yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 12. Apríl , 2008, 17:21:27 » |
|
No, takže nečítal som celú diskusiu, nejaké prvé strany (celkom ma pobavil ten poblúznený bľabot o komercii ) , ale vyjadrím svoj názor. Ja osobne som veľký fanúšik Metropolisu a kašlem na to, že sú to "obyčajný" chlapci zo Serede/Nitry, neriadim sa mottom "doma nie je nikto prorokom". Už keď som v začiatkoch videl Fly na musicboxe sa mi to zapáčilo a bol som nadšený, že si také niečo na Slovensku kapela dovolila. Navštívil som dokopy už 3 koncerty (na to, že som z východu, kde nekoncertujú často je to fajn) a dal som si námahu kúpiť si albumy. Aby som nebľabotal len tak do vetra, tak - čo sa týka hudby, menší nedostatok vidím v (niektorých) textoch. Osobne som na ne ale dosť náročný a neuspokojí ma hocičo Produkcia, či už kreativita, alebo výsledný sound je na viac ako slušnej úrovni, takisto zvládanie nástrojov jednotlivých členov. Dosť túto kapelku sledujem priebežne a teší ma, že pomaly ale isto napreduje, či už hudobne, alebo komerčne. Nehovorím, že som z nich posratý, ale jednoznačne sú radení do mojich top interpetov, ktorých si rád vypočujem a že ich počúvam toľko, že sa ani nedá povedať čo vlastne počúvam je to úspech Len toľko som chcel, dúfam, že to bolo konštruktívne
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 17:23:14 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 12. Apríl , 2008, 18:44:53 » |
|
Ja so bol v stredu v Puchove. Metropolis hral v ramci "Desmod Kyvadlo Tour". Odohrali 4-5 skladieb ale nebol to "zažitok". Zvuk v hale bol otrasny,takže vobec nebolo počut,čo Jimmi a druhy gitarista hrá. Len bicie a basa. A za tym daka "zvukova gula". Škoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 12. Apríl , 2008, 18:48:03 » |
|
Ja so bol v stredu v Puchove. Metropolis hral v ramci "Desmod Kyvadlo Tour". Odohrali 4-5 skladieb ale nebol to "zažitok". Zvuk v hale bol otrasny,takže vobec nebolo počut,čo Jimmi a druhy gitarista hrá. Len bicie a basa. A za tym daka "zvukova gula". Škoda.
No tak som nemal ani citat...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 12. Apríl , 2008, 19:00:19 » |
|
mozno je to aj halou...v KE a PP sa mi zdal zvuk celkom ok rudy: tych skladieb bolo isto viac No,nezda sa mi. Šak Jimmi možno napiše kolko hrali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 12. Apríl , 2008, 19:44:23 » |
|
"obyčajný" chlapci zo Serede/Nitry, Este si to dal aj do uvodzoviek neriadim sa mottom "doma nie je nikto prorokom". Už keď som v začiatkoch videl Fly na musicboxe sa mi to zapáčilo a bol som nadšený, že si také niečo na Slovensku kapela dovolila. Navštívil som dokopy už 3 koncerty (na to, že som z východu, kde nekoncertujú často je to fajn) a dal som si námahu kúpiť si albumy. Inak aj ja som ich zaregistroval cez "Fly". Dobra pesnicka, ani som najprv nevedel, ze je to slovenska produkcia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 12. Apríl , 2008, 21:04:37 » |
|
