Preskočiť na obsah fóra

ROCK PLANET - nový slovenský časopis o rockovej a metalovej hudbe

Started by MageZ, 12. Marec , 2007, 21:49:08

MageZ

Quote from: lacrosse on 18. December , 2007, 20:56:22
hned na prvej strane je ze hitparada...rockova...dimmu borgir a pod

OMG, sak to je hitparada RADIA HORNET  :laugh:

:-\

lacrosse

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

hangar_18

MageZ

Quote from: hangar_18 on 18. December , 2007, 21:59:35
to bude ina deka :laugh: da sa to chytit v BA?

myslim ze nie, je to regionalne radio, ale maju inet vysielnie, takze cez net v pohodicke. Inak je to relacia Dana Jordana a Peta Kertvela, co boli kedysi v radiu Flash,. :)

Iggy

a ja neviem na co sa hrame. sefredaktorka rockplanetu je sefredaktorkou metaliria. redaktori v bratislave pocuvaju a hraju metal. redaktori v kosiciach su pachatelmi kedajsieho metal hammeru. samozrejme, ze je to metalovy casak. rock planet sa to vola preto, aby sa to pacilo vydavatelom. spark mal stastie na neutralny nazov. moze byt rockovy aj deathmetalovy a nebude mozne im nic vycitat  :whistle:

to, ze je tam aj nieco z rocku, by som bral ako plus. o rocku sa da docitat aj v eurotelevizii. osobne som sa dost cudoval, ked som v tom cisle nasiel joa cockera a sex pistols. prislo mi to uplne mimo. cim nechcem povedat, ze proti tomu nieco mam, ale rockplanet vnimam ako metalovy casak, mozno je to chyba.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

MiracleMan

Quote from: MageZ on 18. December , 2007, 22:19:29
myslim ze nie, je to regionalne radio, ale maju inet vysielnie, takze cez net v pohodicke. Inak je to relacia Dana Jordana a Peta Kertvela, co boli kedysi v radiu Flash,. :)

cooooooo? kertvel a jordan maju uz zas relaciu??????? bolo mi luto ked rockparada a rockparty koncili i s radiom flash  :(

MageZ

Quote from: Kurt Cobain on 28. December , 2007, 20:40:57
a mozem si este objednat to prve cislo zadara........a kde  :zdar:

To sa da zadarmo stiahnut vo formate pdf zo stranky www.rockplanet.sk, troska si to tam preklikaj a urcite to najdes. ;)

MageZ

Quote from: musicman_ on 24. December , 2007, 00:09:25
cooooooo? kertvel a jordan maju uz zas relaciu??????? bolo mi luto ked rockparada a rockparty koncili i s radiom flash  :(

Pokial viem, je to ich relacia, cez internet by to nemal byt problem pocuvat kdekolvek. :) Inak je to len lokalne radio myslim.  :)