GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 01. Február , 2007, 11:53:21 » |
|
Ja mam Boss OD-20 a som spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Február , 2007, 11:57:04 » |
|
No jednoducho nesuhlasim ale to nevadi. Nebral si do uvahy tie moje otazky na logiku. A uplne ste pani odignorovali podiel dreva, ozvucnice a reprakov na zvuku. A to nevravim o mikrofone. Ale inak dakujem za rady urcite vyskusam. Idem lovit na nete kde sa to da vyskusat.
Dik
su ludia tu na fore co by ti na toto povedali svoje ..sikovny clovek dokaze zosnimat aparat verne..a nehovorime tu o gitare alebo akustike ale o ampe a boxe, pripadne kombe a tam nie je az tak dolezite ake drevo, dolezite je aby bol box z tvrdeho dreva... ale nazor ti neberiem ked chces ist do linky a vesiat potom na to rozne simulacie boxov tak prosim ten sansamp stoji za zmienku IMO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Február , 2007, 11:58:18 » |
|
No jednoducho nesuhlasim ale to nevadi. Nebral si do uvahy tie moje otazky na logiku. A uplne ste pani odignorovali podiel dreva, ozvucnice a reprakov na zvuku. A to nevravim o mikrofone. Ale inak dakujem za rady urcite vyskusam. Idem lovit na nete kde sa to da vyskusat.
Dik
a mas teda nieco co vytvori neodignorovatelny podiel dreva ozvucnice reprkov a mikrofonu?? ak nie tak to musis neako nasimulovat.. minimalne primeranou eqalizaciou. klasickaa krabicka do linky ti narobii neodignorovatelnu galibu a simulacia je len simulacia...
|
|
« Posledná zmena: 01. Február , 2007, 11:59:45 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Február , 2007, 12:08:11 » |
|
Ale v tomto s vami pani predsa sulasim!!! Mne len slo o to, ze zhanam krabicku ktora zvlada plynulu dynamiku na vstupe pri silnom drive a da sa na nej minimalizovat ziletkovost - t.j. podiel vys. harmonickych a orezu vrcholu amplitudy!!! vid http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=24359.0A to musi robit krabicka ktorej sound sa potom samozrejne vysmodrcha dalsim kludne neobmedzenym mnozstvom krutitiek a posuvatok.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Február , 2007, 12:17:37 » |
|
Ale v tomto s vami pani predsa sulasim!!! Mne len slo o to, ze zhanam krabicku ktora zvlada plynulu dynamiku na vstupe pri silnom drive a da sa na nej minimalizovat ziletkovost - t.j. podiel vys. harmonickych a orezu vrcholu amplitudy!!! vid http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=24359.0A to musi robit krabicka ktorej sound sa potom samozrejne vysmodrcha dalsim kludne neobmedzenym mnozstvom krutitiek a posuvatok. no a nam ide o tom presvedcit ci naozaj nie je lepsi poriadny aparat, ktory toto sam dokaze ako sa nahanat za kadejakymi krabickami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Február , 2007, 12:34:41 » |
|
ja byt na tvojom mieste,urcite by som bral nieco,ako POD od Line 6...mnozstvo zvukov + zakladne efekty k tomu...ten uplne prvy typ,ktory mam ja zozenies teraz cez inzerat za par supov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Február , 2007, 13:56:07 » |
|
Dik za radu Vlado, popozeram sa.
Inak mam Ketner vortex black seriesII, potom JCM800 + 4xcelestion G12 bedna, a pod postelou robenu buginu (nevydarenu moc), a este chripku. Tak ze sa mi uz nechce dalej riesit kombo. Mam ich dost a ten ketner meni farbu v zavislosti od vykonu teda poriadne. A kabicku potrebujem.
Vsetko o ste poradili skusim vyskusat, este raz dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Február , 2007, 15:04:21 » |
|
Mal by si vyskúšať asi lampové škatule od Mesy,Soldana...Ale to bude asi zbytočné keď máš v podpise že lampy sú pre baby.Tak predaj JCM 800 a kúp si sud piva .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Február , 2007, 15:46:50 » |
|
Na čo hneď nemyslíš/prasák/aj keď nepopieram.Ale keby si sa venoval aj iným vedám ako sexuálnym, tak by si vedel že to má úplne iný význam. A aky to ma vyznam? Ja sa venujem fyzike a netusim A skusal som lampove preampy do 25000 a nemozem povedat ze by ma dostali. Ak zacnem znova normalne hravat tak to je ine. Naposledy som mal drive s DOD overdrive do JCM800 a odtial trochu zafarbene do MB MARKIII a to 4x12G telo. To sa potom hra. Ale dat 25000 za nieco co sa mi cez linku nepaci sa mi zda zvrhle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Február , 2007, 16:27:26 » |
|
Beercompatibile - nejak mi presne unika, co potrebujes doriesit. Pises, ze mas pod postelou par aparatov. Ale to je asi ina debata. Dobre hadam, ked hadam, ze hladas nieco, s cim mozes nahravat a nemusis hned preto vytahovat z pod postele uprasene kraksne a rusit susedov ? Ak je tak, tak moj nazor je, ze do linky hra nahovno takmer vsetko. Teda myslim tie pripady ako krabicka -> speaker simulator -> linka alebo preamp -> speaker simulator -> linka a pod. Podla mojich skusenosti napriamo hraju najpresvedcivejsie HW alebo SW simulacie. Napriklad stary fazulovy POD sa da kupit velmi lacno a zneje slusne (akurat sa aspon mne rychlo prezere). Ja osobne by som si ale miesto POD kupil serioznejsiu zvukovku a zahlbil sa do tajov SW simulacii - cesta vaskovatych zaujimavych moznostii. Ten Tech21 SansAmp nepoznam, ale vela ludi to chvali... Kedysi bola vo fore takato tema o tychto lampovych preampoch: http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=40991.0Tie predvadzacie videa sa mi celkom pacili.
