Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

spyros

Back on topic. Nieco z dnesnej rannej posty.

from patchan_kw@libero.it <patchan_kw@libero.it>
to undisclosed-recipients
date Fri, Nov 7, 2008 at 3:20 AM
subject Za vašu pozornost

hide details 3:20 AM (4 hours ago)

Reply

Za vašu pozornost

Je pochopitelné, že by ste mohli byt trošku chápavý, pretože neviete, ale ja mám
lukratívne obchodné návrh spolocného záujmu podelit sa s vami. Dostal som tvoj
odkaz na moje vyhladávanie pre niekoho, kto vyhovuje mojej navrhovanej
obchodný vztah.

Som pán Patrick Chan KW výkonný riaditel & vrchný riaditel spolocnosti
ZÁVESOV financné Seng Bank Ltd som skrývala obchodné odporúcania pre vás.
Já potrebuju, abys mi pomáhat pri plnení podnikatelského zámeru z Hong Kongu
do vašej krajiny. To sa týka prevodu velkú sumu penazí. Všetko o tejto transakcii,
musia byt právne urobit bez zádrhel. Prosím snažit dodržiavat co najvyššej miere
uváženia vo všetkých záležitostiach týkajúcich sa tejto problematiky.

Potom, co sa financné prostriedky boli úspešne prenesené do vášho úctu, takže
podiel v pomere, na ktorom sa dohodnú obaja z nás.

Budem preferovat ste ma na môj súkromný e-mailovú adresu
(chan_kwpatck@yahoo.com.hk) a nakoniec po ktorej som sa vám poskytnút
viac informácií o tejto operácie.

Prosím, jestli nemajú záujem odstránit tento e-mail a nebudú ma Shank,
pretože som uvedenie svoju kariéru a život mojej rodiny v stávke s týmto
podnikom. Hoci nic nie je nic podniknút získal.

Vaša prvá reakcia na tento list budú vítané.

Kind regards,

Pán Patrick Chan
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Radomír

Viete čo urobi ako prvé nový prezident USA Barak Obama?Premenuje biely dom.Vačšina odpovie -na čierný dom?Prdlajz.NA BIELY BARAK  ;D  ;D
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

Radomír

Quote from: Radomír on 07. November , 2008, 08:09:46
Viete čo urobi ako prvé nový prezident USA Barak Obama?Premenuje biely dom.Vačšina odpovie -na čierný dom?Prdlajz.NA BIELY BARAK  ;D  ;D

Vraj afroameričan.Vyzerá skôr ako nejaký arabský terorista :) Nepripomína mi velmi černocha..... ???

Misko

Quote from: rastis on 06. November , 2008, 14:34:54
http://www.mensa.sk/iqtest

23 bodov, 3 nespravne odpovede, hlava mi brni jak hovado.

Ak máte 18 a viac bodov, máte veľkú šancu uspieť na oficiálnom IQ Teste Mensa Slovensko.

:zdar:
21 som mal. Idem si asi lahnut spat, citim sa nejak cudne po tom teste.   ;D

Inak este ma zujima. 7,17,21 som si bol isty ze mam dobre a nebolo to tak. Ako ste to mali vy? A 8(posledna v 1ej casti) a 23 som vobec netusil o co akoze ide. Predposlednu som si v podstate tipol a trafil som.

rastis

c. 7 som dal na sumernost :)
17 som mal zle
21 - kazdy zo symbolov rotoval, ale inak velkymi krokmi. trebalo dat ten obrazok, kde sa symboly dostali nakoniec.

rastis

Quote from: Misko on 07. November , 2008, 11:12:27...Predposlednu som si v podstate tipol a trafil som...

napis mi PM, co si si teda tipol. ja som mal pocit, ze principu rozumiem, ale ziadna z odpovedi mi do toho nesedela :) takze som tipol. pri poslednom som mal pocit, ze rozumiem, ale mal som to tiez zle.

rastis

Quote from: ramon_esteves on 06. November , 2008, 23:26:51

17 bodov a to uz ma prestalo v tretine bavit tak som len tukal pismenka :) no skoda, o jeden bod som nepresiel :'(

mal si ist s nami na pivo a ne riesit toto. teraz vies, ze si sprosty, mohol si zit bez toho  ;D

Radomír

Já mal 19 bodov ale priznám sa že 4 som vyložene tipoval.Takže najskôr by som už neprešiel.Každá jedna opica-miliony buniek a synaptických spojení v prdeli  :(  :drink:

lenivy

QuoteKaždá jedna opica-miliony buniek a synaptických spojení v prdeli
Prezili len tie silnejsie :)  :drink:.

IMHO to nie je test, ze to dava clovek z hlavy, aspon ja by som to len tak pozrem vidim nevedel.
Napr. 3968, 63, 8, 3, ... pozrem...heh??? No dobre, lepsie vyzera 3969,64,9,4, lebo su to mocniny, takze 2^2,3^2,8^2,63^2 no a som v peknej prdeli :). Ale netreba sa nechat zastrasit! 3-1=2 2^2=4 4-1=3 3^2=9 9-1=8 8^2=64 64-1=63 63^2=3969... Toto by som pri svojej lenivosti z hlavy nedal  :laugh:. (dufam ze to mam dobre  :P)
Hi Bender! Hi Fender!

Altostratus

Quote from: lenivy on 07. November , 2008, 14:10:49
Prezili len tie silnejsie :)  :drink:.

IMHO to nie je test, ze to dava clovek z hlavy, aspon ja by som to len tak pozrem vidim nevedel.
Napr. 3968, 63, 8, 3, ... pozrem...heh??? No dobre, lepsie vyzera 3969,64,9,4, lebo su to mocniny, takze 2^2,3^2,8^2,63^2 no a som v peknej prdeli :). Ale netreba sa nechat zastrasit! 3-1=2 2^2=4 4-1=3 3^2=9 9-1=8 8^2=64 64-1=63 63^2=3969... Toto by som pri svojej lenivosti z hlavy nedal  :laugh:. (dufam ze to mam dobre  :P)

Hento bolo zfleku jasné, že to je mocnina -1

spyros

http://www.topky.sk/cl/15/348460/VIDEO-Barbora-Sulikova-zo-SuperStar-3-Rozohnila-sa-pri-tyci-

Co na to poviete? Nemyslim nadpis clanku i ked mozno aj to, ale to video na konci. To kde budu hrat?

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

lenivy

QuoteHento bolo zfleku jasné, že to je mocnina -1
Ved ja nehovorim, ze nebolo, len som musel ratat ci 63^2 je skutocne to cislo :). To som pisal pre miska, aby mu to nevrtalo hlavou...
Hi Bender! Hi Fender!

kaolko

Quote from: spyros on 07. November , 2008, 14:16:26
http://www.topky.sk/cl/15/348460/VIDEO-Barbora-Sulikova-zo-SuperStar-3-Rozohnila-sa-pri-tyci-

Co na to poviete? Nemyslim nadpis clanku i ked mozno aj to, ale to video na konci. To kde budu hrat?

hrozna poza... ak si to vymyslela sama, tak ju lutujem a dufam, ze to spravila len z toho dovodu aby bola cool :D dnes je nejako moderne robit zo seba stetku..take pekne dziiifca :(

much

co ja viem podla mna v tomto smere sa uz sokovat neda...takych klipov uz bolo...len ten song sa mi moc nepaci

lacrosse

ten klip sa mi paci aj pesnicka... :kiss:
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby