Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

styrioci

Quote from: traktor on 04. Marec , 2010, 22:30:38
praveze nie, zacvhilu ich maju spat  :whistle: ale asi mame v krcme nejakeho bonzaka, lebo oni len preparkovavali auta pred domom a akurat vtedy sli okolo policajti ..trochu velka nahodicka  :-9
tak im treba

branko: +1*

Branko

Quote from: traktor on 04. Marec , 2010, 22:30:38
praveze nie, zacvhilu ich maju spat  :whistle: ale asi mame v krcme nejakeho bonzaka, lebo oni len preparkovavali auta pred domom a akurat vtedy sli okolo policajti ..trochu velka nahodicka  :-9
Chlast rozdeluje priatelstva, rodiny a prachy vo vrecku.  ;)

udry

Quote from: poweredby on 04. Marec , 2010, 22:17:13
štatistiky nepustia,rok 2009 bol s výrazne nižšou nehodovostou ako iné roky,tak tá policajná buzerácia asi bude k niečomu :whistle:  ale dobre sa to pozerá  ;D
...štatistiky...  pred  zavedenim noveho cestneho zakona chodili policajti ku každej dopravnej nehode,odo dna učinnosti  zakona už nechodia ku každej,ale len ak došlo k zraneniu,škoda prevyšujuca blabla........     takže,policajti eviduju len tieto nehody a preto im to tak štatisticky krasne vychadza  :drink:  EDIT. .. a to,že tych kontrol je na cestach viac.... no ked chcu premie a odmeny,tak si musia na ne zarobit na pokutach,tj. splnit kvotu,inač dostanu ...... a nie odmeny  :drink:

traktor

Quote from: Branko on 04. Marec , 2010, 22:43:56
Chlast rozdeluje priatelstva, rodiny a prachy vo vrecku.  ;)
No pockaj pockaj , vdaka chlastu aj vznika vela priatelstiev, rodin a prachy iba prejdu k inym ludom :drink:

johnzo

Quote from: traktor on 04. Marec , 2010, 22:19:52
btw. za posledne 2 tyzdne zobrali uz dvom kamaratom papiere lebo nafukali ..jeden mal 0,4 a druhy 0,6 aj nejake drobne  \m/

to je zase tiež kokotizmus, keď niekto fúkne 0,4 a brať vodičák. inde majú omnoho väčšie tolerancie. ale zase :) ja by som zaživa pálil každého, čo ide nadrbaný autom.

a policajná buzerácia? to je policajný kokotizmus! policajti vedia dve veci. stáť na vjazde do obce* a stáť za zarastenou značkou, čo si 5m pred ňou človek všimne.

*tu u nás :D je pred jednou dedinou 200(slovom DVESTO) metrov pred dedinou tabula. je tam akurát staré poloskrachované JRD, čiže ohroziť môžem tak tých 5 zamestnancov čo práve niečo kradnú  ;D . a samozrejme naši páni zelený sa tam zašijú do kríkov a na druhom konci obce len kasírujú. ale teraz to majú ťažšie :D na jeseň lístie z kríkov opadlo, čiže presvitajú :D ale našli si nový flek, ale menej lukratívny, lebo tam už väčšina ludí ide zhruba 60-70(cca100m pred reálnym začiatkom obce) ;D neviete si predstaviť pohľad na dvoch zelených s prenosným radarom na statíve schovaných v starej zastávke  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

Branko

Quote from: traktor on 04. Marec , 2010, 23:31:50
No pockaj pockaj , vdaka chlastu aj vznika vela priatelstiev, rodin a prachy iba prejdu k inym ludom :drink:
Docasu vsetko.......  :drink:

traktor

Quote from: Branko on 04. Marec , 2010, 23:37:57
Docasu vsetko.......  :drink:
ja mam kamaratky na jednu noc velmi rad  :whistle:

udry

Quote from: johnzo on 04. Marec , 2010, 23:36:14
to je zase tiež kokotizmus, keď niekto fúkne 0,4 a brať vodičák. inde majú omnoho väčšie tolerancie. ale zase :) ja by som zaživa pálil každého, čo ide nadrbaný autom.

a policajná buzerácia? to je policajný kokotizmus! policajti vedia dve veci. stáť na vjazde do obce* a stáť za zarastenou značkou, čo si 5m pred ňou človek všimne.

*tu u nás :D je pred jednou dedinou 200(slovom DVESTO) metrov pred dedinou tabula. je tam akurát staré poloskrachované JRD, čiže ohroziť môžem tak tých 5 zamestnancov čo práve niečo kradnú  ;D . a samozrejme naši páni zelený sa tam zašijú do kríkov a na druhom konci obce len kasírujú. ale teraz to majú ťažšie :D na jeseň lístie z kríkov opadlo, čiže presvitajú :D ale našli si nový flek, ale menej lukratívny, lebo tam už väčšina ludí ide zhruba 60-70(cca100m pred reálnym začiatkom obce) ;D neviete si predstaviť pohľad na dvoch zelených s prenosným radarom na statíve schovaných v starej zastávke  ;D
no a kde sa maju postavit ? v meste,kde v dvoch pruhoch ide 80 aut a všetci idu 65 km/h  ;D

MMM

kaolko

jediny dovod preco sa oplati soferovat len za triezva je, ze niekedy ma clovek proste smolu a dajme tomu ze niekto triezvy to do neho napere a pritom za to ten co pil nemohol, dojdu policajti, daju mu fukat a uz sa to inak posudzuje..

kaolko

pista58

tazka sranda triafat sa do garaze najebany  ;D ...v papucach  :zdar:
o-yep sro

yeah

kaolko