Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

kaolko

Quote from: polarized on 30. Január , 2009, 10:08:16
Ach jaj,ake plytvanie pivom  :-\ :-\ a este aj vajciami- taketo sprostosti robi namiesto toho aby si urobil prazenicu a zapil ju Heinekenom  ;D

az najblizsie budes niekomu sedet na vajcaaach tak si na to spomen :D

Branko

Quote from: kaolko on 30. Január , 2009, 10:08:51
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

polarized

Quote from: kaolko on 30. Január , 2009, 10:08:51

;D aby si ta obet nebol nabuduce nahodou ty - si mi dal dobry tip ako zvysit predajnost CD  ;D
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.

kaolko

Quote from: polarized on 30. Január , 2009, 10:14:35
;D aby si ta obet nebol nabuduce nahodou ty - si mi dal dobry tip ako zvysit predajnost CD  ;D

no o to sa bat nemusis to absolutne nehrozi  ;D tym tipom myslis to, ze budes chodit po randali a rozbijat pivove flase ze reku ked nekupite, tak toto s vami spravim???

polarized

Quote from: kaolko on 30. Január , 2009, 10:19:09
no o to sa bat nemusis to absolutne nehrozi  ;D tym tipom myslis to, ze budes chodit po randali a rozbijat pivove flase ze reku ked nekupite, tak toto s vami spravim???

nieco drastickejsie ma napadlo ale aj tvoja alternativa ma svoje caro  ;D
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.

kaolko

Quote from: polarized on 30. Január , 2009, 10:21:00
nieco drastickejsie ma napadlo ale aj tvoja alternativa ma svoje caro  ;D

mne tiez napadlo radikalne riesenie ale nechcel som s tym zacinat  ;D ;D

musicman

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

joey

Quote from: Branko on 30. Január , 2009, 10:05:50
Nepovedal by som. Je to o sustredeni. Interna energia je velka vec a dokaze mnoho. Takisto ako psychika cloveka - nic nie je viac.
:drink:

blbost cele sustredenie.v zivote ti nikto nezapali papier obycajnym prstom a toboz nie nejaky rusak.picu si robi a zbytocne mu to zeres  :drink:

musicman

to s tou flaskou sme robili na zakladnej  :laugh:  nejake slabe specnaz
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

mario bross

Quote from: Branko on 30. Január , 2009, 10:05:50
Nepovedal by som. Je to o sustredeni. Interna energia je velka vec a dokaze mnoho. Takisto ako psychika cloveka - nic nie je viac.
:drink:

poznas reakciu manganistanu draselneho, cukru a glycerinu ? ked na zmes KMnO4 a cukru ( funguje aj bez cukru ) kvapnes glycerin tak sa to samo vznieti, za par sekund.

mario bross

jo a este si vsimni, ze ako ked "prepali" prvy krat tie papiere a ide to "prepalovat" inac, tak poklepe po tom papieri. na prste moze mat naneseny nejaky inicializator a potom spravi kino a uz to mas. a vsimni si, ze ako tam poklepava ( druhy pokus ), tak najprv klepne aj mimo os tym prstom. a potom ked zacne robit kino s tou rukou, tak ten papier zacne sa prepalovat v mieste toho dotyku a potom aj v strede.

asdfg

a to este majitel pisal, ze v studiu ma dalsich 9 alebo 10  :-\

kaolko

neni to petrucciho obyvacka? inak predpokladam, ze tie hodiny stoja, alebo si dal tu namahu a cvakol to presne o 6tej? heh inak DT ma na albaci Awake taky song ze 6:00 nebude to fakt petrucciho obyvacka dpc??? alebo nejaky petrucciho stalker co mu vola vzdy o 6tej vecer a vzdych mu do telefonu

asdfg

Quote from: kaolko on 01. Február , 2009, 19:40:08
neni to petrucciho obyvacka? inak predpokladam, ze tie hodiny stoja, alebo si dal tu namahu a cvakol to presne o 6tej? heh inak DT ma na albaci Awake taky song ze 6:00 nebude to fakt petrucciho obyvacka dpc???

nie, nie je to petrucciho obyvacka :)
k tej 6:00 - to este pisal ze to fotil na vianoce :)

mario bross

a keby to fotil o 19:00 tiez sa opytas ? sorry, ale preco by mal hend prestavovat hodiny ?