Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 16:09:07
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows Vista  (Prečítané 51279 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #120 kedy: 04. Október , 2007, 19:48:42 »

to mi staci, niesom vobec gamer, ide mi o to, nech to zvladne aspon nejaky ten Need For Speed, trebars ten MOH a pod. Ziadne vymakane pecky ani nepoznam a ani potom netuzim. HDD ma 5400rpm. Ozaj nespomenul si ci ide vratit XP do Vistou predinstalovaneho booku.  Na zdravie!
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #121 kedy: 04. Október , 2007, 21:48:49 »

...nespomenul si ci ide vratit XP do Vistou predinstalovaneho booku.  Na zdravie!

jasne, fdisk vyriesi vsetko, ale ako som uz spomenul, pri masinach, na ktorych je predinstalovana vista, su zvacsa problemy s kompletnymi drivermi pre XP...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #122 kedy: 04. Október , 2007, 22:11:29 »

ti co mate odhad - jak vidite instalaciu na stary Nortwood 2,6GHz + 512MB ram + 7500 Radeon ? kamos ma poprosil, tak sa o to zaujimam...
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #123 kedy: 04. Október , 2007, 23:18:00 »

malo pamate ma MS cysta  :)
inak povedane - nevidim zmysel to na taky pocitat instalovat
alebo este inak - naco - co sa ma tym dosiahnut ?  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #124 kedy: 04. Október , 2007, 23:54:59 »

no chce byt chalan v "aktualnom kurze".
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #125 kedy: 05. Október , 2007, 09:08:15 »

no chce byt chalan v "aktualnom kurze".
v prvom rade nech poriesi upgrade HW  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #126 kedy: 05. Október , 2007, 11:30:34 »

kolko ram je optimum, aby na tom wista racila seriozne ist ? CPU by mal byt sumafuk... grafika ? asi tiez, nie ?
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #127 kedy: 05. Október , 2007, 11:38:42 »

ja som dal Vistu (piste to uz konecne s makkym  Beeee ) na podobnu konfiguraciu, a dopadlo to tak, ze som sa mohol iba prizerat na system, nic v nom poriadne robit. A samozrejme, efekty ako priehladne okna, to bol nedosiahnutelny sen. Podla mna optimum 2GB, pretoze mnohi vravia, ze Vista zoberie pri sviznejsej praci aj 700MB z pamate. No a grafiku som tam mal ATI 9100, starucka 64MB. Tak asi nieco lepsie bude treba.
Zaznamenané

shanike
stály hosť

« Odpoveď #128 kedy: 05. Október , 2007, 16:51:20 »

niekde na M$ servri sa da stiahnut taky pseudo vista benchmark (nechce sa mi hladat), nech si to chalan pusti na svojej masine, snad si to rozmysli...
Zaznamenané

brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #129 kedy: 06. Október , 2007, 14:31:55 »

ja by som to na taku masinu fakt neinstaloval(aj kvoli grafike) ale hlavne pamat.
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #130 kedy: 06. Október , 2007, 16:13:47 »

Shanike, ja mam toto: http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;11436 .
A mam jeden problemik. Neviem ci suvisi s HW alebo Vistou. Na tom nbooku je infrak. Nainstalovala som tam program, ktory som dostala k mobilu, lenze infra nereaguje. Absolutne. Dokonca v ponuke nejde ani odfajknut ze ''infracervene pripojenie''. Budem to musiet nejak riesit, lebo tento tyzden mi pridu nainstalovat net a fotrik mi uz tuto masinku svoju firemnu nosit domov nebude.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #131 kedy: 06. Október , 2007, 17:17:10 »

Shanike, ja mam toto: http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;11436 .
A mam jeden problemik. Neviem ci suvisi s HW alebo Vistou. Na tom nbooku je infrak. Nainstalovala som tam program, ktory som dostala k mobilu, lenze infra nereaguje. Absolutne. Dokonca v ponuke nejde ani odfajknut ze ''infracervene pripojenie''. Budem to musiet nejak riesit, lebo tento tyzden mi pridu nainstalovat net a fotrik mi uz tuto masinku svoju firemnu nosit domov nebude.
mas na mobile bluetooth? kup si aj k pc a vybavene,cez infra je prenos ovela pomalsi.Je to uz dost zastarale
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 10. Október , 2007, 14:24:50 »

mrkol som tu MS tool o kompatibilite a okrem rady upgradeovat RAM to akurat tvrdilo, ze s danou grafikou nebude fungovat akesi aero. predpokladam, ze aero je nejaka pazrava vista graficka vychytavka, ktoru si kazdy sudny clovek aj tak vypne. ci ako ?
Zaznamenané
shanike
stály hosť

« Odpoveď #133 kedy: 10. Október , 2007, 14:30:28 »

...aero je nejaka pazrava vista graficka vychytavka, ktoru si kazdy sudny clovek aj tak vypne. ci ako ?

take nieco.. ide o "akcelerovane" graficke rozhranie, inak velmi lacna falza "aqua" z Mac OS X alebo "compiz fusion" z linuxu...

EDIT:
ked sa nad tym tak opatovne zamyslim, robil som si benchmarky na mojom laptope a vyslo mi, ze system bez Aero je o menej ako 2% vykonnejsi, cize tazko povedat, ci ma vypinanie aera zmysel.. teda aspon pre mna minimalny..
testoval som klasicky win vzhlad (sede, resp. bezove okna, modry title), nie vista temu bez aera.
moja grafika ma jadro aj pamate taktovane na 400mhz, 128mb ram + dynamicky pridelovanych dalsich 800mb...

co dodat? osobne vkladam velke nadeje do januaroveho SP1 pre vistu, vraj ma "rapidne" "optimalizovat" vykon.. tak uvidime
« Posledná zmena: 10. Október , 2007, 15:49:35 od shanike » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #134 kedy: 24. Október , 2007, 13:38:27 »

takze pridam moju skusenost s Vistou: vcera mi dosiel book, na ktorom bola nainstalovana vista home premium - pozrel som si to, trosku som si to preklikal, pozrel kolko to zerie systemovych prostriedkov a resume je asi take, ze od rana bezim na XP  Bavím sa skvele Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. Október , 2007, 13:38:52 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.