Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

midnightstranger

Quote from: midnightstranger on 07. Február , 2007, 16:48:09
Tak krestanska, resp. gospelova kapela, sa prejavuje tym, ze ma texty, ktore sa tykaju viery v Boha. Ci uz sa jedna o reinterpretacie tzv. chvalovych piesni, ktore sa hravaju v kostoloch, alebo su to aj autorske texty, ktorymi chce autor vyjadrit svoju naklonnost k Bohu.
Kedze som minule leto zaskakoval v jednej gospelovej kapele, tak sa mi dostalo do usi dost gospelovej hudby a zanrovo to je od country, cez hiphop az po death metal.
Len tak pre zaujimavost, tie najtvrdsie veci maju tie texty, ze vraj dost biblicke.  ]:->

Tu nejake linky:

http://www.delirious.co.uk.sk/
http://www.mercyme.org/
http://www.tree63.com/
http://www.kutless.com/
http://www.demonhunter.net/ - toto je ta z tych tvrdsich
http://www.payableondeath.com/ - asi najznamejsia (P.O.D.)
http://www.pillarmusic.com/ - nieco na sposob Linkin Park

Ja som bol osobne prekvapeny, ze existuje tolko gospelovych kapiel, resp. ta ich zanrova "bohatost". \m/

Toto je len reakcia na tu ukazku od "Sluzobnikov najvyssieho" Vo svete existuje vela gospelovych kapiel roznych zanrov aj tvrdsich(demonhunter, zao). A naozaj by ste boli prekvapeni, kto vsetko. So slovenskych je to spevak so skupiny Komajota(kapela Timothy) a so svetovych ma napada samozrejme vyssie spominane P.O.D. taktiez niektore veci od King´s X. Dokonca, myslim ze spevak, ma kapelu, ktora je gospelova.  Moj nazor: nevies - neries. :zdar:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

brmbolec

Quote from: Radomír on 04. November , 2008, 20:21:46
Miško si este nezistil že mam nadpremierné IQ.Čo veta to mudrost  :laugh: Som členom menzy už dlho  :whistle:

ako neber to ako rýpanie, ale pokiaľ si členom menzy tak isto tam platíš ročné členské v minulosti 500Sk (pokiaľ nie si tichý člen). Chodí Ti domov časák, máš možnosť sa stretávať s ľudmi zo spolku, máš tam vlastnú adresu a tak. Ale stále mi nejde do hlavy, prečo pri všetkých týchto vymoženostich neovládaš názov organizácie   ...hmmm...:)
www.mensa.sk
http://forum.mensa.sk/viewtopic.php?id=101
Malé, ale potešia :)

Radomír

Brmbolec maš pravdu.Samozrejme je tam s.Nič zo spominaných výhod nepožívam a ani členské neplatím.Slovenska mensa este neexistovala ked som to ja absolvoval.Je to viac ako 20 rokov.Vtedy s anglickou organizaciou niektorí naši špičkoví a nebojácní psychologovia zorganizovali ze angl.mensa-jej zastupcovia došli na slovensko a vytvorili spoločne testy v slov.jazyku.Bol to vlastne prvý kontak slovenska s touto organ.Neoficiálný.Vtedajší režim také niečo odsudzoval že je to ponižujúce pre pracujucí lud atd.Všetko im vadilo-najskôr preto že vačšina z nich mala  IQ pod sto  :) Bolo to v PKO.Dostal som takové niečo ako diplom potvrdený angl.razítkom kde bolo napísané aký vysledok som dosiahol.Pak mali roky po vtákach až po zmene režimu sa to zmenilo.A mimo iné-tu ironiu si v mojich príspevkoch nezbadal?Dnes už by som zdaleka takový výsledok nedosiahol aj ked testy ktoré su zamerané na abstraktné myslenie mam stále na vrchole dostupných tabuliek.IQ odplavilo za tie roky hekta alkoholu,starostí atd.A vek tiež robí svoje.Takže aby to niekto nepovažoval za to že sa cítim být niečim vynimočným.Su haldy vynimočnejších.Pleskol som to tam zo srandy.Aj ked na druhej strane priznávam že sa citim lepšie s ludmi ktorí su intelektualne na výši.Ale vyjdem s každým.IQ nieje všetko.Človeka dotvára kopa iných vlastností.
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

spyros

Quote from: brmbolec on 05. November , 2008, 01:26:34ako neber to ako rýpanie, ale pokiaľ si členom menzy tak isto tam platíš ročné členské v minulosti 500Sk (pokiaľ nie si tichý člen). Chodí Ti domov časák, máš možnosť sa stretávať s ľudmi zo spolku, máš tam vlastnú adresu a tak. Ale stále mi nejde do hlavy, prečo pri všetkých týchto vymoženostich neovládaš názov organizácie   ...hmmm...:)
www.mensa.sk

Inak zdruzovat sa na zaklade IQ je super chore az fasizoidne. Skor mi pride, ze kto ma akoze vysoke IQ (btw je ich viac druhov, nie?), tak sa takej organizacii vyhne oblukom, pripadne si z nich tak maximalne urobi srandu.

