Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

joey

Quote from: kubo63 on 06. Marec , 2012, 19:13:20
Nie si narocny. Ja som uz zhyckany, ani plzen mi nereze.  :'(

ty musis mat teda uz jaky pupek z tolkeho hyckania? prejdi teda na kofolu, alebo pivo zacni zapijat rumom jak ja  ;D

kubo63

Quote from: joey on 06. Marec , 2012, 19:21:51
ty musis mat teda uz jaky pupek z tolkeho hyckania? prejdi teda na kofolu, alebo pivo zacni zapijat rumom jak ja  ;D

Sak mam. Som pribral asi 6-7kg za posledne mesiace. Odkedy som objavil richtara jakuba, tak uz nepijem nic ine ako pivo. Ani vino.  ;D

A obcas aj takto malomestiacky.  :drink:

mn

Quote from: kubo63 on 06. Marec , 2012, 19:26:31
Sak mam. Som pribral asi 6-7kg za posledne mesiace. Odkedy som objavil richtara jakuba, tak uz nepijem nic ine ako pivo. Ani vino.  ;D

:drink:

ej, my si budeme rozumiet. minule sme dali polovicu tabule a baby sme museli skoro vynasat  :uff:
budem u richtara vo stvrtok inac, tak potom zaruc mn a ja si ta uz najdem

EDIT
budeme si rozumiet na druhu, prave Guiness je moje najsrdcovejsie, ale ten z ostrovo, nie ten slovensky :blush:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kubo63

Quote from: mn on 06. Marec , 2012, 19:35:14

ej, my si budeme rozumiet. minule sme dali polovicu tabule a baby sme museli skoro vynasat  :uff:
budem u richtara vo stvrtok inac, tak potom zaruc mn a ja si ta uz najdem

EDIT
budeme si rozumiet na druhu, prave Guiness je moje najsrdcovejsie, ale ten z ostrovo, nie ten slovensky :blush:

U jakuba je pivo troska silnejsie. Tam mi naozaj staci 5 piv a uz som vo velmi dobrej naladicke.  ;D Neviem kedy najblizsie, ale aspon raz za tyzden som tam.  :) Ten Guiness sme mali v sladovni, lepsi v BA necapuju.  8)

joey

jo, tak guinnes je klasika. len ja som lenivy chodit za pivom. radsej si sadnem do mojej zacmudenej Vydrice  :evil:

kubo63

Quote from: joey on 06. Marec , 2012, 19:45:39
jo, tak guinnes je klasika. len ja som lenivy chodit za pivom. radsej si sadnem do mojej zacmudenej Vydrice  :evil:

Na granatik za tazke love ?  ]:-> :P

joey

Quote from: kubo63 on 06. Marec , 2012, 19:55:53

Na granatik za tazke love ?  ]:-> :P

este si na kapitana m. zabudol  ]:->  :P

traktor

po tom čo som strávil nejaký čas v Belgicku, sú pre mňa slovenské-české piva na jedno kopyto - možno pár výnimiek, menšie pivovary.
síce oproti americkým to je kráľovský nápoj, to je fakt  ;D

kubo63

Quote from: joey on 06. Marec , 2012, 20:00:34
este si na kapitana m. zabudol  ]:->  :P

Tam som kedysi chodil casto, ale potom ma zacali vytacat chalani z BB, lebo si jak pani vzdycky zabrali celu krcmu. ;D A vsetky babenky.  :-9

reeller_sk

Do baru vojde klamár, neúspešný právnik a zlodej. Barman sa pýta: "Čo si dáte, pán Fico?"
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kubo63

Quote from: traktor on 06. Marec , 2012, 20:10:28
po tom čo som strávil nejaký čas v Belgicku, sú pre mňa slovenské-české piva na jedno kopyto - možno pár výnimiek, menšie pivovary.
síce oproti americkým to je kráľovský nápoj, to je fakt  ;D

To sa ti ani nedivim. Belgicke piva su najlepsie a hlavne velmi plne kvoli stupnovitosti. Su z lepsej vody atd. Ale to ti asi nemusim hovorit.  :) Najradsej mam Westmalle trappist, Le chouffe a Orval.

joey

Quote from: kubo63 on 06. Marec , 2012, 20:10:41
Tam som kedysi chodil casto, ale potom ma zacali vytacat chalani z BB, lebo si jak pani vzdycky zabrali celu krcmu. ;D A vsetky babenky.  :-9

no a ti tam uz vobec nechodia (BB).
ja som tam natrafil na svoju frajerku, tak pre nas je to jak druha obyvacka a neni vyjazd bez bodky vo vydre ;D

kubo63

Quote from: joey on 06. Marec , 2012, 20:16:18
no a ti tam uz vobec nechodia (BB).
ja som tam natrafil na svoju frajerku, tak pre nas je to jak druha obyvacka a neni vyjazd bez bodky vo vydre ;D

Mozeme skocit tam, ak bude niekedy dalsie pivo v BA. Ja som este nezapil prijatie na vysku, tak by trebalo spravit zatah.  ]:->

kubog

Navrhujem 17. Marca  :drink:

joey

Quote from: kubog on 06. Marec , 2012, 20:21:13
Navrhujem 17. Marca  :drink:

to je este aj Dorian Gray v britisi, ale isto skoncime vo vydre  :)