Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 12:48:48
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738855 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #450 kedy: 11. Január , 2008, 13:21:36 »

tak jasne... lenze ked niekoho urazis tak to neskonci tym ze sa aj on zarehoce aky je chuj a podate si ruky nie?
a ako toto konkretne teba urazilo?  Popiskujem si
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #451 kedy: 11. Január , 2008, 13:23:46 »

ja myslim, ze niekde v tomto momente by sme mohli skoncit.

co tam mame dalsie ? nemame nieco o lesbickach ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #452 kedy: 11. Január , 2008, 13:24:11 »

to ani ta organizacia zastupujuca boha  Žmurk

ze je v katolickej cirkvy medzi duchovnymi vela homosexualnej pedofile, je podla vsetkych informacii z poslednych rokv asi naozaj skorej fakt, ako vymysel. a co je na tom to trochu sparodovat ? budme tolerantni, ale na vsetky strany potom Si píš!!!

pozor Si píš!!! robit si prdel z katolickej cirkvy nie je robit si prdel z veriacich. ovsem ako to niekto tak vezme, tak asi si zasluzi, aby sa robila prdel aj z neho sameho  Ja som čert..

jasne ze je v cirkvi kopa homopedofilov... noa co? cirkev su ludia ako kazdi ini... ibaze kazdy hlada ako by ich urazil... preco si nerobime taku srandu z normalnych pedosov? ja si nemyslim ze sa zo mna robi prdel v tomto pripade ale z institucie ktora je mi velmi blizka... ti ktori nadavaju na cirkev sa iba nevedia pozriet pravde do oci ked im niekto hovori o smrti a podobnych veciach... ale pravda je taka ze smrt caka kazdeho... a nou to rozhodne nekonci... samozrejme ze v pekle sa smazi plno papezov knazov a spol... a rovnako vela je tam aj inych... lebo ako som vravel nieje rozdiel medzi katlosom a ateistom... ale je rozdiel ked sa niekto snazi zmenit sa a ked sa niekomu nechce ani len to...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #453 kedy: 11. Január , 2008, 13:24:44 »

ja myslim, ze niekde v tomto momente by sme mohli skoncit.

co tam mame dalsie ? nemame nieco o lesbickach ?
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #454 kedy: 11. Január , 2008, 13:24:53 »

tak jasne... lenze ked niekoho urazis tak to neskonci tym ze sa aj on zarehoce aky je chuj a podate si ruky nie?
Nechcem prikladat olej do ohna, ale nefunguje nahodou takto nejako sviatost spovedi?? Popiskujem si
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #455 kedy: 11. Január , 2008, 13:33:36 »

co tam mame dalsie ?

http://youtube.com/watch?v=1_QiOPYcppM

parodia na jedne hit od shakiry
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #456 kedy: 11. Január , 2008, 13:34:45 »

Nechcem prikladat olej do ohna, ale nefunguje nahodou takto nejako sviatost spovedi?? Popiskujem si

jasne ani ja vas tu nechcem nasilu evanjelizovat... uz prestanem len este odpoviem midnightstrangerovi  Žmurk sviatost spovedi funguje presne takto... lenze je tam jedna vec navyse a tou je lutost... cize ked ty uprimne olutujes ze si niekoho urazil, on ti odpusti... pochybujem ze tito ludia to lutuju...  Žmurk ok koncime... tak ako s tymi lezbickami? ja tu mam dobre  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #457 kedy: 11. Január , 2008, 13:36:24 »

cubo tak ti uprimne odpuštam že si dnes zly ako četr Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #458 kedy: 11. Január , 2008, 13:37:32 »

cubo tak ti uprimne odpuštam že si dnes zly ako četr Bavím sa skvele

ok aj ja sa ti ospravedlnujem ze som si s teba robil prdel  Na zdravie!
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #459 kedy: 11. Január , 2008, 13:39:29 »

... pochybujem ze tito ludia to lutuju...  Žmurk

Asi si mal na mysli tych v tom videu... Žmurk To ty nemozes vediet, ci su to taki zadubenci. Mozno mali tiez blby den ako mas dnes ty. Na zdravie!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #460 kedy: 11. Január , 2008, 13:42:19 »

Asi si mal na mysli tych v tom videu... Žmurk To ty nemozes vediet, ci su to taki zadubenci. Mozno mali tiez blby den ako mas dnes ty. Na zdravie!

asi...  Na zdravie! inac aj toto ak ste nevideli http://youtube.com/watch?v=af-qExIHXh4&feature=related
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #461 kedy: 11. Január , 2008, 13:47:32 »

asi...  Na zdravie! inac aj toto ak ste nevideli http://youtube.com/watch?v=af-qExIHXh4&feature=related
Skor si myslim, ze on mal nieco dobre k obedu Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #462 kedy: 11. Január , 2008, 13:58:35 »

ad nabozenstvo...

u nas na skole je taky fasa prednasajuci matematickej analyzy taky stary, aj nejake porazky uz mal ale srandista, ktory ked vidi ze studenti prestanu davat pozor tak povie nejaky ftip. Raz vravel nejaky vtip nabozensky a po hodine za nim dosiel typek ze si nepraje aby rozpraval taketo vtipy lebo to uraza jeho vieru. Satko mu na to pekne povedal ze on si nepraje aby za nim chodil s takymi debilinami lebo mu da par facek  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Je to frajer
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 14:07:29 od Zakky » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #463 kedy: 11. Január , 2008, 14:40:14 »

ad nabozenstvo...

u nas na skole je taky fasa prednasajuci matematickej analyzy taky stary, aj nejake porazky uz mal ale srandista, ktory ked vidi ze studenti prestanu davat pozor tak povie nejaky ftip. Raz vravel nejaky vtip nabozensky a po hodine za nim dosiel typek ze si nepraje aby rozpraval taketo vtipy lebo to uraza jeho vieru. Satko mu na to pekne povedal ze on si nepraje aby za nim chodil s takymi debilinami lebo mu da par facek  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Je to frajer
Bolo to kusok inak, tusim mu len pisal mail a prednasajuci to zhodnotil na dalsej prednaske cca v tom style, ze ako bol vychovany a co cca prezil a ked dotycny prezije to co on, tak ho moze sudit. Pointa bola ale ta, ze povedal, ze uz nepovie ziadny dalsi vtip, ani ten o hranatych vajickach. A az taky stary nie je  Beeee
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #464 kedy: 11. Január , 2008, 15:22:34 »

Bolo to kusok inak, tusim mu len pisal mail a prednasajuci to zhodnotil na dalsej prednaske cca v tom style, ze ako bol vychovany a co cca prezil a ked dotycny prezije to co on, tak ho moze sudit. Pointa bola ale ta, ze povedal, ze uz nepovie ziadny dalsi vtip, ani ten o hranatych vajickach. A az taky stary nie je  Beeee

takze, uplne ina situacia ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 22 otázok.