No, takže nečítal som celú diskusiu, nejaké prvé strany (celkom ma pobavil ten poblúznený bľabot o komercii ) , ale vyjadrím svoj názor. Ja osobne som veľký fanúšik Metropolisu a kašlem na to, že sú to "obyčajný" chlapci zo Serede/Nitry, neriadim sa mottom "doma nie je nikto prorokom". Už keď som v začiatkoch videl Fly na musicboxe sa mi to zapáčilo a bol som nadšený, že si také niečo na Slovensku kapela dovolila. Navštívil som dokopy už 3 koncerty (na to, že som z východu, kde nekoncertujú často je to fajn) a dal som si námahu kúpiť si albumy. Aby som nebľabotal len tak do vetra, tak - čo sa týka hudby, menší nedostatok vidím v (niektorých) textoch. Osobne som na ne ale dosť náročný a neuspokojí ma hocičo Produkcia, či už kreativita, alebo výsledný sound je na viac ako slušnej úrovni, takisto zvládanie nástrojov jednotlivých členov. Dosť túto kapelku sledujem priebežne a teší ma, že pomaly ale isto napreduje, či už hudobne, alebo komerčne. Nehovorím, že som z nich posratý, ale jednoznačne sú radení do mojich top interpetov, ktorých si rád vypočujem a že ich počúvam toľko, že sa ani nedá povedať čo vlastne počúvam je to úspech Len toľko som chcel, dúfam, že to bolo konštruktívne Dakujem!Tento prispevok ozaj potesil.Je vidno, ze METROPOLIS a myslim, ze aj hudbu vseobecne nevnimas povrchne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 12. Apríl , 2008, 21:06:53 » |
|
No,nezda sa mi. Šak Jimmi možno napiše kolko hrali.
01.Intro 02.Turn it on 03.No more, no fear 04.Mlyny 05.Zijeme si tu spolu (svine) 06.Fly 07.Mojamamasamafasa 08.Ruka do ohna Z Puchova budeme mat aj video.Tak prihodim.
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 21:07:49 od Jimi Cimbala »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 12. Apríl , 2008, 21:20:03 » |
|
01.Intro 02.Turn it on 03.No more, no fear 04.Mlyny 05.Zijeme si tu spolu (svine) 06.Fly 07.Mojamamasamafasa 08.Ruka do ohna
Z Puchova budeme mat aj video.Tak prihodim.
Tak asi je to tak. Mne sa to zdalo strašne kratke. Skladba "Mojamama............ sa mi nepačila./ a tiež sa mi nepačilo,že spevak stale vykrikoval: " Ruky,ruky hore"- šak nedržal ani pištol. /. No a potom to iste vykrikoval Kuly, až sa mi miestami zdalo,že som na nakej kowbojke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 12. Apríl , 2008, 21:24:48 » |
|
Tak asi je to tak. Mne sa to zdalo strašne kratke. Skladba "Mojamama............ sa mi nepačila./ a tiež sa mi nepačilo,že spevak stale vykrikoval: " Ruky,ruky hore"- šak nedržal ani pištol. /. No a potom to iste vykrikoval Kuly, až sa mi miestami zdalo,že som na nakej kowbojke. mozno tam bol taky napicu zvuk ze si ani nerozoznal ze skoncila skladba a dve si ratal za jednu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 12. Apríl , 2008, 21:36:26 » |
|
mozno tam bol taky napicu zvuk ze si ani nerozoznal ze skoncila skladba a dve si ratal za jednu To nie,skladby som nepočital,ale fakt sa mi to zdalo kratke.Ešte aj decka sa čudovali a pytali sa,prečo tak krátko hrali. A o tom zvuku: Chinaski mali "zretelnejšie" gitary/aj ked samozrejme je to iny štyl hudby/ a Desmod zas detto ako Metropolis. Takže problem nebol asi len "v hale".
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 21:56:23 od ydur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 13. Apríl , 2008, 10:03:48 » |
|
rudy: mozno uz len starnes a zacinas rockovu muziku vnimat ako strasny ramus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 13. Apríl , 2008, 10:12:35 » |
|
rudy: mozno uz len starnes a zacinas rockovu muziku vnimat ako strasny ramus Kua,to ma nenapadlo. Ale,možné to je. A čo mam s tym robit/ s tym starnutim/ ? Porad!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 13. Apríl , 2008, 10:13:50 » |