rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 18. Júl , 2007, 12:40:14 » |
|
zakladna otazka je, co to stoji v okolii v eurach. s tym potom mozes na nich ist. USA ceny nema zmysel u nas riesit, jedine ze by si to kupil ako nove napriklad z nejakeho shopu z ebay + clo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 18. Júl , 2007, 12:43:46 » |
|
zakladna otazka je, co to stoji v okolii v eurach. s tym potom mozes na nich ist. USA ceny nema zmysel u nas riesit, jedine ze by si to kupil ako nove napriklad z nejakeho shopu z ebay + clo.
5600,- ceskych na kytary.cz alebo 5500,- slovenskych v inzercii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 18. Júl , 2007, 19:05:41 » |
|
Zajtra tam idem a potrebujem vyskusat dva efekty. Dufam, ze nebudu na mna taki hnusni, ako ste tu mnohi pisali.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 18. Júl , 2007, 19:17:49 » |
|
Zajtra tam idem a potrebujem vyskusat dva efekty. Dufam, ze nebudu na mna taki hnusni, ako ste tu mnohi pisali. zarucene budu este hnusnejsi!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 18. Júl , 2007, 20:20:01 » |
|
Oooo, super.. Tak sa tesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 18. Júl , 2007, 20:47:34 » |
|
minule ma presviedcal ten "odbornik" na gitary ze soundking footswitch nebude fungovat s h&k, ze to treba original za 1300 fs-1 kupit (keby to bolo inak riesene nic nepoviem ale dve totozne veci..) a pritom stacilo odpojit letku... ja by som mu na tvojom mieste neveril ani slovo, tak sa okolo gitar rozumie a ma take logicke myslenie ze by jednoho porazilo sice ked som kupoval efekt bol mily ze zapojime a poskusame ale aj tak mi chcel silou mocou nanutit hocico od bossu, nastastie som bol pevne presvedceny a ani nemal cas edit: ak nemas tu zakaznicku kartu si ju urcite zaloz to je najlepsia vec co tam maju totiz.. by ma zaujmalo kolko na nej musi mat clovek co kupoval messu
|
|
« Posledná zmena: 18. Júl , 2007, 20:48:59 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 18. Júl , 2007, 20:53:08 » |
|
Aj benzín tam stojí polovicu.
15 rocny ludkovia tam maju auta.. radsej ani neriesit ameriku.. btw pozerava niekto My super sweet 16 (ja nie ) to je moc co sa tam deje..to unas ked je niekto rozmaznany je oproti tomu nic..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 18. Júl , 2007, 21:00:49 » |
|
zarucene budu este hnusnejsi! zalezi od predavaca...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 18. Júl , 2007, 21:03:20 » |
|
...by ma zaujmalo kolko na nej musi mat clovek co kupoval messu tak nebud zvedavy a precvic trojclenku :D ak "clovek" kupoval dual recto, na kartu mu nabehol kredit 2790,- skk ak kupoval f-50, bolo to 1799,- toto plati za predpokladu, ze pred "nakupom" nemal na karte ziadny kredit... kazdopadne je v minuse tak ci onak, uz len preto, ze kupoval mesu v muzikeri... PS: co mate vsetci s tym dvojitym ss? nejaky sykavkovy tyk?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 18. Júl , 2007, 21:50:06 » |
|
minule ma presviedcal ten "odbornik" na gitary ze soundking footswitch nebude fungovat s h&k, ze to treba original za 1300 fs-1 kupit (keby to bolo inak riesene nic nepoviem ale dve totozne veci..) a pritom stacilo odpojit letku... Aha, cize mal pravdu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 18. Júl , 2007, 22:11:41 » |
|
edit: ak nemas tu zakaznicku kartu si ju urcite zaloz to je najlepsia vec co tam maju totiz.. by ma zaujmalo kolko na nej musi mat clovek co kupoval messu Ece nemam 18, takze na seba ju napisat nemozem. A bude mi dost na nic, ja tam kupujem len brnkatka a zajtra tam stojan kupim na novu akustiku. A ten efekt, uvidim. Idem si vybrat medzi Boss Ds 1 a Big Muff, ked muff, tak aj ten kupim inde:D.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 18. Júl , 2007, 22:23:44 » |
|
Ece nemam 18, takze na seba ju napisat nemozem. A bude mi dost na nic, ja tam kupujem len brnkatka a zajtra tam stojan kupim na novu akustiku. A ten efekt, uvidim. Idem si vybrat medzi Boss Ds 1 a Big Muff, ked muff, tak aj ten kupim inde:D.
:D to nie je kreditka, nemusis mat 18, aby si mala zakaznicku kartu.... ja ju mam tusim od 17tich.... by si sa divila.. len kupuj brnkatka a nechaj si pekne nahadzovat kredit na kartu, ono sa to nazbiera... aj 50 korun je 50 korun inak big muff a ds-1 sa daju kludne kupit aj z druhej ruky za zlomok ceny.. aj to zvaz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 18. Júl , 2007, 22:44:34 » |
|
:D to nie je kreditka, nemusis mat 18, aby si mala zakaznicku kartu.... ja ju mam tusim od 17tich.... by si sa divila.. len kupuj brnkatka a nechaj si pekne nahadzovat kredit na kartu, ono sa to nazbiera... aj 50 korun je 50 korun inak big muff a ds-1 sa daju kludne kupit aj z druhej ruky za zlomok ceny.. aj to zvaz Inak, skor kreditku mozes mat skor . Hentam na stranke je napisane, ze musis mat viac ako 18, ja neviem. A z druhej ruky, hladala som, ale nenasla soom ziadne inzeraty, co sa toho tyka. Ece musim predat svoj behringer a az ptm sa mozem zamyslat nad kupou. Zajtra len musim vyuzit, ze pride pre mna kamos - blavak pred akademiu (jedine miesto, kam v BA trafim) a zobere ma do auparku .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 18. Júl , 2007, 22:51:34 » |
|
to s tou vekovou hranicou je blbost... a aj keby... pekne sa usmej na pokladnika, prihod si rok-dva k datumu narodenia a mas... obcianku po tebe nemozu chciet.... pokial ide o inzeraty... vies ako, kto hlada, najde... chce to trpezlivost.
|
|
« Posledná zmena: 18. Júl , 2007, 22:51:53 od shanike »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Atticus182
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 19. Júl , 2007, 08:47:04 » |
|
mna by skor zaujimalo,co to je za novinku,ze sa u nich neda platit kartou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|