|
|
« Posledná zmena: 02. Február , 2007, 12:10:56 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Február , 2007, 16:36:01 » |
|
V prvom rade poprosim namladsieho upratovaca, nech tu pozameta OTecka. Beercompatibile - nejak mi presne unika, co potrebujes doriesit. Pises, ze mas pod postelou par aparatov. Ale to je asi ina debata. Dobre hadam, ked hadam, ze hladas nieco, s cim mozes nahravat a nemusis hned preto vytahovat z pod postele uprasene kraksne a rusit susedov ? Ak je tak, tak moj nazor je, ze do linky hra nahovno takmer vsetko. Teda myslim tie pripady ako krabicka -> speaker simulator -> linka alebo preamp -> speaker simulator -> linka a pod. Podla mojich skusenosti napriamo hraju najpresvedcivejsie HW alebo SW simulacie. Napriklad stary fazulovy POD sa da kupit velmi lacno a zneje slusne (akurat sa aspon mne rychlo prezere). Ja osobne by som si ale miesto POD kupil serioznejsiu zvukovku a zahlbil sa do tajov SW simulacii - cesta vaskovatych zaujimavych moznostii. Ten Tech21 SansAmp nepoznam, ale vela ludi to chvali... Kedysi bola vo fore takato tema o tychto lampovych preampoch: http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=40991.0Tie predvadzacie videa sa mi celkom pacili. Dakujem, kde sa to da ale vyskusat!! Inak potesila by ma krabicka do ktorej mozem aj supnut sluchatka a brnkat si pri telke na gauci. Som rozmaznany tym zoomom PS04 fak je dobra vyskusajte maju ju v muzikeri. Ale je to hddr a nie efekt so stupatkom. fnuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 02. Február , 2007, 09:35:04 » |
|
Tak vazeni, vcera som bol v muzikeri a zakupil som si opat zoom ps04 Ja neviem, je fakt najlepsi. Jednoducho som siel do obchodu so svojou gitarou a na usiach svoje sluchatka koss. A skusal som. A skusal. A potom este skusal. A zase skusal. No a potom som si kupil znova ps04 a siel do postele si pozriet z videa zenateho so zavazkami. Takze zase nemam nic s cim by som mohol hrat ak sa najde niekto kto si so mnou zalozi kapelu, lebo ako som vravel - PS04 nema nozne ovladanie ani sa neda ziadne pripojit. (asi si zaobstaram switch a budem skakat z ps04+JCM800 na vortex) Ale ak by to niekoho zaujimalo tak sem supnem recenziu aj s ukazkami - clean, bues drive, rock drive, ultra turbo mega super bomba metal drive, dynamika a tak. Bude to niekoho zaujimat??? Ta krabicka je tazko nedocenena, si skromne myslim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. Február , 2007, 09:38:04 » |
|
Tak vazeni, vcera som bol v muzikeri a zakupil som si opat zoom ps04 tusim sa tomu hovori: "stareho psa novym trikom nenaucis" no ale hlavne je, ze si s tym spokojny ty btw. teraz ked som si pozrel, ze co je zac ta masinka Zoom PS-04 tak sa ani necudujem, ze do linky ti to znelo lepsie ako hocico ine, ked je to na nahravanie do linky priamo urcene :-)
|
|
« Posledná zmena: 02. Február , 2007, 09:51:35 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. Február , 2007, 10:00:55 » |
|
Bude to niekoho zaujimat??? Ta krabicka je tazko nedocenena, si skromne myslim.[/b] urcite si to niekto rad precita.napis a prihod ukazky.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. Február , 2007, 11:15:49 » |
|
Ale ak by to niekoho zaujimalo tak sem supnem recenziu aj s ukazkami - clean, bues drive, rock drive, ultra turbo mega super bomba metal drive, dynamika a tak. Bude to niekoho zaujimat??? Ta krabicka je tazko nedocenena, si skromne myslim. Ak vies pisat, tak napis, kludne vo Worde, v com chces a supni mi to na mail aj s ukazkami a fotkami, o zvysok sa postaram ja. Totiz tu na gitaristi.sk funguje akasi "prva stranka", kde uz nejake clanky su, akurat teraz je kratka pauza, ale onedlho to bude opat fungovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|