rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 11. Apríl , 2007, 22:32:46 » |
|
Zdravim!
Ahoj Majo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 11. Apríl , 2007, 23:10:15 » |
|
Marius - myslím, že skúsenosti boli písané spontánne, zatiaľ, ako to sledujem - najnegatívnejšie z Muzikeru. Nič nemusí byť také zlé, ale to by sa musela zmeniť filozofia predaja a to sa asi nestane. Po mojich negatívnych skúsenostiach z predaja tam naozaj akurát raz za dlhý čas prídem pozrieť chalanov, čo tam predávajú, ale nechce sa mi tam nič kupovať. Keď sa to zmení, budem len rád, ale to budeš musieť prevychovať majiteľov, následne tých z obchodu, ktorí boli kriticky hodnotení, ale neviem, či sa ti to podarí. Držím palce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 12. Apríl , 2007, 00:20:43 » |
|
Personál prežijem... skôr mi vadí nekompatibilita medzi internet-shopom a kamenným obchodom. Pozriem na stránke niečo- je tam napísané, že je to na sklade. Prídem do predajne a vec nikde.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 12. Apríl , 2007, 02:40:19 » |
|
Personál prežijem... skôr mi vadí nekompatibilita medzi internet-shopom a kamenným obchodom. Pozriem na stránke niečo- je tam napísané, že je to na sklade. Prídem do predajne a vec nikde. to je cisto vec aktualizacie stranok. Mam podobnu skusenost aj s Velkoskladmi.. vacsinov staci len zavolat a spytat sa kompetentnej osoby kedy danan vec bude skladom...
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 12. Apríl , 2007, 09:26:16 » |
|
mates nic v zlom ale cital si vobec celu diskusiu o tom ako ludia ponachadzali na nete veci a ked kontaktovali muziker tak zistili nieco ine? preco ja mam plytvat casom a nakladmi na zistovanie ci je vyrobok dostupny a kedy je dostupny, ak mi ho prezentuju ako dostupny. aktualizacia stranok je pre mna samozrejmost (zial na slovensku zatial velmi nie) a tak ako ked som svojho casu nasiel na nete ze maju adapter k digitechu BP200, prisiel som do predajne, bolo mi povedane ze nemaju ho, ale ze ho mozno mozu objednat a bude to tak trvat 2 - 3 mesiace, tak som podakoval a odisiel som. keby som nepocul tolko negativnych reakcii na objednane veci, tak to risknem, ale nahnevalo ma to, ze vyrobok je prezentovany ako dostupny a pritom sa "mozno" podari objednat. a napis ze "na sklade" a cakanie niekolko mesiacov ak vobec...
mozno taka konstruktivna kritika, mrkol som teraz web a pri veciach ktore niesu priamo dostupne by mozno nebolo odveci napisat cca dodaciu dobu. usetri to nervi aj cakatelovi aj predavacovi ktory musi nervoznemu zakaznikovi vysvetlovat kde je problem. na vela online obchodoch je to bezna vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 12. Apríl , 2007, 09:29:11 » |
|
Mne sa stalo aj take, ze mi bolo telefonicky potvrdene, ze vec je naozaj na sklade a predsa nebola, ked som tam dokvitol. Este ze to mam tot za rohom od domu, aj roboty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 12. Apríl , 2007, 10:43:46 » |
|
myslel som to tym sposobom, ze neaktualnu informaciu na webe este dokazem prekusnut, stava sa to nie len v muzikeri, ale ked po telefone povedia ze nieco maju a vskutocnosti to nemaju, tak to uz nema ospravedlnenie. To by sa stavat nemalo.
