Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

lacrosse

Quote from: Srnac on 20. December , 2009, 23:42:06
Ty uzneposielaj to video kazdemu...Mne uz toto video poslal asi 5 krat!!!! :sos:
co narobim ked je take dobre :)
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

Branko

Quote from: lacrosse on 20. December , 2009, 23:34:50
hlavne ze ty si uzasny a mohol by si byt na posobenie na tomto fore hrdy ;)

Quote from: traktor on 20. December , 2009, 23:35:33
a za co ? :-\

Som rad, ze trafene husky zagagali. :) Nic viac mi nechyba k stastiu na tomto fore momentalne.  :laugh:

Srnac

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 23:44:38
Som rad, ze trafene husky zagagali. :) Nic viac mi nechyba k stastiu na tomto fore momentalne.  :laugh:

Ty si nejaky mudry a rad ignorujes...hlavne ked ti niekto napise SS s dobrym umyslom...

lacrosse

Quote from: poweredby on 20. December , 2009, 23:45:03
ale no,podpis na gitare neni všetko  ;)
co tym chce autor povedat?

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

Branko

Quote from: Srnac on 20. December , 2009, 23:46:28
Ty si nejaky mudry a rad ignorujes...hlavne ked ti niekto napise SS s dobrym umyslom...
Napisal si mi SS, lebo nic nedoslo...

Srnac

Ok tak nic ja sa tu do vasich sporov nechcem montovat... :)

traktor

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 23:44:38
Daj si chvilku pauzicku od PC lebo to beres moc vazne  :)

lacrosse

Quote from: traktor on 20. December , 2009, 23:48:54
Daj si chvilku pauzicku od PC lebo to beres moc vazne  :)
napr aspon na rok..aspon by tu  bol na fore pokoj

www.mkmb.sk/adamnoska

Branko

Quote from: traktor on 20. December , 2009, 23:48:54
Daj si chvilku pauzicku od PC lebo to beres moc vazne  :)

Neviem, ci je spravne rozoberat na verejnom fore niekoho zivot a drogy. Nepoviem, kebyze sa jedna o zahranicie...ale tu si to moze hocikedy hocikto precitat a myslim, ze samotny Marian by nebol velmi nadseny... Ci stale budes zastavat svoj nepisany nazor, ze "drz picu mladej" ? :)

Quote from: lacrosse on 20. December , 2009, 23:50:07
napr aspon na rok..aspon by tu  bol na fore pokoj
Ty sa tu poslednu dobu spravas tak, akoby si zozral vsetku gitarovu mudrost sveta, Lakrosko.  ;) :whistle: A nevsimol som si to len ja, ale vacsina uzivatelov. A aby si si nemyslel, ze mi vadis, alebo ze som nejak zatiahnuty PC, alebo tymto forom, tak narovinu Ti viem povedat, ze mam Ta v pici. ;-)

Edit - samozrejme dopis, ze mas ma aj Ty v pici, najlepsie v makovej, tu mam rad.  :drink:

Srnac

Mna najviac bavi citat toto forum ako tu vseci mudruju, hadaju sa...Je to fakt zaujimave citanie...A pritom ludi co maju podla mojho nazoru sudit je tu iba par... :zdar: :zdar:

traktor

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 23:53:27
Neviem, ci je spravne rozoberat na verejnom fore niekoho zivot a drogy. Nepoviem, kebyze sa jedna o zahranicie...ale tu si to moze hocikedy hocikto precitat a myslim, ze samotny Marian by nebol velmi nadseny... Ci stale budes zastavat svoj nepisany nazor, ze "drz picu mladej" ? :)
takze :
1. jeho zivot a drogy rozoberalo uz tolko ludi a vsade sa ho na to pytaju (viz. rozhovor sme.sk) ze to ma urcite totalne v pici a ze som to ja napisal na nejake forum kde chodi 5 ludi ,to uz musi mat neviem kde (hlavne ked som este napisal ze sa mu ospravedlnujem ak som to z toho dokumentu zle pochopil)
2. mozem si rozoberat koho chcem zivot a kde chcem lebo ked nieco spravis tak si musis zato niest dosledky

kaolko

Brano.. skor co sa tvojich prispevkov tyka tak mam pocit ze tu mudrost si tu zozral ty.. a tiez ze ak nahodou niekto nezdiela tvoj nazor, tak neni mozne aby ten clovek mal pravdu :D  dnes si po pol roku rozciteny tak napises jak mas Vargu rad a jaky je dobry ujo a ze co si ho beru ludia do huby.., mile :D jasne ze si ho budu brat.. inak som tak nejak tusil ze ked sem drbnem to video tak sa to zvrhne na drogy

mn: http://static.funnyjunk.com/gifs/crabcore.gif tohoto fesaka si myslel? tu je kapela  http://www.youtube.com/watch?v=nQVpITyOdc8&feature=player_embedded D:DD

inak a co sa este tych drog tyka tak u Vargu je mi to fuk.. ked si vezmete kto vsetko bol fakt zavisly, zistite, ze 90% vasich hudobnych idolov..

rastis

Quote from: traktor on 20. December , 2009, 22:36:48
podla toho co je to ''skor''  ..a zda sa mi ze vtedy vravel o heroine ale nie som si na 100% isty lebo to bolo uz davno ked som to videl

Varga v istom obdobii pred XXX rokmi pil ako duha ale ziadne drogy ako sa tu snazis naznacit nikdy nebral. ver comu chces, ale toto co Ti pisem ja je pravda.

Branko

Quote from: kaolko on 20. December , 2009, 23:58:25
Brano.. skor co sa tvojich prispevkov tyka tak mam pocit ze tu mudrost si tu zozral ty..
Napr. ?

traktor

Quote from: Srnac on 20. December , 2009, 23:57:26
Mna najviac bavi citat toto forum ako tu vseci mudruju, hadaju sa...Je to fakt zaujimave citanie...A pritom ludi co maju podla mojho nazoru sudit je tu iba par... :zdar: :zdar:
mal si tu byt v starej dobrej ere Duga ...tie diskusie sa mali vydat knizne ,vtedy som sa skvele bavil  ;D :drink: