proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Marec , 2007, 12:05:17 » |
|
Teraz mi to doslo - jak som pindal pri 50tkovej Yamahe na 11 srobov, tak neda mi - co tych 8 srobov na 60tkovej gitare Viem, som rypak , neviem, ja naprikald v klude spavam, aj ked mam 11 srobov. Konieckoncov lepsie je mat viac srobov ako menej, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Marec , 2007, 12:07:56 » |
|
Ale viac sa narobíš pri montovaní. Mali by ste si s Robom tie kryty vymeniť.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Marec , 2007, 12:10:04 » |
|
Mali by ste si s Robom tie kryty vymeniť.
Je mi to uplne jedno. U fendrovitych gitar mi nezalezi, ake logo ma na hlave, ani kolko ma srobov. Hlavne nech mi sedi zvuk a nech nie je draha.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Marec , 2007, 12:17:02 » |
|
Mali by ste si s Robom tie kryty vymeniť.
Hlavicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. Marec , 2007, 12:42:34 » |
|
co ta inspirovalo pre znacku Fernandez? Vyzeraju pekne.. Skoda ze nie je aspon jedna 22 prazcova. Ake maju snimace?
P.S. Kedy budu na predaj ? cerveny je vpodstate uz.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. Marec , 2007, 13:21:50 » |
|
Pocuj - nerobil Fernandes nieco v style 68' strat ? Velka hlava, vyztuz pri tele, 4 sroby ? Ako za Hendrixa ? Taketo nieco: A s tym perfektnym Fernandes logom, ako mas na tej 70th...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. Marec , 2007, 13:27:55 » |
|
fernandes neviem, nakolko velmi tazko sa ziskavaju akekolvek informacie. Viem ze to robil Greco, videl som seriu "super real" ale bola dost draha. Myslim ze si pytal asi 700$ + postu.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. Marec , 2007, 14:03:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. Marec , 2007, 18:41:45 » |
|
fernandes neviem, nakolko velmi tazko sa ziskavaju akekolvek informacie. Viem ze to robil Greco, videl som seriu "super real" ale bola dost draha. Myslim ze si pytal asi 700$ + postu.
Je na nejakom fernandez-ovi zabudovaný sustainer?
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. Marec , 2007, 19:17:59 » |
|
don corleone: na mojich nie. Rastis: ani toto nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. Marec , 2007, 13:38:02 » |
|
Je na nejakom fernandez-ovi zabudovaný sustainer? uzivatel GHS ma LP so sustainerom http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=52436.0
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2007, 13:40:20 od ujo jolana »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. Marec , 2007, 22:09:21 » |
|
Je na nejakom fernandez-ovi zabudovaný sustainer? uzivatel GHS ma LP so sustainerom http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=52436.0Milé. Ale ja som sa pýtal na fernandez.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Marec , 2007, 22:49:49 » |
|
ujo jolana Ti odpovedal spravne. Burny je znacky firmy Fernandes pouzivana na kopie gitar Gibson.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 29. Marec , 2007, 00:04:27 » |
|
ujo jolana Ti odpovedal spravne. Burny je znacky firmy Fernandes pouzivana na kopie gitar Gibson.
no jo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 07. Jún , 2007, 13:28:54 » |
|
tak uz to prislo, som nefalsovany gibsonista. Zozerte ma zle jazyky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|