Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 14:31:04
Strán: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735094 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11205 kedy: 24. Október , 2011, 20:44:04 »

... Prečo je mylné si myslieť, že užívanie látok, ktoré pozmenia tvoje vnímanie, vedomie je zlé. ..Vo všeobecnosti si myslím, že tieto veci proste neprospievajú ľuďom, viac škody narobia ako prospechu a to sa tu môžete postaviť aj na hlavu, že to nie je tak, to je proste môj názor. :)

lenze ono je to asi takto nejako:

drogy su tu s ludstvom odnepamati. ludstvo fetuje odjakziva. je jedno, ci su to drogy prirodne alebo synteticke alebo hocijake. ani nechcem teraz davat nejake kazania, ze ktore su "bezpecne" a ktore su "nebezpecne", lebo je to jedno... ani nechcem ich uzivanie obhajovat, ci zatracovat, ci davat nejake moralne posolstva. len tolko, ze pokusov o zakaz tej ci onej latky bolo v historii ludstva dost a spolocne je pre ne to, ze vsetky boli, aj su neuspesne. lebo ako som pisal v prvych dvoch vetach, ludia fetovali a fetovat budu a jedine, co sa striktnymi legislativnymi zakazmi da dosiahnut je to, ze s nimi obchoduje mafia a je to vlastne najhorsi z moznych vysledkov, co sa v rieseni drog da dosiahnut.

da sa s tym co som napisal suhlasit ?

inak to o tom "viac skodia" ako "robia prospech" by sa dalo velmi dlho diskutovat a polemizovat, len to by trebalo mat trochu znalosti o roznych tych konkretnych latkach, ich povodu a historii, ich ulohe pri nabozenskych ritualoch, politickych suvislostiach... ... ... neviem - je tu vobec priestor o tom diskutovat ? ci je vobec s kym...

ozaj - drogy tu budu navzdy a bude ich viac - zdaleka este nie su vsetky zname. mozu sa vsetci striktni odporci tesit  Bavím sa skvele

Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11206 kedy: 24. Október , 2011, 20:54:18 »

pablo: z tvojich vypovedi som si vybral toho vyfetovanca z videa, pretoze to bol vadny pseudoargument, ktory si sa ty navyse este par prispevkom po tom prvom snazil hajit. to bolo na zaciatku. dalej som si vybral tu kontradiktivnu, ale mozno to bola len nestastna formulaciu, uz sa mi to nechce hladat. to bolo s tou basou. v tom, na ktory si reagoval posledny neviem, kde presne mas pocit, ze som povedal nieco, co ty nie, ale ak ho mas, tak je to presne to - pocit.

na vsetky tie veci, co som napisal potom, samozrejme nereagujes. skusim to brat tak, ze suhlasis, alebo aspon nemas nic proti.

no a na zaver, ty si urobil uplne to iste, co opisujes - ja som nikde netvrdil, ze mas robit nake zapisky svista hulica, nikde som sa neohanal ziadnou osobnou skusenostou a ty tu uplne plamenite popisujes, jak to robit nebudes. ok, nerob, ja som to od teba nechcel :)

hlavne klidek, kukni mi do podpisu  Som frajer

PS: uplne vzdy reagujem na kompletny prispevok, a vzdy sa snazim este aj citovat a na to odpovedat, tak neviem, kde si vzal, ze som nejak selektivny, ci co. nemylis si tu trochu prispievatelov?

este edit: napada ma, ze mozno teba nejak vydrazdilo, ze ja tu furt o tej base, lenze TO je podla mna realny problem. ze tu stat postihuje za peniaze danovych poplatnikov prakticky uplne nevinnych ludi, ktori - akoby to nestacilo - su sami este danovymi poplatnikmi. to nema nic spolocne s tym, co si tu pisal alebo nepisal, ide o tento jeden princip, ktory je proste postaveny na hlavu, bytostne mi vadi a sere ma a budem na to picovat, kym mi budu prsty a hlasivky fungovat. lebo je to jebnutejsie nez euroval.

« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 21:02:35 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11207 kedy: 24. Október , 2011, 20:59:14 »

Aky ma byt zmysel tohto vyroku ?
sarkasticky, presne ako pises. iba si tak melem to svoje furt.
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11208 kedy: 24. Október , 2011, 21:09:53 »

radsej si dajte videjko D: http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=26300-ucime_se_hrat_na_kytaru.htm
Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #11209 kedy: 24. Október , 2011, 21:10:08 »

inak to o tom "viac skodia" ako "robia prospech" by sa dalo velmi dlho diskutovat a polemizovat, len to by trebalo mat trochu znalosti o roznych tych konkretnych latkach, ich povodu a historii, ich ulohe pri nabozenskych ritualoch, politickych suvislostiach... ... ... neviem - je tu vobec priestor o tom diskutovat ? ci je vobec s kym...

zaujimava kniha na tuto temu je autobiografia timothy learyho, ale to asi poznas
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11210 kedy: 24. Október , 2011, 21:19:55 »

dufam ze ujcek je neurochirurg  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11211 kedy: 24. Október , 2011, 21:30:36 »

lenze ono je to asi takto nejako:

drogy su tu s ludstvom odnepamati. ludstvo fetuje odjakziva. je jedno, ci su to drogy prirodne alebo synteticke alebo hocijake. ani nechcem teraz davat nejake kazania, ze ktore su "bezpecne" a ktore su "nebezpecne", lebo je to jedno... ani nechcem ich uzivanie obhajovat, ci zatracovat, ci davat nejake moralne posolstva. len tolko, ze pokusov o zakaz tej ci onej latky bolo v historii ludstva dost a spolocne je pre ne to, ze vsetky boli, aj su neuspesne. lebo ako som pisal v prvych dvoch vetach, ludia fetovali a fetovat budu a jedine, co sa striktnymi legislativnymi zakazmi da dosiahnut je to, ze s nimi obchoduje mafia a je to vlastne najhorsi z moznych vysledkov, co sa v rieseni drog da dosiahnut.

da sa s tym co som napisal suhlasit ?

ozaj - drogy tu budu navzdy a bude ich viac - zdaleka este nie su vsetky zname. mozu sa vsetci striktni odporci tesit  Bavím sa skvele

neviem čo je to za argument, že to tu bolo od nepamäti. Bola tu kopa vecí, ktoré teraz už nie sú až tak super z pohľadu moderného človeka. Keď je niečo zlé, tak to bolo je zlé aj pred 10 000 rokmi a bude aj o 10 000 argumentovať týmto je veľmi chabé :).
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 21:33:07 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11212 kedy: 24. Október , 2011, 21:36:22 »

neviem čo je to za argument, že to tu bolo od nepamäti. Bola tu kopa vecí, ktoré teraz už nie sú až tak super z pohľadu moderného človeka. Keď je niečo zlé, tak to bolo je zlé aj pred 10 000 rokmi a bude aj o 10 000 argumentovať týmto je veľmi chabé :).
to si napisal dobre. ale ono je to naozaj prirodzene, snazit sa tu realitu vychlastat si/vyhulit si z hlavy. . chlast je podla teba tiez zlo? preco vlastne zmenene stavy vedomia povazujes za zle?

nehovoriac o tom, ze to "zle" by malo byt skodlive a ked je to raz s nami odfurt, tak ta skodlivost je asi spochybnitelna. to ti nepride logicke?
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 21:38:18 od Iggy » Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11213 kedy: 24. Október , 2011, 21:52:25 »

podľa mňa je nahoršia droga comp a internet .. na to si kľudne uznám že som závislý, v podstate mi to aj ničí život, keďže veľa času premarním pozeraním zbytočnosti  Popiskujem si
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11214 kedy: 24. Október , 2011, 22:19:46 »

to si napisal dobre. ale ono je to naozaj prirodzene, snazit sa tu realitu vychlastat si/vyhulit si z hlavy. . chlast je podla teba tiez zlo? preco vlastne zmenene stavy vedomia povazujes za zle?

