Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 22:04:01
Strán: 1 [2] 3 4 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows Vista  (Prečítané 51046 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #15 kedy: 04. Február , 2007, 18:06:40 »

Ako vie mi niekto povedat jeden jediny dovod, preco si instalovat OPERACNY SYSTEM, ktory ma vyssie HW naroky ako 3D hry??  Zdravíčko
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 04. Február , 2007, 18:08:33 »

Nemas ty nahodou Windows ME? Žmurk

Vistu budu postupne instalovat do svojich PC vsetky firmy predavajuce pocitace, nove programy budu fungovat len tam, novy HW rovnako...
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #17 kedy: 04. Február , 2007, 18:23:28 »

Ano, mam Win ME, ktore mam nainstalovane prakticky zhruba od doby, kedy vysli.

Nerozumiem, naco je mat dobre napr 3Ghz procesor, ktory zerie vyse 100W, ked vacsinu toho vykonu zozerie nejaky prijebany kvazi operacny sytem, ktory robi vsetko okrem toho, co by robit mal. Ale asi som malo chapavy. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 05. Február , 2007, 11:06:41 »

MageZ - :)

Priatelia Si píš!!! Uplne bez problemov, seriozne a svizne sa da pracovat v 7-rocnom win2k. Viem to, lebo som v nom seriozne, bezproblemovo a svizne pracoval asi 6 rokov. Na winXP som presiel z jedineho dovodu - ma ho frajerka na laptope, tak aby som mal sajn, co sa kde nachadza keby mala nejake problemy.

Co tym chcem povedat ? Ze najblizsicj 5 rokov ma nic neprinuti menit sucasne winXP za nieco ine.

Cize skratka tak trochu zbytocne rozculovanie sa a strachy :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #19 kedy: 06. Február , 2007, 01:45:19 »

Toto sa mi paci, sirenie famov na zaklade nejakych antimicrosoftackych clankov. Uz mi pripadaju ako greenpeacesaci a ini ochranari prirody a ludstva.

Kto z vas si tu Vistu uz vyskusal na vlastnej kozi, ked sa citite v pozicii zavrhovat to? Ja si ju planujem veru nainstaloval v najblizsich dnoch na skusku (len co uvolnim trochu miesta na HDD). Kamos to v pohode rozbehal na Athlone 1400 s 384 MB Ram, tak neviem co revete a zabera to 6 GB a nie 15. Dokonca aj taky doveryhodny server ako zive.cz si dovolil napisat, ze hry pod tym nepojdu, lebo uz Vista zozerie vacsinu pamate grafickej karty - takisto blud.
Hovorim, treba si to vyskusat, nepredpokladam, ze by si Microsoft v jeho pozicii dovolil vypustit po tolkych rokoch makacky na svet nieco ako WinME. nebodaj Win98. A takisto sa treba pomaly zmierit s tym, ze ci chceme, alebo nie, tak v buducnosti to bude proste standart, tak ako teraz su XP.

Uvidime...
« Posledná zmena: 06. Február , 2007, 01:46:03 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #20 kedy: 06. Február , 2007, 21:19:26 »

Študent obišiel DRM obmedzenia OS Vista
Alex Ionescu prišiel na to, ako prehrávať HD-DVD na „necertifikovaných“ počítačoch. To sú tie, ktoré nemajú rôzne DRM obmedzenia, bez ktorých však Windows Vista nechce prehrať nijaký HD film. Nazýva sa to Windows Vista Protected Media Path (skratka PMP). Šikovný študent Windows necrackoval štandardnou metódou, ale použil obchvat. PMP v OS Vista totiž oznamuje audiovizuálnym aplikáciám, či sa na systéme nachádzajú necertifikované ovládače, a poskytuje aj ich zoznam. Aplikácia môže potom odmietnuť prehrať na systéme svoj obsah alebo preskúma, či sa na systéme nenachádzajú ovládače používané proti DRM, ktoré by sa pokúšali zaznamenávať dekódovaný tok dát.

Je teda na aplikáciách, či svoj obsah prehrajú alebo nie. Ionescu prišiel s geniálne jednoduchou myšlienkou: vytvoril kód, ktorý neoveruje ovládače ani nenahráva do systému nepodpísaný ovládač. Aplikácia beží v kernelovom móde a Microsoft ani PMP, ani Patchguard nemôže proti nej nič robiť. Kód hackera, mimochodom, vyžaduje reštart počítača. Akákoľvek audio- alebo videoaplikácia si myslí, že systém je „bezpečný“, hoci v skutočnosti nie je.

Šikovný hacker chce svoj kód (proof of concept) uverejniť už v priebehu tohto týždňa, pričom zneužitia tejto bezpečnostnej diery na účel kopírovania materiálov chránených DRM sa dajú očakávať v nasledujúcich týždňoch.

Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #21 kedy: 07. Február , 2007, 00:26:02 »

toto je co zas za info? patrilo by sa aspon uviest zdroj

btw, zasa len clanok odniekadial a nie realna skusenost
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 07. Február , 2007, 15:36:17 »

toto je co zas za info? patrilo by sa aspon uviest zdroj

btw, zasa len clanok odniekadial a nie realna skusenost

no to my doslo mailom tak nevim... Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #23 kedy: 07. Február , 2007, 15:42:17 »

a sme doma! Žmurk

Mailom chodí kadečo
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 07. Február , 2007, 15:46:59 »

a sme doma! Žmurk

Mailom chodí kadečo

nuz ja sa moc nevyznam ale poslal mi to krsny a on je programator alebo cosi take :)

sak nemusite tomu verit Beeee
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #25 kedy: 07. Február , 2007, 15:59:35 »

Tymto ziadam podobnymi hoaxami nezajebavat forum, dakujem.

ak neviete co je hoax, tak napriklad toto:

Ak sa ocitnete v situacii a musite pod natlakom vybrat peniaze z bankoveho automatu na poziadanie/prinutenie nasilnika, zadajte svoje PIN opacne:

to je od konca - ak mate napr. 1234 tak zadate 4321

automat vam peniaze stale vyda, ale tiez privola policiu ktora vam pride na pomoc tato sprava bola pred nedavnom vysielana v TV pretoze malo ludi vyuzivalo tuto skutocnost pretoze o tom nevedeli

preposlite co najviac ludom
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 07. Február , 2007, 16:04:06 »

boha Popiskujem si dik za priklad Žmurk

ja som chcel len poslat spravu ze sa to podarilo oebat...mozno je to pravda mozno nie...ale nabuduce si to premyslim a dam sem navod na postavenie latriny na sikmom brehu Na zdravie!

a to je to iste ako  cely clanok a Viste na zaciatku....
« Posledná zmena: 07. Február , 2007, 16:06:56 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #27 kedy: 07. Február , 2007, 20:23:38 »

imbus - ty budes nejaky hracicka, ze ? Predpokladam, ze ja budem uplne posledny, co si nejaku Vistu nainstalujem a ty si uz chystas miesto :). Ja proti ziadnej Viste nemam nic, len nevidim dovod rypat sa s nicim, co nepotrebujem. A propos moja prastara prebujnela instalacia winXP ma 1,58 GB. 6 GB je teda dost brutus, ale ako vravim - na najblizsie roky som uplne kludny  Som frajer
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #28 kedy: 08. Február , 2007, 21:03:25 »

Hlasim sa vam z Visty. Instalacia prebehla uplne hladko za nejakych 30 minut. (zvladne aj babka) :) S jednym restartom (tak ako XP SP2) nabehol system, ktory mal nainstalovane komplet drivre, dokonca zvukovku M-audio vedel rozpoznat, siet s internetom samozrejme rozbehana taktiez. Najprv som si vypol omalovankovsky skin a dal si Classic (ten mam aj v XP), ale neskor som ho dal spet, ze nech sa citim akoze v novom :) Design je pekny, okna vyeraju trochu inak, ine tlacitka, inak sa nieco niekde klika, ale princip zostava. Cista instalacia zabera teda 7.5 GB a v RAMke zabera nieco cez 340 MB. (Hodila by sa este jedna 512stka, hovorim si)
Paci sa mi ten Side bar, do ktoreho si mozete dat nejake moduly, ako napriklad RSS spravy, co vam napriklad umozni vidiet okamzite nove prispevky na gitaristoch priamo na ploche Žmurk Defaultne tam su pekne rucickove nastenne hodiny, nejaky slideshow obrazkov prirody a rss newsy. Hned mi tam ukazovalo nejakych nepokojnych republikanov ci co Žmurk
Co sa tyka tych dvd, ci co to bolo, tak koncert mi prehralo v pohode vo WMP 11, akurat tam blikali trochu nejake ciary, ale to bude asi tou mojou 3rocnou grafikou. Momentalne si pekne ripujem dvd cez DVDdecrypter a nezda sa mi, ze by sa mu volaco nepacilo.

tolko asi prve postrehy, a teraz spat do XP :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #29 kedy: 08. Február , 2007, 21:16:58 »

To už po webe koluje úspešne cracknutá Vista?
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.