MiracleMan
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. August , 2010, 16:23:45 » |
|
tak ked sa vsetko podari, 1.9. by to malo byt vonku tak snad sa bude pacit aspon trochu, samozrejme kritika bude potrebna a vitana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 28. August , 2010, 16:38:59 » |
|
zas ta poje.... anglančina to neviete napísat slovenský text? alebo snad dojem,že ked to bude v angline,tak sa zahr. labely o to pobijú? sorry,ale nejak ma to trošku serie Hudba sa mi páči,ale keby to bolo po sk,tak
|
|
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 16:41:28 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 28. August , 2010, 16:49:19 » |
|
zas ta poje.... anglančina to neviete napísat slovenský text? alebo snad dojem,že ked to bude v angline,tak sa zahr. labely o to pobijú? sorry,ale nejak ma to trošku serie Hudba sa mi páči,ale keby to bolo po sk,tak no udry, jak pre teba posledna bonusova skladba je po slovensky, sice do teaseru sa nedala, ale na cd bude, aj ked stylovo no...a sak budes pocut prezradim aspon nazov: "Zlomok vecnosti"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. August , 2010, 16:52:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 28. August , 2010, 17:05:15 » |
|
v podstate je vaša vec ako spievate,ale na druhej strane/ pri dnešnej presýtenosti hudbou/ stavím dve malé pivá,čo dve,stavím tri,že 95% poslucháčov si skor zapamatá po slovensky spievanú skladbu / teraz nemyslím tych,čo riešia zvuk,aparát,bendy,snímače,pražce apod/ a detto je to aj s názvom kapely- napríklad TEPLOMER si viac ludí zapamatá jak Temple
|
|
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 17:08:53 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 28. August , 2010, 17:11:55 » |
|
v podstate je vaša vec ako spievate,ale na druhej strane/ pri dnešnej presýtenosti hudbou/ stavím dve malé pivá,čo dve,stavím tri,že 95% poslucháčov si skor zapamatá po slovensky spievanú skladbu / teraz nemyslím tych,čo riešia zvuk,aparát,bendy,snímače,pražce apod/ a detto je to aj s názvom kapely- napríklad TEPLOMER si viac ludí zapamatá jak Temple na slovencinu uz bolo viac komentov, tvoj beriem tiez do uvahy, tu ide skor o to, ze do takehoto stylu hudby si slovencinu akosi neviem predstavit zatial no...resp. nie som asi na to zvyknuty...raz co som pocul polsky prog po polsky znelo to no...neviem...trochu divne, no na druhej strane mozno originalne, zaujimavo...je to na dlhsiu debatu no...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. August , 2010, 11:43:56 » |
|
pripomina mi to universum.. inak dost zly zvuk gitary v tom YT teaseri edit musel som to vypnut.. je to velmi unavne..
|
|
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 11:47:11 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 30. August , 2010, 14:04:29 » |
|
pripomina mi to universum.. inak dost zly zvuk gitary v tom YT teaseri edit musel som to vypnut.. je to velmi unavne.. tak raz, ked sa pojde normalne do studia snad bude lepsi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 30. August , 2010, 14:11:32 » |
|
jaj to ste svojpomocne nahrali? tak potom pohoda ked clovek zvazi podmienky.. a studio teda neni v plane nejak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 30. August , 2010, 16:10:34 » |
|
škoda aspoň bicie mohli ísť do štúdia, tam je rozdiel strašný a s tými gitarami by si mal ešte dačo spraviť :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 30. August , 2010, 18:17:15 » |
|
jaj to ste svojpomocne nahrali? tak potom pohoda ked clovek zvazi podmienky.. a studio teda neni v plane nejak? presne tak, ale ponaucili sme sa z toho dost, ze nabuduce uz jedine do studia, lebo zabilo sa dost casu s tym, a viem, ze ten zvuk nie je nejaky slavny, ale tak som rad, ze konecne po fest dlhom case bude mat kapela aspon nieco v rukach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 30. August , 2010, 18:18:28 » |
|
škoda aspoň bicie mohli ísť do štúdia, tam je rozdiel strašný a s tými gitarami by si mal ešte dačo spraviť :D majso volal som ta das tri raz do skusobne, mohol si sa s tym kus pohrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Adept
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 30. August , 2010, 19:54:53 » |
|
Pozrel som si vašu kapelu na YTB. Dobre hráte. Dobrý inštrumentalisti. Spevák sem tam pod tónom, ale hluchý nie je, lebo to vie dotiahnuť. Keby hrali takúto muziku v slovenských rádiách, počúval by som to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 31. August , 2010, 22:47:03 » |
|
Pozrel som si vašu kapelu na YTB. Dobre hráte. Dobrý inštrumentalisti. Spevák sem tam pod tónom, ale hluchý nie je, lebo to vie dotiahnuť. Keby hrali takúto muziku v slovenských rádiách, počúval by som to.
diki pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 31. August , 2010, 22:48:45 » |
|
takze, EP je von, zatial dam myspace, da sa aj nejaky rapid, alebo nieco podobne, kto si to bude chciet stiahnut, a samozrejme, keby nahodou si to aj niekto chcel kupit bude sa dat :D http://www.myspace.com/templeofficialhttp://www.sendspace.com/file/gohgbx
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2010, 23:01:53 od musicman1411 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|