Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 05. Marec , 2008, 10:28:26 » |
|
uspesne som destratifikoval a zakupil som si japonsky burny lespaul custom. vcera dosla a uz sa intimne zblizujeme.. na mojom malom prditku co pouzivam na cvicenie to hra azda takto, vcerajsi test na plexi nebudem radsej ani opisovat. http://gitaristi.sk/files/roberto/offblast.avi
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 05. Marec , 2008, 12:10:26 » |
|
chceme detailne foto!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 05. Marec , 2008, 14:06:35 » |
|
chceme detailne foto!
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 05. Marec , 2008, 14:23:35 » |
|
bardzo pjekne nevadi ten stredny snimac pri brnkani?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 05. Marec , 2008, 14:34:33 » |
|
Len skoda, ze je to SS gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 05. Marec , 2008, 14:43:16 » |
|
Ja som naschval zobral 3 snimacovu, lebo je to spravne uchylne. taku tu nik nema.. temo ma 2ku, javanne ma john sykes model - tiez dvojsnimac. tak som chcel byt vulgarne originalny. Ten stredny snimac je tam len na farbu medzipolohy a je dost nizko, takze nenarazam donho.
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2008, 14:43:48 od Roberto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 05. Marec , 2008, 14:51:19 » |
|
si tak prave prepocitavam kolko zvukovych farieb by sa dalo dosiahnut s tromi HB keby su rozopinatelne a da sa aj menit zapojenie seriovo a paralelne.. ..kazdopadne pekna gitara, aj ked ja viac tie straty..
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2008, 14:52:02 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 05. Marec , 2008, 15:51:11 » |
|
Len skoda, ze je to SS gitara Radšej daj ten obrazok preč.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 05. Marec , 2008, 15:53:50 » |
|
Len skoda, ze je to SS gitara Čo je SS gitara?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mufto
náhodný pocestný
Príspevkov: 111
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 05. Marec , 2008, 15:54:31 » |
|
na hlave ma logo ako SS
|
|
|
Zaznamenané
|
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 05. Marec , 2008, 15:59:03 » |
|
No to chce zdatnú dávku fantázie. Skoro ako konšpiračná teória o KISS - vraj Kings In Satan's Service A ešte k tomu aj to logo ... Inak som s tým sám, alebo aj vám sa to Robertove video zobrazovalo zrýchlené a bez zvuku?
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2008, 16:00:39 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 05. Marec , 2008, 16:47:56 » |
|
Mne ide v pohode... Btw ake je to kombo na ktorom si hral? Efekty? Dikes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 05. Marec , 2008, 17:17:23 » |
|
Mne ide v pohode... Btw ake je to kombo na ktorom si hral? Efekty? Dikes
nahraval som to na toto kombicko, je to maly vresklun z USA. ffamp ho prerobil na 220v a fici Bez efektov, aparatik ma vlastny neregulovatelny gain a vcelku dynamicky.
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2008, 17:18:18 od Roberto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 05. Marec , 2008, 17:57:20 » |
|
Pekna gitara, rad si ju poskusam. Ak by mali aj ebenovy hmatnik ako originaly, hned by som si jednu zohnal na osuchavanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|