mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 29. November , 2008, 11:28:23 » |
|
samec je cannon podla mojich skromnych elektrickarskych vedomosti ale mozno sa mylim.... samec moze byt aj RCA cinch, Jack, Cannon, XLR, speakon....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 29. November , 2008, 12:27:00 » |
|
samec = "nieco" co niekam strkas samica = "nieco" do coho strkas samca lahko zapamatatelne takzi siiilas, obavam sa, ze tentoraz v muzikeri z teba nikoho robit nemuseli
|
|
« Posledná zmena: 29. November , 2008, 12:31:18 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 29. November , 2008, 12:28:20 » |
|
ale XLR su dva druhy, samec a samica....... co to je ten jag? jezis maria jack...nevedel som jak sa to pise....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 29. November , 2008, 12:31:26 » |
|
oki len som nevedel, ci to nie je nejaka nova koncovka, stale sa nieco nove robi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 29. November , 2008, 12:37:43 » |
|
oki len som nevedel, ci to nie je nejaka nova koncovka, stale sa nieco nove robi.
ja som tiez nevedel co to je a tak som ticho cakal, kym Ti odpovie na otazku, aby sme sa nepytali dvaja. ja som si myslel, ze ked napisal "a bedne jag", ze to je nejaka bedna ale jasne, chapeme a stava sa
|
|
« Posledná zmena: 29. November , 2008, 12:38:07 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 30. November , 2008, 02:00:44 » |
|
Ja som si objednaval ladicku cez muziker, normalne stoji 599 ale mali zlavu na399, tak objednam a v ponuke bolo, ze mi ju mozu dorucit postou, kurirom, alebo si pre to dojdem do muziikeru, dal som teda, ze do muzikeru. Potom mi taka teta volala, ze to sa neda do muzikeru dorucit, ze len domou, tak som nejako nepochopil vyznam toho na co to tam maju a potom som nepochopil, ze preco neni jednoduchsie to dat niekomu kto pojde do muzikeru, ako to balit to, odniest na postu a poslat mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 30. November , 2008, 02:05:56 » |
|
samec = "nieco" co niekam strkas samica = "nieco" do coho strkas samca lahko zapamatatelne takzi siiilas, obavam sa, ze tentoraz v muzikeri z teba nikoho robit nemuseli samec= male samica= female presne tak sa to aj v anglictine v elektrike pouziva. a ten "bedne jag" nechcel povedat ze "bended jack" cize zalomeny jack?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 30. November , 2008, 02:31:24 » |
|
a ten "bedne jag" nechcel povedat ze "bended jack" cize zalomeny jack? napisal,ze chce pouzit na prepojenie mixu a bedne jag to nie je slovne spojenie 'bedne jag' a na oznacenie zalomeneho jacku sa pouziva right angle jack.
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 02:31:55 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 30. November , 2008, 10:05:02 » |
|
som nepochopil, ze preco neni jednoduchsie to dat niekomu kto pojde do muzikeru, ako to balit to, odniest na postu a poslat mi to asi to nejde z muzikeru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 30. November , 2008, 10:47:03 » |
|
to uz neni jednoduchsie naucit sa po anglicky aspon trochu inak to je tiez niekedy sranda s vyslovnostou ked som raz kupoval flanger, som ridzo slovensky ze "flanger" a on na mna vybehol ze to je "fleindžer"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 30. November , 2008, 11:31:32 » |
|
napisal,ze chce pouzit na prepojenie mixu a bedne jag to nie je slovne spojenie 'bedne jag' a na oznacenie zalomeneho jacku sa pouziva right angle jack. tak fajn, ucime sa cely zivot
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 30. November , 2008, 17:19:30 » |
|
to uz neni jednoduchsie naucit sa po anglicky aspon trochu inak to je tiez niekedy sranda s vyslovnostou ked som raz kupoval flanger, som ridzo slovensky ze "flanger" a on na mna vybehol ze to je "fleindžer" a to ktory?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 30. November , 2008, 17:39:53 » |
|
to uz neni jednoduchsie naucit sa po anglicky aspon trochu inak to je tiez niekedy sranda s vyslovnostou ked som raz kupoval flanger, som ridzo slovensky ze "flanger" a on na mna vybehol ze to je "fleindžer" A určite to povedal aj s r na konci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 04. December , 2008, 21:17:40 » |
|
Napišem to sem. Kto ešte predava OVATION na Slovensku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 04. December , 2008, 21:31:55 » |
|
ja som sa smial ked niekto chcel kelestionky repraky a hadžis en ketner aparat, lebo počuval skupinu Forendžr(Foriegner)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|