nehovoriac o tom, ze to "zle" by malo byt skodlive a ked je to raz s nami odfurt, tak ta skodlivost je asi spochybnitelna. to ti nepride logicke?
Chlast je tiež droga v tekutej forme, to že je legálny a mäkké drogy nie a podobne je čudné aj pre mňa.
Prečo to považujem za zlé, vychádza to z celkového pohľadu na svet, ja som kresťan, ktorý sa aj snaží dodržiavať to čo moja viera predpisuje. Z môjho pohľadu to funguje tak, že kresťan by mal mať Ducha Svätého, ktorý mu bude radiť ako žiť, u mňa to presne tak funguje, proste existuje taká kontrolka, ktorá sa ti rozsvieti pri nie kóšer veciach a toto je jedna z vecí kde sa rozsvieti. Je to čisto môj subjektívny pohľad na svet, dá sa povedať, že pre niekoho som tiež mimo reality. Pre mňa je realita toto. Napríklad whiskey si dám aj ja rád, ale pre chuť, do tej miery, kde nie je moje konanie ovplyvnené s alkoholom.
Tak isto to čo tu bolo odfurt je z môjho pohľadu na svet zlé, z môjho pohľadu boli proste tieto kultúry, kultúry neveriace, nepoznajúce božie zákony, z toho vyplýva, že to ani nemuseli považovať za zlé, keď vlastne o tom ani nevedeli, že sa to Bohu nepáči. Momentálne ale vieme čo je dobré a čo je zlé, takže tu už nie je tá výhovorka, čo tu mohľa byť niekedy pred 2000 rokmi.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11215 kedy: 24. Október , 2011, 22:28:52 »

definuj "zle".

kadejake ludske spolocenstva mali vzdy nejake svoje miestne drogy, povecinou halucinogeny a kadajako ich vyuzivali a nejakym sposobom s nimi fungovali... casto im pomahali "chapat" nejake prirodne javy, casto vdaka nim "dokazali komunikovat so svojimi bozstvami", alebo ich pouzivali len na zabavu... to je jedno co s nimi robili, a ani neslo o jednotlivcov, ale o cele tie spolocenstva, kadejake kmene v juznej amerike, severnej amerike, ako aj na nasich uzemiach sa to halucinogennymi rastlinami len tak hemzi... problemom zacalo byt mozno cestovanie, ked sa drogy roznych kultur zacali miesat do inych kultur, ktore ich nepoznalo a nebolo na ne zvyknute... a potom je problemom, ze ich mnoho ludi individualne zneuziva na svoje nejake sukromne rozkose. ale tych zneuzivacov zase oproti "normalnym" az tak vela nie je...

no nic. co je chabe na konstatovani, ze tu boli vzdy a zostanu tu navzdy ? to je realita. Tebe sa pacit nemusi a mozes mat pocit, ze to je "zle". no a co s tym ? samozrejme ze nic. takze ja by som to otocil tak, ze chabe su Tvoje pocity, ze je nieco "zle"... Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11216 kedy: 24. Október , 2011, 22:33:28 »

Chlast je tiež droga v tekutej forme, to že je legálny a mäkké drogy nie a podobne je čudné aj pre mňa.
Prečo to považujem za zlé, vychádza to z celkového pohľadu na svet, ja som kresťan, ktorý sa aj snaží dodržiavať to čo moja viera predpisuje. Z môjho pohľadu to funguje tak, že kresťan by mal mať Ducha Svätého, ktorý mu bude radiť ako žiť, u mňa to presne tak funguje, proste existuje taká kontrolka, ktorá sa ti rozsvieti pri nie kóšer veciach a toto je jedna z vecí kde sa rozsvieti. Je to čisto môj subjektívny pohľad na svet, dá sa povedať, že pre niekoho som tiež mimo reality. Pre mňa je realita toto. Napríklad whiskey si dám aj ja rád, ale pre chuť, do tej miery, kde nie je moje konanie ovplyvnené s alkoholom.
Tak isto to čo tu bolo odfurt je z môjho pohľadu na svet zlé, z môjho pohľadu boli proste tieto kultúry, kultúry neveriace, nepoznajúce božie zákony, z toho vyplýva, že to ani nemuseli považovať za zlé, keď vlastne o tom ani nevedeli, že sa to Bohu nepáči. Momentálne ale vieme čo je dobré a čo je zlé, takže tu už nie je tá výhovorka, čo tu mohľa byť niekedy pred 2000 rokmi.

