Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 14:46:03
Strán: 1 ... 744 745 [746] 747 748 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735129 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11175 kedy: 24. Október , 2011, 01:21:43 »

najprv kvaziargumentujes preco su drogy take strasne zle, ale potom povies, ze si proti tomu, ako ich odsudzuje spolocnost (t.j. zatvara ich uzivatelov do basy). mas v tom vobec sam jasno, ci len tak ad hoc reagujes na kazdu udicku?  Popiskujem si

a to s tym videom myslis vazne? to ako ked fetak dusan povie, ze kvoli adke prestane s toluenom, tak si povieme, ze kazdy co fetuje riedidla to ma zo sklamanej lasky? to ake zavery sa tu snazis podsuvat? smiesko  Bavím sa skvele

a ze jediny fataljoe napisal, ze fetovati nie je pre kazdeho? a co je pre kazdeho? ani zrat meso a vozit sa autom nie je pre kazdeho. tak neviem, ked je takyto komentar pre teba tolke nove poznanie, ci mas vobec co o tejto teme nejake zavery robit.
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 01:26:34 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11176 kedy: 24. Október , 2011, 01:53:00 »

point nebol, ze to ma z marihuany, ale ze ostat kvoli marihaune a preco kvoli marihuane. ja neviem, jedine ake take vysvetlenie napisal fataljoe, ostatok bol balast.

co chces vysvetlit ? nejaky stroskotalec v stroskotalom stave mele o marihuane a ty mas jasno, ze kto huli, je odpad. toto je to, co tvrdis ty ? navyse nemas o veci ani take poznatky, aby si stroskotalca aspon trochu ocekoval, ze na com ozaj ide...  Žmurk
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #11177 kedy: 24. Október , 2011, 07:41:15 »

videl som jak v laponsku zabijaju toulene takymi palicami s hakmi..

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #11178 kedy: 24. Október , 2011, 09:28:26 »

On topic: tusim som prave videl na Jojke Briana z Brainscane z jeho Sivcakovkou...

Konecne tam bolo aj trocha kultury v tom talente Bavím sa skvele

inak paradna gitara ten Sivcak
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11179 kedy: 24. Október , 2011, 12:14:56 »

Pablo +1
Fakt občas tu ani nejde o debatu, ale o dojebanie toho, kto sa opovážil načrtnúť iný názor.  ?§!.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11180 kedy: 24. Október , 2011, 12:27:54 »

Pablo +1
Fakt občas tu ani nejde o debatu, ale o dojebanie toho, kto sa opovážil načrtnúť iný názor.  ?§!.
lenze nazory mozu byt v sulade s pravdou a mylne. kazdy si moze mat aky chce, ale ked raz veri picovine, tak by to mal byt aspon schopny akceptovat. fakty su fakty a ked chces debatovat, je idealne predostierat tie a ne sa tu ohanat, ze "ja si myslim, ze drogy jsou spatny, aaano? lebo aha, tuto ake videjo".

co sa travy tyka, je fakt, ze fyzicka zavislost na nu nebola dokazana (rozumej: neexistuje), len tak pre porovnanie - fyzicka zavislost od alkoholu je dennodennym problemom nasej spolocnosti. co sa tyka sekundarnej kriminality, je fakt, ze s travou je spajane cislo presne 0 trestnych cinov spachanych v suvislosti s jej uzitim. co myslis, kolko najebancov bezne v piatok ponici verejny/sukromny majetok, kolki kradnu kvoli poldecaku? nechci, aby som tu siel do detailov, ze kolko stoji danoveho poplatnika postihovanie uzivatelov travy, z ktorych nezanedbatelne mnozstvo su sami danovi poplatnici. strucne povedane - platia si vlastnych katov. je to chore a ziadny nikoho nazor na tom nic nezmeni.

a to ani nehovorim, ze predavkovanie THC nie je v podstate vobec mozne (rozhodne nie hulenim travy, ci hasisu) a nikdy nebolo ziadne zdokumentovane, kdezto nasmrt prepitej mladeze aj verbeze je na slovensku tiez hojne.

