Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 16:54:28
Strán: 1 ... 807 808 [809] 810 811 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733554 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12120 kedy: 21. Február , 2012, 14:50:33 »

genialne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele kolegyne urcite nechapu, co je na mojej agende tak usmevneho, jak sa tu snazim nerehotat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12121 kedy: 21. Február , 2012, 15:05:03 »

"Jednou v noci k domům, kam se v poslední době stěhovali stále noví Romové ze Slovenska a kde se rapidně zhoršila situace, dorazila kolona několika terénních jeepů, pár čtyřkolek a jeden transit. Vyhrnulo se z nich snad třicet rusky a ukrajinsky mluvících snědých maníků a všichni naběhli do těch dvou cikánských baráků. A začala mela," popisuje pogrom očitý svědek Jiří B. Během několika hodin po bitce, které prý očividně schválně nečinně přihlížela i policejní hlídka, se Romové sbalili, naložili všechny své věci a zmizeli.

Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #12122 kedy: 21. Február , 2012, 16:55:37 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc!

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=305190162879099&id=146735818724535
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12123 kedy: 21. Február , 2012, 16:56:22 »

...

* jahody.jpg (30.48 KB, 583x461 - prehliadnuté 170 krát.)
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #12124 kedy: 21. Február , 2012, 16:57:56 »

Mna vzdycky zaujimalo ci tu ich rovnosatu po zvoleni aj nejak ustavne zakotvia.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #12125 kedy: 21. Február , 2012, 17:06:58 »

http://www.sme.sk/c/6269284/krestania-zacali-kampan-na-podporu-volnej-nedele.html
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #12126 kedy: 21. Február , 2012, 17:30:19 »

jebnute cele ako je Zdravíčko kto chce nech pracuje. nerobi mi problem aj pilit drevo, vrtat v nedelu. mozem osrat tieto cirkevne sviatky nezmyselne, sak toto neni mozne ako dlho ten nonsens preziva  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #12127 kedy: 21. Február , 2012, 17:58:47 »

iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane  . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #12128 kedy: 21. Február , 2012, 18:33:58 »

iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane  . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda

asi tak,  to len na slovensku je vsetko nonstop.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12129 kedy: 21. Február , 2012, 18:39:39 »

asi tak,  to len na slovensku je vsetko nonstop.
uplne vsetko, ze? az najblizsie prides v noci na pumpu a kupis si tam cigy/pivo/benzin, tak si spomen ako zle je, ze je nonstop. a este si spomen na vsetky tie trpiace zubozene masy, co tu niekto s bicom v ruke nuti v nedelu pracovat.

iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane  . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda
to, ze tebe sa nieco nezda, znamena prd. v nemecku sa ku krestanstvu hlasi 67% ... ale to vobec nie je dolezite (akurat to poukazuje na to, ze trepes bez toho, aby si sa unuval cokolvek si o probleme zistit), dolezite je, ze ti nemci maju trochu inu zivotnu uroven, na ktoru dreli od skoncenia vojny. slovaci maju prd a spriemerovane sa da povedat, ze sa zrovna nenadreli, a ked aj, zvolili si somarov, ktori vysledky tejto roboty pomohli znicit. takze si proste nemozu dovolit v nedelu sedet na prdeli. hlavne ty si asi tiez myslis, ze za tu volnu nedelu sa bude este vyplacat vreckove, aby si si ju uzil napriklad pekne doma pred telkou. a tu telku budes kukat iba asi cesku, pretoze ta nasa, slovenska, bude v nedelu tiez doma pred telkou...

fuckin' tards... get them away from me!
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 18:41:12 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #12130 kedy: 21. Február , 2012, 19:09:35 »

uplne vsetko, ze? az najblizsie prides v noci na pumpu a kupis si tam cigy/pivo/benzin, tak si spomen ako zle je, ze je nonstop. a este si spomen na vsetky tie trpiace zubozene masy, co tu niekto s bicom v ruke nuti v nedelu pracovat.
to, ze tebe sa nieco nezda, znamena prd. v nemecku sa ku krestanstvu hlasi 67% ... ale to vobec nie je dolezite (akurat to poukazuje na to, ze trepes bez toho, aby si sa unuval cokolvek si o probleme zistit), dolezite je, ze ti nemci maju trochu inu zivotnu uroven, na ktoru dreli od skoncenia vojny. slovaci maju prd a spriemerovane sa da povedat, ze sa zrovna nenadreli, a ked aj, zvolili si somarov, ktori vysledky tejto roboty pomohli znicit. takze si proste nemozu dovolit v nedelu sedet na prdeli. hlavne ty si asi tiez myslis, ze za tu volnu nedelu sa bude este vyplacat vreckove, aby si si ju uzil napriklad pekne doma pred telkou. a tu telku budes kukat iba asi cesku, pretoze ta nasa, slovenska, bude v nedelu tiez doma pred telkou...

fuckin' tards... get them away from me!

Touche
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #12131 kedy: 21. Február , 2012, 21:08:43 »

.... bla bla ..

nemas ty kramy alebo tak . ked si sa tak do mna pustil . mne sa zda ze si tu chces iba dokazovat svoju schopnost argumentovat trebars aj o hovne .
pozri ku krestanstvu som zahlaseny aj ja . nechodim do kostola a v nedelu nemam problem aj vengel spratuvat .

povedz poznas dakoho kto maka cely tyzden nonstop? vzdy su v tom tyzdni aspon daktore dni volne .

to co si tu napisal je prd platne . nielen mne(keby si nenapisal presne tie percenta, a iba ma dopicoval ze si to mam kuknut . vyserem sa na to lebo sa mi nechce) a tebe , ale aj ostatnym . takze kludne si sa radsej mohol kukat na strop abo ist sa napit . pitny rezim je dolezity a zda sa mi ze sa ti zbytocne zdviha zlc nad kokotinami

totizto svojim prispevkom som chcel iba nacrtnut svoj postreh o zatvorenom lidli . a to ze rozculovanie sa nad tym aki su krestania kok*ti ze iniciuju aby bola nedela volna je uplne od pici . a ze ten clanok vlastne nehovori o nicom tak ako moje subjektivne keci

... prispejem aj ja svojou zahranicnou vsuvkou ako spravny forum macher

ปัญหาที่ตอบยากคือ
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #12132 kedy: 21. Február , 2012, 21:14:40 »

Treba zakazat nedele. Teda povolit. Teda zakazat. Proste kazdy by sa musel modlit v nedelu, myslim, ze by vam poniektorym neuskodilo, zlaty stredovek.
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #12133 kedy: 21. Február , 2012, 21:21:39 »

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #12134 kedy: 21. Február , 2012, 21:22:18 »

Treba zakazat nedele. Teda povolit. Teda zakazat. Proste kazdy by sa musel modlit v nedelu, myslim, ze by vam poniektorym neuskodilo, zlaty stredovek.

dufam, ze srandujes :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 807 808 [809] 810 811 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.156 sekund, 23 otázok.