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2007, 10:44:37 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 12. Apríl , 2007, 10:46:04 » |
|
ale ma to vysvetlenie. oni na tom telefone asi tiez mrknu ako aj ja na internet, potvrdia, ze maju na sklade. ked pride na lamanie chleba, idu na ten sklad a tam sa ukaze pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. Apríl , 2007, 09:15:07 » |
|
no ale pozor. Je rozdiel "na sklade" a "na predajni" Sklad maju na starej vajnorskej a odtial vozia veci do predajne.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rolandgaros
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 27. Apríl , 2007, 22:12:09 » |
|
Zdravim Vas.Mam skusenost z Muzikerom taku, ze som mal objednane basove kombo, pisal som im aj cez ich stranky, ze ako to vyzera, da sa tam poslat cez taku vecicku mail a oni by mali poslat odpoved ci maju alebo nemaju, poslal som ich tam niekolko, ani raz nedosla odpoved.Niekolko krat som im volal, nevedeli nic o dodani komba.Prisiel som na predajnu spytal sa aj tam, zas nic nevedeli.Az sa tak za tri mesiace mozno aj viac ozvali, ze to maju.Dosli sme pre to jednu sobotu, dali nam to do ruky ziadne vysvetlovanie nic.Pre porovnanie napisem skusenost s Lidl Music.Dlhsiu dobu si pisem s M.M. posobi na mna ako slusny, normalny clovek, vzdy ked som mu napisal s dakym problemom ochotne poradil, bez naroku na nejaky honorar, alebo proviziu napriek tomu, ze casto mal vela prace.Chlapci z Muzikeru by mali popremyslat nad tym, ako sa spravat k svojim zakaznikom a hlavne sa slusne spravat a nie riesit na nete dalsi bazar ktory tu vznikol, budme radi, ze je dalsia moznost inzerovat a nie sa tu hadat, ze henten spravil hento a tamten hento, pritom to ani pravda neni, takze toto bol moj prispevok.Zacnite sa spravat ako ludia, nie ako zvery.Vdaka za pochopenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 27. Apríl , 2007, 23:51:57 » |
|
Ja aj kamosi mame s muzikerom vselijake skusenosti, ale prevladaju tie horsie.. Kamos mal objednane bicie, cakal na ne skoro tri mesiace boli sme parkrat priamo na predajni, strasne neochota dat nieco do ruky, najme nie nejake drahsie stroje (chel som Gibsona LP Studio) Keby ten predavac vedel ze mam vo vacku nieco cez 50000,- tak si rozmysli bral som tam struny, ale pri pokladni som si dost dlho postal, ale to mi nevadi, som zvyknuty...tie gitary ma nemrzia, aj tak tam bolo len par kusov...tak sme isli do rakuska, je to kusok...ale ani tam bohuzial nebol nijaky vyber, par Gibsonov, jedna PRS..tak som odlozil kupu na inokedy a chystam sa do thomanna. zato, mal som dobre skusenosti s inymi hudobninami. Napr. On-board ma velmi prijemne prekvapil, ustretovost, ochota...vsetko som si v klude poskusal, na sucho aj na aparatoch...proste super.. (to iste aj vo viedni, vsetko sa dalo v pohode skusat, akurat tam bolo vela ludi a hulakali sme jedn cez druheho ...a pri kupe drahsieho nastroja si ho rad v klude poskusam) aj lidlmusic, ochota ako na nete, tak aj priamo v predajni... este by som vyzdvihol take tie mini hudobniny, tam je ochota nadovsetko...aj ked mensi vyber, ale co sa tyka prislusenstva v pohode staci... takze muziker uz moc nemusim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metallus
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 28. Apríl , 2007, 00:18:43 » |
|
No ked vidim, ze tu mame temu muziker, tak pripojim aj ja svoje zazitky:
Tiez som gitarista, cize do muzikeru som chodil pozerat najma gitary (ehm chodil som pozerat gitary, kym ma to nepreslo, pozri dalej). V tej ich gitarovej sekcii sa najcastejsie tusim vyskytuje ten kuceravy blondak. Komunikacia s nim je naozaj neprijemna, bo ten clovek je vyslovene arogantny. Co je vsak podstatnejsie, on na cloveka ktory tam tie gitary pozera a nebodaj sa dovoli niektorej dotknut nechutne zazera, ze mam tam pocit ako by som bol zlodej alebo co a akonahle sa niecoho dotknem na mna skoci a vyhodi ma odtial. Pri tom toto nie je nejaky subjektivny pocit, ale prameni to z toho, ze ked som tam bol este par rokov dozadu nieco skusat par krat po sebe v obdobi ked som si kupoval gitaru, tak mi vyslovene daval na javo ze tych gitar sa mozem chytit, len ak potom nejaku kupim a skusat mozem max. 15 min a potom ma vyhodi von. Odvtedy chodim do muzikeru len po struny a najnovsie uz len po trsatka jazz 3, lebo tie bohuzial v made nemaju. Nebyt tychto trsatok, tak uz do toho obchodu v zivote nevkrocim. Apropo trsatka, s ich kupovanim v muzikeri mam tiez srandovne skusenosti. Chodim