Zeck
|
|
« Odpoveď #750 kedy: 24. December , 2011, 20:30:25 » |
|
... Egoizmus ruka v ruke s kompenzovanim si pocitu menejcennosti je hnacim motorom vyvoja
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Star_B
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #751 kedy: 28. December , 2011, 16:50:08 » |
|
Sa tu poslednu dobu prilis riesia ega Vsak keby neboli muzikanti egocentrici, tak neviem. Bolo by to napicu Egoizmus ruka v ruke s kompenzovanim si pocitu menejcennosti je hnacim motorom vyvoja No, že veľmi krásny výrok si dal teraz. Normálne sa mi to páči, daj si ho patentovať :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petrik
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #752 kedy: 28. December , 2011, 17:17:50 » |
|
Sa tu poslednu dobu prilis riesia ega Vsak keby neboli muzikanti egocentrici, tak neviem. Bolo by to napicu Egoizmus ruka v ruke s kompenzovanim si pocitu menejcennosti je hnacim motorom vyvoja :D Všetci muzikanti sú svojim spôsobom egoisti :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Gear: | Fender Jazz Bass Arctic White | Cort EVL-Z4B | Marshall MB4410 | Kapela: Pandora |
|
|
|
del
okukávač
|
|
« Odpoveď #753 kedy: 20. Apríl , 2012, 13:16:00 » |
|
Neviem, ci pisem do spravnej casti fora, ale ja som mal teraz velmi nedobre skusenosti s Muzikerom. Urobil som za poslednu dobu 2 objednavky, prva neprisla, hoci ju mali podla webu na sklade v Ziline (a skoro som tam kvoli tomu isiel vlakom...). Zavolal mi zamestnanec v case, ked uz mala byt na ceste a oznamil, ze najskor tak o 4 mesiace.
Potom som spravil druhu objednavku, termin mal byt do 7 dni. Nic som nedostal, tak som po 11 dnoch poslal spravu. Na tu mi nik neodpovedal, tak som poslal o 3 dni dalsiu a bolo mi odpisane, ze to mozem dostat na druhy den, lebo nieco nemaju na sklade. Vybral som si teda iny produkt a nic som nedostal...
K tomu mojmu spoluhracovi z kapely mala dojst cast objednavky, ktoru nemali a tiez mu nic nedoslo (cca. 6 mesiacov dozadu), neodpovedali mu na mail, tak to proste kupil inde. Asi sa budem od neho inspirovat, lebo radsej tie veci dostanem vcas a zaplatim o par € naviac (ak vobec), ako byt "tahany za nos"...
A na dovazok, narazil som pri jednej emailovej konverzacii na takeho arogantneho cloveka, ze som az nechapal. Chcel som kontakt na jeho veduceho (podla mna nie je normalne, aby sa do mna clovek z Muzikeru cez mail navazal, proste si to ich zamestnanec nemoze dovolit, nech polozim akukolvek hlupu otazku - co som podla mna nepolozil...) a odmietol mi ten kontakt dat a mne sa to nechcelo riesit dalej, tak som to nechal tak...
Tolko moje skusenosti...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #754 kedy: 20. Apríl , 2012, 13:26:44 » |
|
Do hudobnín v Auparku občas chodím a vždy je to úplne v pohode s obsluhujúcim personálom .Internetový obchod som vyskúšal raz-je tomu cca 6 rokov a ešte to nedošlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #755 kedy: 20. Apríl , 2012, 13:48:47 » |
|
Neviem, ci pisem do spravnej casti fora, ale ja som mal teraz velmi nedobre skusenosti s Muzikerom. Urobil som za poslednu dobu 2 objednavky, prva neprisla, hoci ju mali podla webu na sklade v Ziline (a skoro som tam kvoli tomu isiel vlakom...). Zavolal mi zamestnanec v case, ked uz mala byt na ceste a oznamil, ze najskor tak o 4 mesiace.
