Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 09:12:56
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Flamenco !  (Prečítané 78909 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #225 kedy: 22. September , 2008, 13:48:25 »

no to som prave nechcel, lebo chcel som pisat o flamencu co a jak, :) no napisem ako koncerty, tento tyzden bude pedro sierra tak  napisem Žmurk
Zaznamenané

TomatitoXico
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #226 kedy: 08. Október , 2008, 22:40:44 »

Ahojte. Chcel by som si kúpiť dajakú flamencovú gitaru. Rozmýšľam nad pár kúskami. . . . nechce sa mi cestovať ďaleko za hranice.
Neviete mi niekto poradiť? Počul som že gajaké gitarky predáva aj Martin Bies. Neviete mi povedať že čo sú to za modely? akej su kvality a kto ich vyrába?
diky moc Michal
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #227 kedy: 08. Október , 2008, 23:17:36 »

Ahojte. Chcel by som si kúpiť dajakú flamencovú gitaru. Rozmýšľam nad pár kúskami. . . . nechce sa mi cestovať ďaleko za hranice.
Neviete mi niekto poradiť? Počul som že gajaké gitarky predáva aj Martin Bies. Neviete mi povedať že čo sú to za modely? akej su kvality a kto ich vyrába?
diky moc Michal

Neviem, či Martin Bies neponúkal od Petka Marinova flamencové kusy. Možno aj inú značku, nespomínam si teraz. Stano Kohútek sem zas vie doniesť gitary od jedného výrobcu, od ktorého má aj on gitaru. Najlepšie, keď kontaktuješ obidvoch, popýtaš sa, popozeráš, ak bude čo a vyberieš si.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #228 kedy: 09. Október , 2008, 08:32:04 »

Stano vie doniest, len tam musi ist :) a koli jednej gitarle tam nepojde, keby si mi napisal tyzden do zadu, tak som ti mohol doniest gitarlu, aku si  len chcel...
Martin Bies predava gitarle, co su robene v spanielsku  asi za 1500 eurasov a pocul som, ze su to dobre gitarle, no nedrzal som ani jednu. V nasich obchodoch tiez dostanes kupit nejake, ale velmi malo a len nizka rada, cize to by som nebral moc... vkazdom pripade ako povedal pitu ozvi sa obom chalanom a uvidis
Zaznamenané

TomatitoXico
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #229 kedy: 09. Október , 2008, 14:49:17 »

diky moc :)
« Posledná zmena: 09. Október , 2008, 15:55:51 od TomatitoXico » Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #230 kedy: 10. Október , 2008, 21:15:44 »

čo si vtedy nekúpil niektorú z tých zlacnených? Vcelku fajn ceny tam boli.
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
LukyDeBratislava
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #231 kedy: 13. Október , 2008, 22:19:59 »

Ahojte. Neviete mi náhodou poradiť kde by som mohol kúpiť dobrý, vodeodolný kufor na gitaru?  :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #232 kedy: 13. Október , 2008, 23:58:18 »

Ahojte. Neviete mi náhodou poradiť kde by som mohol kúpiť dobrý, vodeodolný kufor na gitaru?  :)

Chystáš sa potápať? :)
Zaznamenané

LukyDeBratislava
okukávač

« Odpoveď #233 kedy: 14. Október , 2008, 09:44:45 »

He hé :) ani nie, len sa blíži jeseň (teda je) a zima a tým že chodím mhd resp. peší tak by som chcel mať svoj nástroj v suchu, mám "nepremokavý" obal na zips ale vždy to cez ten zips prejde. neviete mi poradiť dajaký kufrikoidný obal na gitarku? :) diky moc
Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #234 kedy: 14. Október , 2008, 11:27:02 »

skús si namazať zips nejakou indulónou, mohlo by to pomôcť.
Alebo si sprav pršiplášť na gitaru :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #235 kedy: 14. Október , 2008, 11:31:21 »

Kufor je jednoznačne lepši ale aj ten niekedy nepomôže. Mňa raz zastihol taký lejak, že som bol celý mokrý a v kufry bolo tiež mokro ale naštastie iba na okraji.  Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #236 kedy: 14. Október , 2008, 12:49:34 »

na slovensku nekupis dobry kufor na klasicke/flamencove gitarle... na to zabudni. Ja mam dobry kufor ale aj ten pri peknom lejaku neni moc vodeodolny... bud si objednas zo zahranicia, alebo najvacsi vyber kufrov maju v auparku. No dobry kufor nestoji pod 160 eurasov :) v auparku maju lacnejsie, a nevypadaju spatne.
Zaznamenané

Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #237 kedy: 15. Október , 2008, 08:44:34 »

Dobry kufor ale pomerne drahy ma aj Stano Kohutek, je vyrobeny z uhlikovych vlaken, odolny, myslim ze vodotesny, vhodny aj na letecku prepravu. Mam kontakt na chalana, co ma rovnaky a pozna v Cesku firmu co to vyraba (Dan z Iberiky, mozno ho niekto tu poznate). Pokial si ochotny investovat okolo 4-5 tisic mozno je to nieco pre teba. Pokusim sa zistit tu firmu a dalsie podrobnosti a dam vediet.
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #238 kedy: 15. Október , 2008, 11:32:56 »

no senor prasito, ze sa Vam vooobec uracilo sa tu ukazat  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
A pokial ma pamat neklame, obal na stanovu gitarlu stal 8 litrasov, tusim. A po tom kufri sa da aj skatat :)
« Posledná zmena: 15. Október , 2008, 22:26:47 od swordy » Zaznamenané

LukyDeBratislava
okukávač

« Odpoveď #239 kedy: 15. Október , 2008, 21:56:15 »

Jéééééééééé, taký kufor by sa mi šikol. Ja bývam na tretom poschodí, neoplatí sa mi ísť výťahom, tak vždy gitarku obúcham dole schodiskom :)

Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.