Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

jtakac

Quote from: kaolko on 15. Júl , 2010, 09:34:11
aaale nehovor ze kebyze nemas love a mas frajerku jak cip ze by si jej v NY nekupil kabelu  ;D

frajerka jak cip, to je aka?  ;D..no ja by som si v prvom rade vybral taku frajerku, ktora nepotrebuje ku stastiu znackove, 100x predrazene kabelky, aby sa mohla ukazovat v auparku  :whistle:
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

kaolko

Quote from: jtakac on 15. Júl , 2010, 09:37:00
frajerka jak cip, to je aka?  ;D..no ja by som si v prvom rade vybral taku frajerku, ktora nepotrebuje ku stastiu znackove, 100x predrazene kabelky, aby sa mohla ukazovat v auparku  :whistle:

no sak jasne ale kebyze mas par mega na ucte po tom co si si kupil barak, mamke byt, sebe auto a ides na nakupy do NY tak nehovor ze by ti to nenapadlo :) dam Brankovu ruku za to do ohna ze pomaly kazdeho z nas..  ;D ale inak hej, on je metros jak hovado.. a ten 'cip' to som sa snazil napisat tak aby to pochopili aj od Senca na vychod  ;D

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

jtakac

Quote from: kaolko on 15. Júl , 2010, 09:38:52
no sak jasne ale kebyze mas par mega na ucte po tom co si si kupil barak, mamke byt, sebe auto a ides na nakupy do NY tak nehovor ze by ti to nenapadlo :) dam Brankovu ruku za to do ohna ze pomaly kazdeho z nas..  ;D ale inak hej, on je metros jak hovado.. a ten 'cip' to som sa snazil napisat tak aby to pochopili aj od Senca na vychod  ;D

ja by som do obchodov typu gucci nevstupi, ani keby som bol miliardar, to nie je otazka toho, kolko mas na ucte, ale ako to mas usporiadane v hlave :)

ale tak patrik je cigan, to uplne jasne vysvetluje toto jeho ukazaovanie sa, ze aha, ja mam prachy a kupujem si znackove drahe veci, v ziari su tiez olasski cigosi, to je presne to iste, kazdy aspon dve zlate retiazky, lebo cim viac retiazok, tym vacsi pan a vzdy ich treba nosit tak, aby ich ludia videli, cize ked mas trebars tricko, co je az pod krk, tak retiazky treba vytiahnut a mat ich na tricku  ;D

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

Quote from: jtakac on 15. Júl , 2010, 09:43:05
ja by som do obchodov typu gucci nevstupi, ani keby som bol miliardar, to nie je otazka toho, kolko mas na ucte, ale ako to mas usporiadane v hlave :)
...
Toto si prv povie kazdy zebrak, co zavidi.  ;D

proghopik

Vacsina bohatsich ludi na zapade je taka. U nas este riadne pretrvava syndrom chvalenkarstva a snahy o vyvolanie zavisti u inych, preziva to tu este vydatne aj z minuleho rezimu plus je to nasa narodna crta.

jtakac

Quote from: proghoper on 15. Júl , 2010, 09:53:38
Vacsina bohatsich ludi na zapade je taka. U nas este riadne pretrvava syndrom chvalenkarstva a snahy o vyvolanie zavisti u inych, preziva to tu este vydatne aj z minuleho rezimu plus je to nasa narodna crta.

presne tak, tuna si uplne obycajny clovek kupi Q7 alebo X5-ku, potom 10 rokov zere iba parky a pasteky, aby mal na splacanie lizingu

korn24

Quote from: proghoper on 15. Júl , 2010, 09:53:38

Pekne napisane +1 :drink:
nechcelo sa mi ale uz som.

proghopik

Branko

jtakac

Quote from: Branko on 15. Júl , 2010, 10:09:29
Neriesil by si ho, kebyze mu nezavidis.  ;D Chcel by si... aj ja.  :laugh:
dobre Branko, vsetci mu zavidime, len to staci napisat raz, nemusis to pisat pri kazdom druhom prispevku  :whistle:

Branko

Quote from: jtakac on 15. Júl , 2010, 10:10:39
dobre Branko, vsetci mu zavidime, len to staci napisat raz, nemusis to pisat pri kazdom druhom prispevku  :whistle:
Ale mna to bavi pisat.  ;D :on1:

jtakac

akurat v ramci ranneho nic nerobenia trosku surfujem a cekujem, co noveho v nasom bulvari a toto ma zaujalo, neni to sranda, ale neviem, kam to dat..

http://www.topky.sk/cl/15/762409/Dara-Rolins-Toto-napisala-zene-ktorej-usmrtila-manzela-

rolincova napise tej pozostalej list, co je uplne v poriadku, ale jak je mozne, ze sa to dostane do bulvaru? teraz neviem, to ta pozostala si precitala list a poslala fotokopiu do topiek, aby slovensky narod videl, ako to je slecne rolincovej luto? toto mi pripada dost nerealne. alebo ten list poskytla mediam rolincova, aby ludia videli, ako je jej to strasne luto a aby s nou sucitli, alebo co? fakt divne