boze toto sem vobec netahaj.

alebo dobre. ako krestan si urcite zhovievavy a tolerantny, ze ? to su vsetci krestania totiz ( Popiskujem si )...

ked zase vytiahnem tie starobile ludske spolocenstva, ktore vdaka rastlinam boli schopni takych spiritualnych zazitkov, o ktorych sa Tebe v kostole este nesnivalo, tak je to v poriadku ? ked oni dokazali takto komunikovat so svojim bohom a fungovali tak dlhe storocia a dodnes niekde aj funguju ? ci nie je to v poriadku ? mylia sa ? su na satanovom chodniku ? ozaj - preco nam sem Boh dal TOLKO nespocetne vela roznych halucinogennych rastlin ? pre pokusenie ?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11217 kedy: 24. Október , 2011, 23:24:39 »

..ale ono je to naozaj prirodzene, snazit sa tu realitu vychlastat si/vyhulit si z hlavy.

ale vobec nie. to plati akurat tak pri utlmujucich drogach. (myslim utlmujuce vnemy). ked si odmyslime tuto kategoriu, tak je tu obrovska skala povzbudivych a su to presne oni, ktore dokazu dat cloveku fest vela, ale samozrejme aj vela zobrat, pokial sa to s liekom prezenie. z kazdeho zneuziteho a nespravne uzivaneho lieku sa moze stat ten najhorsi jed. ked si len vezmes psychedelika, tak su to latky ktore ti umoznia nazriet do svojho najhlbsieho vnutra. tam zalezi na individualite, ako sa dokaze vysporiadat so svojimi vnutornymi demonmi a co si z takeho tripu dokaze vziat. obrovske mnozstvo takychto tripov dokazalo spravit z ludi vyslovene lepsie bytosti. vsak aj v psychiatrii sa dosahovali ohromne vysledky liecbou lsd. Grofove holotropne dychanie by pravdepodobne nikdy ani nevzniklo nebyt zakazu medicinskeho pouzivania lsd a vlastne to ma za ulohu plnit to iste, co lsd. verim tomu, ze mnoho pozitivneho, co vedia drogy dat, sa da dosiahnut za triezva roznymi meditaciami a roznymi psychologickymi metodami az konciac takym extremom, ako pozitivne myslenie, ale povedzme si pravdu, kolko ludi to dokaze, mozno tak jeden z 10 000. drogy z takehoto hladiska, ako lieky, nikdy nemozu byt zle. zle je ich zneuzivanie. zle je to, ked z toho, co mi ma byt liekom urobim jedom pre moje telo a moju mysel.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11218 kedy: 24. Október , 2011, 23:36:45 »

....vsak aj v psychiatrii sa dosahovali ohromne vysledky liecbou lsd. Grofove holotropne dychanie by pravdepodobne nikdy ani nevzniklo nebyt zakazu medicinskeho pouzivania lsd a vlastne to ma za ulohu plnit to iste, co lsd. ...

pri tejto prilezitosti mne pride nesmierne fascinujuce, co som kdesi cital. ze LSD sa uziva v tak strasne nepatrnych mnozstvach co sa tyka samotnej chemikalie, ze ked sa uz clovek dostane nejaku tu hodku-dve po uziti do toho "tripu", tak v tej chvili vraj samotna latka uz v organizme nie je a vsetko je to v rezii samotneho mozgu... uzasne :) vsak uz len to, ze do defacto "rovnakych" stavov sa da dostat tolkymi roznymi cestami, ci uz pomocou rastlin alebo len nejakym specialnym prekyslicovanim alebo nedokyslicovanim mozgu...

v tomto je inak co sa tyka osvety celkom zaujimavy tento web:

http://www.biotox.cz/
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11219 kedy: 25. Október , 2011, 05:38:05 »

Tolerantny krestan sa nikdy nezaprie.  Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.152 sekund, 23 otázok.