Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 14:23:32
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitarove efekty v PC  (Prečítané 4156 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cipatoor
nováčik
*
Príspevkov: 11

« kedy: 17. Apríl , 2007, 15:29:52 »

Som v tom lama tak potrebujem pomoc. Chcel by som zapojit elek. gitaru do PC, to je moj prvy problem. A 2 problem je dostat z tej gitary co nejviac efektov v nejakom programe(nejakych programoch). Poznete program, ktory emuluje gitar. efekt popripade multiefekt?
Chcem to zatial napojit skusobne do mic in, ale potom by som kupil aj nejaku dobru zvukovku. Mohli by ste mi aj v tom poradit?

Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 17. Apríl , 2007, 15:39:53 »

Tolko krat sa to tu uz preberalo, skus sa v tom prehrabat, trochu sa posnaz a bude to. Ak by si mal nejake konkretnejsi problem, radi pomozeme.
Zaznamenané

cipatoor
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #2 kedy: 17. Apríl , 2007, 16:02:17 »

Vsak prave preto to sem pisem, lebo nejak nemozem z toho vyjst. Mam doma elek. gitaru a 2 krabickove efekty. Lenze chcem skusit viac efektov. Tu som sa docital, ze potrebujem aj poriadnu zvukovku, ale neviem aku(konkretne model). Nainstaloval som si demo Guitar Rig 2. Tu som sa tiez nieco o nom docital. Chcel som ho vyskusat, ale nejde. Uz sa to tu rozoberalo, ale neyvriesilo(problem so zvukom-nic nieje zapojene a ono to sumy a ako by chytalo spatnu vazbu atd.)
Chcem len na skusku vyskusat nejaky program na gitar. efekty, ak to bude dobre tak by som sa tomu aj zacal venovat, ale ak to nebude podla mojich ocakavani tak potom skoda. Smútim
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #3 kedy: 17. Apríl , 2007, 16:16:32 »

Vsak prave preto to sem pisem, lebo nejak nemozem z toho vyjst. Mam doma elek. gitaru a 2 krabickove efekty. Lenze chcem skusit viac efektov. Tu som sa docital, ze potrebujem aj poriadnu zvukovku, ale neviem aku(konkretne model). Nainstaloval som si demo Guitar Rig 2. Tu som sa tiez nieco o nom docital. Chcel som ho vyskusat, ale nejde. Uz sa to tu rozoberalo, ale neyvriesilo(problem so zvukom-nic nieje zapojene a ono to sumy a ako by chytalo spatnu vazbu atd.)
Chcem len na skusku vyskusat nejaky program na gitar. efekty, ak to bude dobre tak by som sa tomu aj zacal venovat, ale ak to nebude podla mojich ocakavani tak potom skoda. Smútim
Ja som mal tiez problemy a kecanim a hladanim tu na fore toho vela nevyriesis,treba si k tomu sadnut a pohrat sa s tym.No co viem poradit tak ked mas imput v guitar rigu tak si nastav treshold na maximum ,to isty sum a vazby znizi.Akle fakt sa s tym treba iba pohrat  Na zdravie!
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2007, 16:17:15 od ujo jolana » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 17. Apríl , 2007, 16:47:19 »

Ci si zvolik ako vstup v Guitar Rig? Tam je tusim nejaky Direct X a hlavne ASIO? ASIO ti ide? Co mas vybrane ako zdroj nahravania v mixpulte vo Windowse?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 17. Apríl , 2007, 17:06:56 »

Clanok:

http://gitaristi.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=9

V nom su linky na dalsie 2 podobne clanky.

Inak hladat vo fore uz nacate temy s touto problematikou, zamykam.

Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.