tie jazz 3 kupovat v takych malych pytlikoch balenych po 6ks, ktore nemaju pod pultom, ale ich maju zavesene hned za pokladnou. Ked som ich tam bol kupovat prvy krat a spytal som sa, ze ci tie trsatka maju, tak mi povedal ze nie, ale nakolko som chcel aj nejake dalsie veci, tak som sa trochu zdrzal a mal som sa cas poobzerat okolo, kym mi nahadzoval veci do pokladne. V tom som tie trsatka zbadal zavesene hned za nim. Vravim mu ze pocuj, ved tie trsatka mas rovno za chrbtom. Sa zasmial, podal mi ich a a ja si hovorim, ze reku v pohode, mozno je chlapik novy, moze sa stat kazdemu. Co je ale na tomto pribehu najlepsie je to, ze tie trsatka tam odvtedy chodim kupovat pravidelne a nech je za tou pokladnou hocikto, este NIKTO mi NIKDY nepovedal, ze tie trsatka maju a vzdy som dotycnemu musel povedat, ze OK tak sa otoc o 180 stupnov a zves mi ich hentam zo stojana. Myslim ze toto je uz vrchol vsetkeho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marius
nováčik
Príspevkov: 5
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 02. Máj , 2007, 21:27:52 » |
|
Zdravim vsetkych znamych, kamaratov, zakaznikov, muzikantov. Z priebehu tejto temy mam pocit, ze sa to meni na akesi „oddelenie staznosti“ a zhrnutie vsetkych „hriechov“ tejto firmy. Verim, ze sa udialo vela veci, ktore nikoho netesia a som si isty, ze by mohli napisat dalsi 50-ti, ktori maju negativnu skusenost z Muzikeru. Som si toho vedomy. Viem, ze negativne skusenosti si clovek ovela viac pamata, ako pozitivne. Som samozrejme otvoreny vsetkym podnetom. Prosim vsetkych, aby svoje problemy (mozu byt aj kladne skusenosti ) adresovali na moju e-mailovu adresu veduci@muziker.sk . Budem sa snazit, aby boli vyriesene a pripadne, aby bola urobena naprava. Budem odpovedat na konkretne (a aktualne) pripady. Z pochopitelneho hladiska nebudem riesit pripady stareho data s vysvetlenim: veci sa menia, ako k horsiemu, tak aj k lepsiemu. Par vyjadreni: Vela krat sa stane, ze dodavka tovaru zavisi od viacerich vplyvov. Napriklad, ze nam to nedokaze dodat dovozca (dodavatel) a na termin dodavky nevie ziadnu odpoved. Neverili by ste, kolko usilia stoji zohnat jednu „jednoduchu“ informaciu o dodani tovaru (samozrejme niekedy sa „podari“). A temu na zmenu dodavatela nechcem rozoberat, to by bola dalsia tema do fora. Veci okolo internetoveho portalu mozu vyznievat jednuducho, ale kedze je to naviazane na dalsie veci, predajna, dodavetelia, dodavky tovarov, niekedy sa to pekelne zamota aj ked system, ako celok funguje. Aj tu sa vyvijame (asi najviac) a chceme byt lepsi (informovanost o tovare skladom, dodavka tovarov –spolupraca s dodavatelmi). Gitary –kapitola sama o sebe... Samozrejme, je tu priorita orientovana na zakaznika. Ale, neda sa (aj keby tam boli dvaja gitaristi naraz) obsluzit a vyhoviet vsetkym. Mozeme mat 100 spokojnych zakaznikov, ale vzdy sa najdu aj dvaja nespokojni. Mozeme byt dobri, ale nie vsemohuci. Takze uzavrel by som tuto temu „MUZIKER –staznosti“ s tym, ze ak ma niekto AKTUALNY problem so spolocnostou Muziker, velmi rad ju vyriesim. Moja mailova adresa caka a ja tiez, aby sme opat dali veci do poriadku. Dakujem Mario Brosch veduci predajne Muziker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 02. Máj , 2007, 21:59:52 » |
|
Nazdar Mario,
držím takisto palce, ako všetkým ostatným, aby sa problémy podarilo odstrániť. Myslím, že úplne stačí zhrnúť postrehy a pripomienky odtiaľto, mám pocit, že si ich čítal a snažiť sa ich vyvarovať.
To je, ako som aj ja čítal a mal zopár skúseností pri nákupe, hlavne nie vždy dobrý prístup k zákazníkom, slabšie prepojenie internetového obchodu s kamenným - viaznúca komunikácia medzi nimi a nie presné informácie, slabá informovanosť zákazníka.. Nehovorím, že je to tak vždy, ale aj jedna naozaj negatívna skúsenosť môže odradiť a znechutiť zákazníka.
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2007, 23:48:15 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metaxa
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 12. Máj , 2007, 08:43:19 » |
|
tu je link na predavacov: vsetci myslime asi Peta, ze ? http://www.muziker.sk/Default.aspx?content=kont#Ten chlapik dokaze ludom take kaleraby natrepat do hlavy, ze Soundking je popici a tam nieje co riesit. A ked som si na tom zahral, tak kanal. A ked som si kupoval wah, tak som si ho tam skusal asi 20 minut a dosiel za mnou so slovami "no co virtuoz, tak ako?" :D Mozno nenaplnene ambicie
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Jumbo a malé combo Fender
|
|
|
|