odporucam kazdemu picovatelovi na kanabinoidy dokladne nastudovanie historie vzniku americkej legislativy a tiez vyskumov, ktore boli realizovane dokonca pod zastitou vlady (aj tej nixonovej este v 70-tych aj tej bushovej v 90-tych), ktore mali preukazat nebezpecnost tejto drogy a aj ked velmi, velmi sa snazili, nepodarilo sa.
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 12:34:08 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11181 kedy: 24. Október , 2011, 12:30:39 »

http://www.zlavadna.sk/Bratislava/Zlava_3679_saleva-veniec
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11182 kedy: 24. Október , 2011, 12:37:09 »

ludom uz ozaj jebe...  Pomoooc!
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11183 kedy: 24. Október , 2011, 12:39:45 »

lenze nazory mozu byt v sulade s pravdou a mylne. kazdy si moze mat aky chce, ale ked raz veri picovine, tak by to mal byt aspon schopny akceptovat. fakty su fakty a ked chces debatovat, je idealne predostierat tie a ne sa tu ohanat, ze "ja si myslim, ze drogy jsou spatny, aaano? lebo aha, tuto ake videjo".

co sa travy tyka, je fakt, ze fyzicka zavislost na nu nebola dokazana (rozumej: neexistuje), len tak pre porovnanie - fyzicka zavislost od alkoholu je dennodennym problemom nasej spolocnosti. co sa tyka sekundarnej kriminality, je fakt, ze s travou je spajane cislo presne 0 trestnych cinov spachanych v suvislosti s jej uzitim. co myslis, kolko najebancov bezne v piatok ponici verejny/sukromny majetok, kolki kradnu kvoli poldecaku? nechci, aby som tu siel do detailov, ze kolko stoji danoveho poplatnika postihovanie uzivatelov travy, z ktorych nezanedbatelne mnozstvo su sami danovi poplatnici. strucne povedane - platia si vlastnych katov. je to chore a ziadny nikoho nazor na tom nic nezmeni.

a to ani nehovorim, ze predavkovanie THC nie je v podstate vobec mozne (rozhodne nie hulenim travy, ci hasisu) a nikdy nebolo ziadne zdokumentovane, kdezto nasmrt prepitej mladeze aj verbeze je na slovensku tiez hojne.

odporucam kazdemu picovatelovi na kanabinoidy dokladne nastudovanie historie vzniku americkej legislativy a tiez vyskumov, ktore boli realizovane dokonca pod zastitou vlady (aj tej nixonovej este v 70-tych aj tej bushovej v 90-tych), ktore mali preukazat nebezpecnost tejto drogy a aj ked velmi, velmi sa snazili, nepodarilo sa.
a čo to má dočinenia s tým, že to podľa Pabla nie je dobré. Prečo je mylné si myslieť, že užívanie látok, ktoré pozmenia tvoje vnímanie, vedomie je zlé. Dokázalo sa napríklad, že tráva môže spustiť schyzofréniu, myslím, že to je dosť zlé, či aj to je pohode? Vo všeobecnosti si myslím, že tieto veci proste neprospievajú ľuďom, viac škody narobia ako prospechu a to sa tu môžete postaviť aj na hlavu, že to nie je tak, to je proste môj názor. :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #11184 kedy: 24. Október , 2011, 13:20:59 »

jaka vychytavka  ha ha ha
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11185 kedy: 24. Október , 2011, 15:10:47 »

a čo to má dočinenia s tým, že to podľa Pabla nie je dobré.
nic. potialto v poriadku. akurat v momente, ked sa pablo pojde opierat, o zmienovane video, bude to jebnute.

Prečo je mylné si myslieť, že užívanie látok, ktoré pozmenia tvoje vnímanie, vedomie je zlé.
"zle" uz vnimam trochu ako prehnane, pretoze tvoje vnimanie meni kopec veci exo- (alkohol, rozne lieky) aj endogennych (adrenalin, testosteron, endorfiny). a zaujimave, ze o nich sa ako o "zlych" nebavi nikto...

Dokázalo sa napríklad, že tráva môže spustiť schyzofréniu, myslím, že to je dosť zlé, či aj to je pohode?
zabudas, ze spustac nie je ten bazalny dovod. spustac je vzdy len spustac, cize ano, ak je niekto rizikovy (v rodine bol schizofrenik / ma namerane nespravne hodnoty neurotransmiterov / dojebanou vychovou nalomena osobnost), tak mu ako spustac na tomto svete hrozi tak asi miliarda veci. hovorit v tejto suvislosti len o THC je znovu znacne zavadzajuce.

