Alexi7
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 18. Február , 2009, 23:50:45 » |
|
Chapes technik co somnou nic nema mi zacne vyvolavat na mobil, mne zakaznikovi sak jebe mu??? normalne mi vyrazil dych vtedy som nevedel co mu mam povedat co ti jebe, tak to je fakt pecka, si ho mal rovno poslat do pice, zebrak jeden, normalen bezpardonu si mu mal povedat ty koko*t jeden este raz mmi zavolas ta dojdem dojebat to uz je fakt drzost, na takych fakt treba tvrdo sak si v prave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 18. Február , 2009, 23:50:55 » |
|
normalne mi vyrazil dych vtedy som nevedel co mu mam povedat no co, ze si to mal mat hotove do 30dni od podania reklamacie a kedze sa tak nestalo, tak si si uplatnil pravo vratenia penazi resp vymeny za novy, funkcny kus..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 18. Február , 2009, 23:51:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 18. Február , 2009, 23:51:52 » |
|
jasne jasne "nas zakaznik nas pan" ale tak u nas na slovensku som uz celkom zvyknuty na divny pristup k zakaznikom cize ani niesom moc prekvapeny
treba ist do marrisu..tam som sa z neochotou teda este nikdy nestretol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 18. Február , 2009, 23:52:11 » |
|
ak by to tak islo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pete26
Hosť
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 18. Február , 2009, 23:52:21 » |
|
nas bubenik si na ich stranke pozeral cinel a si pozeral ze ci to maju skladom tak vsetko bolo ok....zrazu ked dosiel do predajne tak mu predavac povedal ze nic take nemaju jedine skladom v cz a o tomto ho presviedcali do tedy kym nepovedal ze tam posielal aj email....a zrazu sa cinel ktory bol v cz objavil aj ba ako niekedy sa tam da ale inokedy to je o drzku tam.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 18. Február , 2009, 23:52:44 » |
|
no co, ze si to mal mat hotove do 30dni od podania reklamacie a kedze sa tak nestalo, tak si si uplatnil pravo vratenia penazi resp vymeny za novy, funkcny kus..
kamarade to neni len tak vies kolko maju roboty? sak seci kupuju tie hnoje lacne a technici ani nemaju cas sa vystat
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 18. Február , 2009, 23:52:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 18. Február , 2009, 23:53:15 » |
|
no co, ze si to mal mat hotove do 30dni od podania reklamacie a kedze sa tak nestalo, tak si si uplatnil pravo vratenia penazi resp vymeny za novy, funkcny kus..
vzdy ked som zavolal tak mi povedali zajtra, o dva dni alebo tak a vzdy ked som zavolal o tie dva dni tak mi povedal ze to este nemaju a takto sme sa natahovali 30 dni a aj tak to tam nebolo...ako ked som prisiel, normalen dali novy kus vp ohode este sa ospravedlnili tak som to bral ze no fasa som vedel ze to nieje taky zly obchod ale po tom telefonate ma zabili...Som rozmyslal o kupe gitary(dost drahej) ale urcite ju nekupim tam ani keby co bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 18. Február , 2009, 23:54:43 » |
|
a technici ani nemaju cas sa vystat vsak bodaj by mali, ked vyvolavaju zakaznikom, ze si vybrali z predajne novy kus po nedodrzani 30dnovej lehoty..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 18. Február , 2009, 23:56:15 » |
|
Dejvo budu sa vyhadzovat aparaty? , gitary nescem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 18. Február , 2009, 23:57:04 » |
|
Dejvo budu sa vyhadzovat aparaty? , gitary nescem Všecky a zacneme Marshallmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 18. Február , 2009, 23:57:59 » |
|
vsak bodaj by mali, ked vyvolavaju zakaznikom, ze si vybrali z predajne novy kus po nedodrzani 30dnovej lehoty.. tusim tam pojdem robit technika kolko platia?aka je pracovna doba? a kde sa mam hlasit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 18. Február , 2009, 23:58:37 » |
|
Všecky a zacneme Marshallmi 800vky a plexiny hand wired berem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 18. Február , 2009, 23:59:24 » |
|
800vky a plexiny hand wired berem Osemstovky, devätstovky, jtm-ka, vsetko ven
|
|