cas sa tam vyskytnem, keby som vedel dlhsie dopredu alebo by v tom obdobi bol nejaky slusny koncert, tak velmi rad skocim.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11437 kedy: 25. Október , 2011, 16:29:27 »

keby existoval dokaz existencie boha, tak nepotrebujete verit, pretoze by ste VEDELI.

OK. Logika a asi aj empiria su tvoji uhlavni nepriatelia  Na zdravie!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #11438 kedy: 25. Október , 2011, 16:35:22 »

len škoda, že toto je internetový prieskum..  Tých, čo nemajú prístup na internet, alebo je to pre nich moderná zložitá vymoženosť, s ktorou nevedia robiť, je asi viac..

Urob anketu na http://beo.sk/ a dopadne to uplne inak. Pripadne ak sa na to pozriem z tej stranky, ze tam vyhral Smer, tak Fico a internet je jedna ruka  Zdravíčko
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #11439 kedy: 25. Október , 2011, 16:42:50 »

Urob anketu na http://beo.sk/ a dopadne to uplne inak. Pripadne ak sa na to pozriem z tej stranky, ze tam vyhral Smer, tak Fico a internet je jedna ruka  Zdravíčko

toto je tvoja logika? :)   Len pomer Fico versus ostatné politické strany je podstatne inakší ako u celého spektra ľudí..
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11440 kedy: 25. Október , 2011, 16:49:06 »

OK. Logika a asi aj empiria su tvoji uhlavni nepriatelia  Na zdravie!
naopak. ale udivuje ma, ze sa takto vyjadrujes o niecom, co je ti kompletne cudzie  Popiskujem si
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #11441 kedy: 25. Október , 2011, 17:02:35 »

toto je tvoja logika? :)   Len pomer Fico versus ostatné politické strany je podstatne inakší ako u celého spektra ľudí..

Napisal som, ze Fico vyhral u citatelov na akutality.sk. To je fakt.
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11442 kedy: 25. Október , 2011, 17:27:41 »

Paradoxne komunisticke idey a krestanstvo maju k sebe pomerne blizko. Preto aj u nas nasli pomerne zaujimavu symbiozu pocas obdobia 48-89.
no podľa mojich znalostí boli kresťania celkom dosť prenasledovaní v tomto období, ako ideológia totiž to odmietala existenciu boha takže to nemohlo fungovať spoločne.  Ale áno ferovi z dediny sa to mohlo zdať podobné určitým spôsobom to uznávam.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11443 kedy: 25. Október , 2011, 17:30:57 »

no podľa mojich znalostí boli kresťania celkom dosť prenasledovaní v tomto období

Iba spociatku, potom to uz polavilo a dokonca v ramci cirkvi u nas vznikla takato kolaborantska odnoz.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Sdru%C5%BEen%C3%AD_katolick%C3%BDch_duchovn%C3%ADch_Pacem_in_terris
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11444 kedy: 25. Október , 2011, 21:32:03 »

inak.. co sa toho vykladu biblie tyka tak ten musi byt v momentalnej svojej podobe tak daleko od povodneho ze to uz ani pekne nie je.. kamarat je vcelku odbornik na aramejcinu a spominal jednu zaujimavu vec.. co sa vravi ze 'eva bola z adamovho rebra' .. tak v tej dobe malo rebro a penis jeden a ten isty vyraz v tom jazyku.. to len tak btw (a nerobim si srandu) :)
Z kontextu sa ale dozvedáme, že aj keď to tak bolo tak autor asi myslel na to rebro. Ty odborník.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Strán: 1 ... 761 762 [763] 764 765 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 21 otázok.