yesfan
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 30. Marec , 2007, 10:20:00 » |
|
[/quote] ja som si tiez bohorovne myslel, ze tu mesu nastavim, ale.... :-) [/quote] Takze takto zneju tie slavne Mesa aparaty, konecne viem. [/quote] vhodný čas prejsť konečne na hiwatt, však progrocker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Apríl , 2007, 08:35:25 » |
|
no ťažko je pre mňa ešte niečo k tomu napísať. Dobré aranžmá, "moderné" synťákové doplnkové zvuky, dobré doprovodné gitary. Text sa mi zdal zo začiatku dosť nudný, lebo to nevyzeralo ako satira či recesia, skoro by sa dalo povedať, že niekedy takú zlátaninu kľudne vopchajú do popového hitu, takže ma to trochu miatlo, že čo tým chceš povedať. Text chytil pre mňa korenie až v závere:..."chrchle to všetko jako chorý pes"...Sólo samozrejme nemá chybu, aj to je umenie, zahrať akože mizerné sólo...Text mohol byť viac "úderný", či ako to mám povedať, uvítal by som väčšiu hyperbolu. Inak, originál od Robka Grigorova nepoznám, takže asi preto môj rozpačitý dojem z textu - ja totiž komerčné rádiá a podobné sračkové hity nepočúvam, takže túto pesničku ocenia len tí, ktorí poznajú inkriminovaný hit. Inak, od Grigorova sa mi páčila iba Monika a ešte jedna (čosi o básnikoch...), inak nič. Ale radšej si počkám od teba na niečo vážnejšie, napr. tie inštrumentálky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Apríl , 2007, 11:11:16 » |
|
zdar opossum,
jasne, beriem kriticke postrehy - je to tak. islo vsak o momentalnu inspiraciu, cize venovat tejto kravinke viac ako tie zo 4 hodinky som nechcel, takze tak :-)
ach ano, instrumentalky... :-) (! ja viem )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Apríl , 2007, 12:14:22 » |
|
yesfan - ano, ja to aj tak beriem, že si to nemyslel ako nejaké reprezentatívne dielko, ale len také poihranie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 02. Apríl , 2007, 12:37:03 » |
|
no ťažko je pre mňa ešte niečo k tomu napísať. Dobré aranžmá, "moderné" synťákové doplnkové zvuky, dobré doprovodné gitary. Text sa mi zdal zo začiatku dosť nudný, lebo to nevyzeralo ako satira či recesia, skoro by sa dalo povedať, že niekedy takú zlátaninu kľudne vopchajú do popového hitu, takže ma to trochu miatlo, že čo tým chceš povedať. Text chytil pre mňa korenie až v závere:..."chrchle to všetko jako chorý pes"...Sólo samozrejme nemá chybu, aj to je umenie, zahrať akože mizerné sólo...Text mohol byť viac "úderný", či ako to mám povedať, uvítal by som väčšiu hyperbolu. Inak, originál od Robka Grigorova nepoznám, takže asi preto môj rozpačitý dojem z textu - ja totiž komerčné rádiá a podobné sračkové hity nepočúvam, takže túto pesničku ocenia len tí, ktorí poznajú inkriminovaný hit. Inak, od Grigorova sa mi páčila iba Monika a ešte jedna (čosi o básnikoch...), inak nič. Ale radšej si počkám od teba na niečo vážnejšie, napr. tie inštrumentálky...
Hudba výborná,"sólo"neni o čom,text mi pripadá taký...slabomyselný-chcelo by to nejakú väčšiu srandu.Alebo nie sme naladení na rovnakú sranda strunu.V podstate súhlasím s opos...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mejmo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 02. Apríl , 2007, 15:44:30 » |
|
nechapem jak sa vam to nemohlo zdat vtipne. Asi preto, ze ste predtym nepoculi 1000-krat original.. podla mna to bolo trefne od zaciatku do konca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Marec , 2009, 22:26:45 » |
|
Znova som si vypocul po 2 rokoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Marec , 2009, 22:59:21 » |
|
vyborne, ja som to az teraz pocul super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 23. Marec , 2009, 00:41:33 » |
|
super, vazne pecka a to solo nema chybu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
o:-:rek
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 23. Marec , 2009, 07:26:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 23. Marec , 2009, 08:33:03 » |
|
jasneee na to som uz aj zabudol... 4:44 je ppci harmonia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 23. Marec , 2009, 08:53:56 » |
|
Solo nema chybu ,skoda ten text mohol byt brutalnejsi
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 23. Marec , 2009, 10:06:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 23. Marec , 2009, 12:12:50 » |
|
este ste to niekto vykopali... ? pripravujem "matku" od tublatanky a "vráť trochu lásky medzi nás" on money factoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|