Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 19:04:35
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Migracia prispevkov zo stareho/povodneho fora  (Prečítané 2749 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
animus
nováčik
*
Príspevkov: 19

« kedy: 29. Marec , 2007, 12:23:46 »

Niezeby mi to nedalo spavat, ale ... preco zrovna moje prispevky z povodneho fora maju po migracii ako autora uvedeny retazec "Hosť"? Zeby Hosť do domu - pan do domu? "Hosť" je vyssia forma forovej existencie alebo nizsia (napr. meňavkovitá)? :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 29. Marec , 2007, 12:47:07 »

:)

Všelijaké zázračné veci sa vyskytovali vždy pri prechode do nového fóra. Ak to niekto môže vedieť, tak MartinLM, prípadne Guitman. Ale ktovie.. :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 29. Marec , 2007, 14:55:49 »

animus> Ano, pozeral som mnohe z tych prispevkov a je mi to luto, neviem ako tam spat vratit tvoje meno. Ano, chyba sa stala a my nevieme kde, ziadny system nie je dokonaly a byvaly SimpleBoard uz vobec :)
Zaznamenané

animus
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #3 kedy: 29. Marec , 2007, 15:16:46 »

Martinlm:
Ak to nie je provokacia, tak mi to nevadi.  :)
Jedine, kde som to "trosku oplakal" boli moje zhodnotenia GF 2006, ale kedze nie som Jan Rejzek, tak v pohode zvladnem aj to. Uz bol zivot ku mne  aj krutejsi ...  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 29. Marec , 2007, 16:04:52 »

Martinlm:
Ak to nie je provokacia, tak mi to nevadi.  :)
Jedine, kde som to "trosku oplakal" boli moje zhodnotenia GF 2006, ale kedze nie som Jan Rejzek, tak v pohode zvladnem aj to. Uz bol zivot ku mne  aj krutejsi ...  :)

Ak sa nemylim, tak ten prispevok moze admin rucne zeditovat a dopisat meno. Cize ak si das pracu a posles par linkov kde Ta to trapi najviac, poopravujem to, nech je jasne, ze si to pisal ty.
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 29. Marec , 2007, 16:23:57 »

Zeby Hosť do domu - pan do domu?
No to si pekne skomolil. Keby to tak bolo,tak nikdy HOSŤA do domu NECHCEM. Som frajer
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #6 kedy: 29. Marec , 2007, 20:13:14 »

Horsie bolo, ked sa prechadzalo este zo starsie systemu na Simpleboard, to sa toho stratilo daleko viacej Smútim

Rastis> admin moze rucne dopisat meno, ale nie vzdy. V niektorych prispevkoch to slo. Tak som tam meno dopisal podla emailu. Ale to meno som dal s "_" na konci, lebo ked som tam napisal meno skutocneho uzivatela, tak to neslo. No a v niektorych to neslo.

Mozno by stacilo zistit ID tych prispevkov a meno dopisat na nizkej urovni rovno do db, mohlo by to fungovat a dalo by sa tam dat skutocne meno.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #7 kedy: 30. Marec , 2007, 12:36:44 »

Presne tak podľa ID príspevku by sa možno v DB, presne treba nahádzať linky kde sa to stalo a čo sa stalo existuje aj DB starého fóra keď ju nahodím do pc môžem nájsť aj tie stratené, ale to každý musí povedať čo sa mu stratilo, ak na to vôbec príde.
Zaznamenané

tatko fóra
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #8 kedy: 30. Marec , 2007, 13:24:01 »

No to si pekne skomolil. Keby to tak bolo,tak nikdy HOSŤA do domu NECHCEM. Som frajer

Maximalny OT, ale kebyze v tej vete nenapises slovo hosť, tak je cela bez diakritiky :)
krasne
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 22 otázok.