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Altostratus

Myslím, že jestvuje viacero typov inteligencie, ale IQ je iba jedno.

Radomír

Quote from: spyros on 05. November , 2008, 15:09:13
Inak zdruzovat sa na zaklade IQ je super chore az fasizoidne. Skor mi pride, ze kto ma akoze vysoke IQ (btw je ich viac druhov, nie?), tak sa takej organizacii vyhne oblukom, pripadne si z nich tak maximalne urobi srandu.

Ved aj to tvrdím.Človeka robí kopa iných vlastností nielen intelekt.Ale stretnutie s tupcom je tiež bomba.Já tam len z recesie a zvedavosti išiel tenkrát.Bol som mladý-to bolo niečo nové.Ked chcu nech sa združuju.Aj ine a choréjšie organizacie funguju a nik sa nad tým nepohoršuje.

Radomír

Quote from: Altostratus on 05. November , 2008, 15:12:07
Myslím, že jestvuje viacero typov inteligencie, ale IQ je iba jedno.

Z tých viacerých schopností sa urobí priemer a to je vysledné IQ.Tých testov su celé kopy.

much

Quote from: blazej on 05. November , 2008, 16:32:15
je to presne tak isto chore, ako zdruzovat sa na tomto fore len preto, ze sme gitaristi.

to je trochu ine....my sem chodime preto lebo gitary a vsetko okolo su nase hobby. Mensa silne zavana elitarstvom a to mal podla mna spyros na mysli. Mozno by to bolo ine keby sa volali Spolok milovnikov IQ testov a lustitelov logickych hadaniek :)

spyros

Quote from: blazej on 05. November , 2008, 16:32:15je to presne tak isto chore, ako zdruzovat sa na tomto fore len preto, ze sme gitaristi.

Hmm, a zjavne nerozlisujes ani medzi detskym zborom Lienka a NSDAP.

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

dusky

ja sa stale chcem zdruzovat s babami na zaklade spolocnych zaujmov

brmbolec

Quote from: Radomír on 05. November , 2008, 14:51:28
Vtedy s anglickou organizaciou niektorí naši špičkoví a nebojácní psychologovia zorganizovali ze angl.mensa-jej zastupcovia došli na slovensko a vytvorili spoločne testy v slov.jazyku.

Dnes už by som zdaleka takový výsledok nedosiahol aj ked testy ktoré su zamerané na abstraktné myslenie mam stále na vrchole dostupných tabuliek.IQ odplavilo za tie roky hekta alkoholu,starostí atd.A vek tiež robí svoje.

Testy do Mensy máš bez textu, máš tam len dopĺňať, krúžkovať možnosť v postupnosti, neviem čo tam chceli prekladať. Je to stavané tak, že aj človek ktorý nevie čítať by mal tomu pochopiť, ide tam o schopnosť logicky uvažovať.
A vek sa tiež pri testovaní zohľadňuje, berie sa do úvahy, starnutie mozgu a tak.

brmbolec

Quote from: spyros on 05. November , 2008, 15:09:13

hlavne keď pri vstupe pýtajú  členský poplatok 500 Sk   :)
V nejakej armáde keď máš vyššie IQ tak dostaneš vyššiu hodnosť :) Nemusíš byť v prvej línii

Radomír

Quote from: dusky on 05. November , 2008, 17:21:23
ja sa stale chcem zdruzovat s babami na zaklade spolocnych zaujmov

Dušan aj ja to je zaujimavé.Aj ked už som za zenitom :)

dusky

ale spolocne zaujmy mam len s intelektualkami z Mensa.........

Radomír

Tak inak s tupou babou to je zážitok ako hovado.Ale premudrelá koza je to isté.Žiadný extrém.Živočišná a chtiva ale aj v hlave musí mat niečo lebo ked taká tupana otvorí hubu a vypotí nejaký skvost tak Ta prejde chut na vsetko  ;D  :drink: