Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Guitarfest 2007

Started by Pitu, 07. Marec , 2007, 10:55:14

RobG

Nič v zlom. Ja som sa dnes ráno tiež čudoval. Po oranžovej mi na semafóre naskočila červená  :laugh: 8)

mario bross

zbytocne komentovat...tu sa niekedy ani neoplati nieco napisat...dojebanie cloveka je na prvom mieste

pista58

robg: myslim ze tu nikto nenaznacuje ze pitu tam ma rozdavat baloniky a sladkosti zo svojho :laugh: padlo par poznamok na cenu pive ktore sa ajtak vyriesili a ja som iba spomenul ze horalka v shope nestoji 10 korun ale menej, nemalo to nic s tym ze za taku cenu, alebo vobec za aku cenu by ju mali na guitarfeste aj predavat  :drink:
o-yep sro

rudy

Na takychto akciach by sa pivo vobec predavat nemalo. Šušnaci vypiju dve piva a potom robia pi....y. A naseru ludi,ktori prišli počuvat muziku. ;) :drink: /nehovoriac o tom,že viac ludi je pri bufete,ako pred podiom. :laugh: /

Pitu

ja nerozumiem, čo sa tu rieši. Buďte radi, že som sem dal ceny, ktoré si myslím, že sú na Bratislavu a na podobné akcie slušné. Veď len keď pôjdete do bufetov na hrádzi, budete mať podobné ceny..

Keby niekto chcel na guitarfeste predávať Horalky po 10,- a pivo za 20,-, ja by som bol len rád. Zaplatí PKO prenájom 8400,- na vlastné náklady nakúpi pivo a ostatné veci, dovezie to všetko a nachystá, prinesie si predavačov...  Nech mi teda taký mudrlant príde spraviť solídny bufet, na budúci rok sa dohodneme. ;)

swordy

Netreba asi moc zasierat temu takymito prispevkami  :whistle:
Inac ked niekto chce usetrit  5 korun na horalke alebo mat teple flaskove za 25 , tak moze sa 10 minut prejst do obchodu  ;)
RoboG a ty priides??  :P

Stano

Mam dotaz na organizatora GuitarFestu:
Da sa este kupit niekde v BA permanentka na GuitarFest 2007 za 550Sk?
Vyjadrenie TicketPortalu - predaj permanentiek bol pozastaveny na zaklade podnetu od organizatora.
Ak to tak je poprosim aj blizsie info k tomuto stanovisku.
Dakujem za odpoved Stano
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808

RobG

Swordy: Chcel by som prísť v piatok mrknúť, v sobotu som mimo SR.

Pitu

Quote from: Stano on 17. Máj , 2007, 12:44:00
Mam dotaz na organizatora GuitarFestu:
Da sa este kupit niekde v BA permanentka na GuitarFest 2007 za 550Sk?
Vyjadrenie TicketPortalu - predaj permanentiek bol pozastaveny na zaklade podnetu od organizatora.
Ak to tak je poprosim aj blizsie info k tomuto stanovisku.
Dakujem za odpoved Stano

Odpísal som aj mailom.
Neviem prečo to stopli dnes, už je to vybavené. Predpredaj bude do zajtra do 16:00.

Pitu

Quote from: RobG on 17. Máj , 2007, 12:55:22

Dobehni. ;)

swordy

Quote from: Pitu on 17. Máj , 2007, 12:57:23
Quote from: RobG on 17. Máj , 2007, 12:55:22

Dobehni. ;)
aspon uvidim aparatoveho maaaga

rastis

Asi dobehnem nakoniec zajtra vecer na zaver, niekedy po 20.00 . Dokedy to asi cele bude ? Kupim si tam listok ? Kolko bude stat ? 10ina za 35 je malilinky nadstandard na BA pomery, ale srat na to, o to nejde. Ide len o to, ci jej bude dost. Neni nic horsie, ako ked niekam prides, na pivo je tam hodinova rada a stihnes si odstat tak 2 rady a pivo pre ten den dojde. Co Pitu ? Je to dobre osetrene ? Aby som nemusel odchadzat predcasne do krcmy  :laugh:

Ne sorry - len ci sa tam po tej 20.00 dostanem ma zaujima...

Pitu

Fermata začne asi po 19:30, keďže sa potom ponáhľajú. Ale všetky ďalšie pecky budú po nej. Andrej Hruška bude prvý.

Takže sa ti oplatí prísť, len radšej o polhodinku skôr. ;)

iMbUS

Takze, pol siestej. O polhodku zacina Guitarfest. Odchadzam a vy ostatni by ste mali tiez.

Otazka, ci tam beru gastrace zostala nezodpovedana, uz mi je to aj tak jedno, kedze ziadne nemam.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212