Zvuk
|
|
« Odpoveď #735 kedy: 28. Február , 2008, 22:28:36 » |
|
Dobra stranka pre fetisistov .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #736 kedy: 28. Február , 2008, 22:30:23 » |
|
Dobra stranka pre fetisistov . Preco? Neklam, ze si si par modelov nevyskusal.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #737 kedy: 28. Február , 2008, 22:33:49 » |
|
Preco? Neklam, ze si si par modelov nevyskusal. To ano , akurat mi pri tom netiekli sliny a ine .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #738 kedy: 01. Marec , 2008, 21:15:04 » |
|
preco sa oplati ist na festival do anglicka.. dufam ze to neboli len plasty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #739 kedy: 02. Marec , 2008, 11:31:12 » |
|
... dufam ze to neboli len plasty ty si mi pekny krestan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #740 kedy: 03. Marec , 2008, 17:21:59 » |
|
preco sa oplati ist na festival do anglicka.. dufam ze to neboli len plasty Ta intenzita PET flias mi pripomenula zabery z Iraku v 1991-om, ked uprostred noci krizovali oblohu kvanta PL striel.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #741 kedy: 03. Marec , 2008, 17:24:02 » |
|
ty si mi pekny krestan
Asi by sa nemali tahat niektore veci z temy do temy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #742 kedy: 03. Marec , 2008, 21:48:18 » |
|
Kirk Hammet predstavuje novy signature zosilnovac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #743 kedy: 03. Marec , 2008, 21:55:38 » |
|
Kirk Hammet predstavuje novy signature zosilnovac
to intro od master of puppets pekne dojebal
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #744 kedy: 03. Marec , 2008, 22:03:32 » |
|
ty si mi pekny krestan
prezivam tazke zivotne obdobie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #745 kedy: 03. Marec , 2008, 22:06:19 » |
|
to intro od master of puppets pekne dojebal heh pekny fake original :http://www.youtube.com/watch?v=nGYwwvWiCi8
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2008, 22:10:47 od traktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #746 kedy: 03. Marec , 2008, 22:07:01 » |
|
to intro od master of puppets pekne dojebal mne nejde nacitat to video
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wanka
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #747 kedy: 04. Marec , 2008, 21:50:36 » |
|
...10-minutovy monolog pana Meliska: ...
Zaujimave sú tie komentáre pod videom aké to môže pripadať smiešne keď sa niekto vyhráža výbuchom plynu. Ja som mal česť zažiť to isté v jednej z mestských častí BA pred dvanástimi rokmi. Ktosi sa takisto vyhrážal. A potom znížil dom o celé poschodie. A samozrejme nehovoriac o iných ako materiálnych škodách. A vtedy to tiež niekto aspoň trochu mohol brať vážne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #748 kedy: 04. Marec , 2008, 22:20:18 » |
|
Zaujimave sú tie komentáre pod videom aké to môže pripadať smiešne keď sa niekto vyhráža výbuchom plynu. Ja som mal česť zažiť to isté v jednej z mestských častí BA pred dvanástimi rokmi. Ktosi sa takisto vyhrážal. A potom znížil dom o celé poschodie. A samozrejme nehovoriac o iných ako materiálnych škodách. A vtedy to tiež niekto aspoň trochu mohol brať vážne.
Vaznost a smiesnost veci zavisi do urcitej miery od osobnych skusenosti a schopnosti odosobnit sa od tychto zazitkov. Niekto, kto nezazil to co ty, moze situaciu s plynom povazovat za prihodu z oblasti "toto sa ma netyka" a teda mu mozu prist reci toho chlapika smiesne. Naopak, nemusi sa zasmiat nad niektorymi dalsimi recami, ktore mu vyvolavaju spomienky na nejaky negativny zazitok, a tebe pridu smiesne. Kazdopadne, pri reciach toho chlapika si vela ludi uvedomi, ze byt nastvanym a sirit negativne myslienky nie je az tak dobrym prejavom cloveka vo svete. No a z toho moze plynut zamyslenie sa nad vlastnym spravanim a pripadne prehodnotenie. Cize nakoniec sa da najst na Meliskovi aj cosi pozitivne.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
|
|