Vo všeobecnosti si myslím, že tieto veci proste neprospievajú ľuďom, viac škody narobia ako prospechu a to sa tu môžete postaviť aj na hlavu, že to nie je tak, to je proste môj názor. :)
no prave toto je ten tvoj omyl. ludstvo si meni vnimanie od nepamati - fajcenie tabaku, kava, caj, holotropne dychanie a meditacie. to je tiez vsetko zlo? trava sa v kanade aj niektorych statoch usa pouziva na zmiernenie bolesti onkologickych pacientov, to je tiez zle? tento tvoj nazor ti stoji na vode a preto ktokolvek, kto tu pride s faktami, ti to lahko nabura. mozes zostat tak maximalne pri tom, ze samoucelne pozmenovanie vedomia neuznavas. tento nazor ti naozaj nikto nema ako ani preco vziat, i ked s nim napriklad aj ja mozem nesuhlasit.
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 15:20:14 od Iggy » Zaznamenané

Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #11186 kedy: 24. Október , 2011, 15:19:35 »

http://www.hudobnysvet.sk/voc-jor-filin.mp3
 ?§!. Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #11187 kedy: 24. Október , 2011, 15:25:22 »

inac k tej schizofrenii, poviem vam moj pribeh...

pred tym nez som mal 17 ma stale ludia brali ako cudaka alebo "divneho", trpel som casto neopodstatnenymi uzkostami ale nikomu som to nevravel lebo somsi myslel ze je to normalne... az som raz jedneho dna nepojedol specialne kolaciky a o mesiac na to som sa nervovo zrutil... zistili u mna schizu a dali ma na lieky a teraz je moja kvalita zivota uplne niekde inde ako cely zivot do 17tky... ked vezmem do uvahy ze by som tu ganju nevyskusal tak sa ten sedy zivot so mnou taha az doteraz a stale by som bol pre vsetkych cudak... nehovoriac o tom ze neliecena schiza poskodzuje mozog ako tvrde drogy, takze by zo mna bol doteraz dement...cize mna ta trava vlastne vytiahla zo sraciek  :) ked raz clovek ma predpoklad na schizu tak ju dostane ci chce ci nechce, lepsie sa nervovo zrutit skor, aby ti aj skor pomohli...

spomedzi mojich kamosov travu skusal alebo pravidelne fajcili skoro vsetci, nikto iny z nich nedostal schizu ani epilepsiu, ani sa z neho nestal fetak, ani nikomu nasledne neublizoval ani nespachal trestny cin... zatial co z tych ludi co poznam ze mali problem s alkoholom tak vsetci z toho odementneli, alebo dostali epilepsiu, alebo neboli schopni nic ine okrem chlastania robit alebo naburali na aute...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11188 kedy: 24. Október , 2011, 15:32:38 »

az som raz jedneho dna nepojedol specialne kolaciky a o mesiac na to som sa nervovo zrutil... zistili u mna schizu a dali ma na lieky a teraz je moja kvalita zivota uplne niekde inde ako cely zivot do 17tky... ked vezmem do uvahy ze by som tu ganju nevyskusal tak sa ten sedy zivot so mnou taha az doteraz a stale by som bol pre vsetkych cudak
a nesi furt?  Bavím sa skvele ale nie, je to celkom zaujimavy a dost ojedinely zazitok, co si popisal a sluzi v podstate ako dobra ilustracia - tvoj problem bol inde a mal sa riesit. trava ho mohla zhorsit a tu by som jednoznacne priznal, ze tvoje uzitie v tej situacii by som zhodnotil ako silne rizikove. na druhej strane vsetko dobre dopadlo, co vsak podobne ako to video, nijak uzitocnost/skodlivost uzivania nepreukazuje.

k tomu zvysku tvojho prispevku: je to o tom istom, co som uz pisal aj ja, ale podobne ako vo vsetkych tychto diskusiach, ide aj v tejto o to ponahanat carodejnice a srdieckom odsudit. malokoho zaujima ako to naozaj je. tak teda aspon niekto +1  Zdravíčko
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 15:33:25 od Iggy » Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #11189 kedy: 24. Október , 2011, 15:37:59 »

gandza znizuje aj vnutroocnu tlak .. len taky bonus
Zaznamenané

Strán: 1 ... 744 745 [746] 747 748 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.134 sekund, 23 otázok.