Potom som spravil druhu objednavku, termin mal byt do 7 dni. Nic som nedostal, tak som po 11 dnoch poslal spravu. Na tu mi nik neodpovedal, tak som poslal o 3 dni dalsiu a bolo mi odpisane, ze to mozem dostat na druhy den, lebo nieco nemaju na sklade. Vybral som si teda iny produkt a nic som nedostal...
K tomu mojmu spoluhracovi z kapely mala dojst cast objednavky, ktoru nemali a tiez mu nic nedoslo (cca. 6 mesiacov dozadu), neodpovedali mu na mail, tak to proste kupil inde. Asi sa budem od neho inspirovat, lebo radsej tie veci dostanem vcas a zaplatim o par € naviac (ak vobec), ako byt "tahany za nos"...
A na dovazok, narazil som pri jednej emailovej konverzacii na takeho arogantneho cloveka, ze som az nechapal. Chcel som kontakt na jeho veduceho (podla mna nie je normalne, aby sa do mna clovek z Muzikeru cez mail navazal, proste si to ich zamestnanec nemoze dovolit, nech polozim akukolvek hlupu otazku - co som podla mna nepolozil...) a odmietol mi ten kontakt dat a mne sa to nechcelo riesit dalej, tak som to nechal tak...
Tolko moje skusenosti...
Nechces zverejnit tu mailovu konverzaciu? Na menach nezalezi :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
del
okukávač
|
|
« Odpoveď #756 kedy: 20. Apríl , 2012, 13:58:35 » |
|
Nechces zverejnit tu mailovu konverzaciu? Na menach nezalezi :-)
budem zvazovat, ale zatial nie, bolo by znalejsim asi zrejme, o koho ide. ak by sa o to zaujimal niekto kompetentny, nemal by som problem sa podelit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #757 kedy: 21. Apríl , 2012, 10:55:26 » |
|
budem zvazovat, ale zatial nie, bolo by znalejsim asi zrejme, o koho ide. ak by sa o to zaujimal niekto kompetentny, nemal by som problem sa podelit...
Vsak napis na ich oficialne forum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #758 kedy: 21. Apríl , 2012, 10:59:26 » |
|
lebo radsej tie veci dostanem vcas a zaplatim o par € naviac (ak vobec), ako byt "tahany za nos"...
Oproti muzikeru skoro všade zaplatíš menej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #759 kedy: 21. Apríl , 2012, 11:21:11 » |
|
Oproti muzikeru skoro všade zaplatíš menej...
svata pravda ale co sa tyka gitar tak sa to zacina menit na muzeum. Modely ktore sa uz davno nevyrabaju kupis jedine tam :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #760 kedy: 21. Apríl , 2012, 11:29:51 » |
|
Jasné, na predajni a v horšom stave ako po 5 rokoch používania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #761 kedy: 21. Apríl , 2012, 12:34:47 » |
|
Jasné, na predajni a v horšom stave ako po 5 rokoch používania To SG-cko, standard, tam este maju ? Nad tym som slintatl este ako 12 rocny. Pomaly tam budu vintage nastroje poniektore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #762 kedy: 21. Apríl , 2012, 12:39:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #763 kedy: 21. Apríl , 2012, 13:42:17 » |
|
Tak ale nech sa nehnevaju predavat ltd m-400 s prepadnutym emg, bez potaka a bez capicky na prepinania snimacov za 750€ je chore. Ved to stalo 600€ ked este bolo vo vyrobe a od tej doby uz vysiel aj model 401 ktory ak dobre viem od konca 2011 sa uz ani ten nevyraba
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
chmara
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #764 kedy: 04. Máj , 2012, 14:50:53 » |
|
Na e-shop nemozem povedat ani jedno krive slovo. Ked nieco nahodou meska, zavolam a hned je vsetko vybavene. Ono sa ten mail niekedy moze dostat do spamu. Navyse mi naposledy prisla ukazkovo nastavena a naladena gitarka, plna spokojnost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|