yjm111
náhodný pocestný
Príspevkov: 129
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 01. Marec , 2011, 20:56:33 » |
|
Chcem sa spytat niekoho, kto skusal Fender YJM signature, ze k akym gitaram od Fendra by to kvalitativne prirovnal - napr. CS, bezny american, alebo ? vdaka mám,dám ti vyskušať
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS custom 24 10 top Mesa dual recto 2 channel+mesa recto box
|
|
|
yjm111
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 01. Marec , 2011, 20:58:10 » |
|
keď budem mat cestu do PO-asi za 14 dní
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 01. Marec , 2011, 20:59:01 » |
|
keď budem mat cestu do PO-asi za 14 dní
oujea ! tak to sa tesim. Buduci tyzden ma prist ku mne chlapik s dvoma gitarami od svojho otca, co spominal Duger, o dva ty, no tak to je paraaada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yjm111
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 01. Marec , 2011, 21:09:02 » |
|
možno už aj teraz v sobotu poobede...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 01. Marec , 2011, 21:17:51 » |
|
oujea ! tak to sa tesim. Buduci tyzden ma prist ku mne chlapik s dvoma gitarami od svojho otca, co spominal Duger, o dva ty, no tak to je paraaada. si sa mu ozval ?.. potom daj vedieť jak su natom tie gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yjm111
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 01. Marec , 2011, 21:21:34 » |
|
oujea ! tak to sa tesim. Buduci tyzden ma prist ku mne chlapik s dvoma gitarami od svojho otca, co spominal Duger, o dva ty, no tak to je paraaada. len zože%n plexinu,na nej znie najlepšie,na highgejnoch to není ono..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 01. Marec , 2011, 21:22:49 » |
|
len zože%n plexinu,na nej znie najlepšie,na highgejnoch to není ono..
Plexina by mala byt, ak sa podari.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 01. Marec , 2011, 21:23:19 » |
|
si sa mu ozval ?.. potom daj vedieť jak su natom tie gitary hej, ozval som sa mu, uz sme aj na FB.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 03. September , 2011, 17:04:44 » |
|
Opät mam otazku na panov historikov. Mam v plane si kupit nejaky nabuseny rockovy strat (skor na styl phil x a pod. nez iron maiden ), HSS kombinaciu. A moja otazka znie, ze ktory z USA stratov (myslim rocnik, alebo nieco specificke) ma uzsi, resp. tensi krk ? napr. nieco medzi mexickym stratom a Ibanezackym krkom. 60 ? 70 ? ci ? Kedze budem kupovat naslepo, tak nech aspon priblizne viem, co ocakavat od akeho rocnika. Nechcem hrube padla, tak zato sa pytam. Vdaka.
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2011, 17:05:17 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 06. September , 2011, 09:38:30 » |
|
Opät mam otazku na panov historikov. Mam v plane si kupit nejaky nabuseny rockovy strat (skor na styl phil x a pod. nez iron maiden ), HSS kombinaciu. A moja otazka znie, ze ktory z USA stratov (myslim rocnik, alebo nieco specificke) ma uzsi, resp. tensi krk ? napr. nieco medzi mexickym stratom a Ibanezackym krkom. 60 ? 70 ? ci ? Kedze budem kupovat naslepo, tak nech aspon priblizne viem, co ocakavat od akeho rocnika. Nechcem hrube padla, tak zato sa pytam. Vdaka. A to chces akoze original zo 60tych alebo 70tych rokov? To si dost zaplatis. Dokonca s hambacom pri kobylke? Tensie krky mali zaciatkom 70tych rokov,koncom 70tych mali skor riadne padla.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 06. September , 2011, 09:41:27 » |
|
A to chces akoze original zo 60tych alebo 70tych rokov? To si dost zaplatis. Dokonca s hambacom pri kobylke? Tensie krky mali zaciatkom 70tych rokov,koncom 70tych mali skor riadne padla. Jasne, ze nechcem origo z 60/70 rokov. Len si pozeram sucasnejsie rocniky, reissue modely... tak ma zaujima, ktory ma aky krk, lebo hruby krk nemam velmi v laske.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 06. September , 2011, 09:42:32 » |
|
Jasne, ze nechcem origo z 60/70 rokov. Len si pozeram sucasnejsie rocniky, reissue modely... tak ma zaujima, ktory ma aky krk, lebo hruby krk nemam velmi v laske. Pomerne prijemny medium krk co si pamatam mali 62 vintage USA reissue, tie bezne necustomshopove.
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 09:43:02 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 06. September , 2011, 09:48:54 » |
|
Pomerne prijemny medium krk co si pamatam mali 62 vintage USA reissue, tie bezne necustomshopove.
kolko tak mozu vyjst ? nevies ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 06. September , 2011, 10:09:16 » |
|
Opät mam otazku na panov historikov. Mam v plane si kupit nejaky nabuseny rockovy strat (skor na styl phil x a pod. nez iron maiden ), HSS kombinaciu. A moja otazka znie, ze ktory z USA stratov (myslim rocnik, alebo nieco specificke) ma uzsi, resp. tensi krk ? napr. nieco medzi mexickym stratom a Ibanezackym krkom. 60 ? 70 ? ci ? Kedze budem kupovat naslepo, tak nech aspon priblizne viem, co ocakavat od akeho rocnika. Nechcem hrube padla, tak zato sa pytam. Vdaka. paaate cez devaaate . vies ktore fendre su podla mna fajn ? japonske, koniec 80tych, prelom, zaciatok 90tych. robili tam vela aj humbuckreovych verzii, myslim ze sa volali Contemporary Strat, teda ak sa nepletiem. napriklad tuto gitaru som drzal viacej krat v rukach, konkretne 2 rozne kus z toho modelu. velmi velmi slusne, original FR. ten vrch je fotoflame vrstva, neni to naozaj, ani dyha. krk cca ako Mexico Standard. http://www.ebay.com/itm/Fender-Japan-Stratocaster-Rare-Floyd-Rose-/110737654454?pt=Guitar&hash=item19c87a82b6alebo si mozes kupit nejaky USA Deluxe s HB, ale ja si nepomozem - podla mna hraju tenko (aspon co som ja skusal) a uz som zazil aj taky, ktory zalostne neladil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 06. September , 2011, 10:12:47 » |
|
Deluxe USA nechcem, mam podobny nazor, ako pises. Uz som drzal 4 v ruke a ziaden nepresvedcil. Take smiesne to bolo. Inak FR sa vyhybam fakt velmi velkym okruhom. Bud hardtail alebo klasicke fendracke tremolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|