Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Guitarfest 2007 - postrehy, nazory, dakovacky, ...

Started by homar, 19. Máj , 2007, 02:05:54

brmbolec

Quote from: swordy on 20. Máj , 2007, 14:06:44
A keby bol v kuse taky nastvaty, nedal by mi vyskusat si jeho gitarku Hernano Conde za najkych 10 000 euro;)

Swordy, nebola to náhodou Conde Hermanos? ...Za 300-400 litríkov to musí hrať samo :) Tuším má takú aj Paco. Aký mala zvuk? V čom bola iná(okrem ceny  :P )? ...Nemáte náhodou niekto video z jeho vystúpenia?
Malé, ale potešia :)

Martinlm

Quote from: Progrocker on 20. Máj , 2007, 20:43:54
Quote from: Misko on 20. Máj , 2007, 20:14:07
Kebyze nieco take pocujem v 70tych rokoch, tak sa asi namieste poserem.
By si sral asi v kuse vtedy, kedze takejto hudby sa vtedy hralo obrovske kvanta. ;)
Progac, mas vobec sajn, co teraz hra Fermata? Moc 70's mi to nepride. Mnohe songy su skor take Satrianovky.

V 70's hrala Fermata daleko lepsie veci :)

iMbUS

ale martin, ved pre progaca akoby true seventy-ista ina fermata ako ta z pred 1980 ani nieje fermatou :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

swordy

Quote from: brmbolec on 21. Máj , 2007, 00:47:42
Swordy, nebola to náhodou Conde Hermanos? ...Za 300-400 litríkov to musí hrať samo :) Tuším má takú aj Paco. Aký mala zvuk? V čom bola iná(okrem ceny  :P )? ...Nemáte náhodou niekto video z jeho vystúpenia?
No jasne tak sa to vola:) len som si to uz davno zapamatal zlr, tak mi to ostalo  ;)
Hrala vinikajuco, len skoda, ze som ju skusal v zadu na schodoch, kde nebolo ticho  :'(
ale akoze, bolo dost citit, ze ta gitka je niekde uuuplne inde.
Ale taktiez vzhladom na moje flamencove schopnosti, som pre tu gitaru nebol plnohodnotny  :laugh:

Misko

Quote from: swordy on 21. Máj , 2007, 09:06:46

Hrala vinikajuco, len skoda, ze som ju skusal v zadu na schodoch, kde nebolo ticho  :'(

Lol. To si bol ty? Sme sa s kamosom smiali, ze bies si este po workshope vzadu mal chut zabrnkat.      :laugh:
Uplne to bolo pocut v hladisku. 

swordy

Quote from: Misko on 21. Máj , 2007, 10:07:20
Lol. To si bol ty? Sme sa s kamosom smiali, ze bies si este po workshope vzadu mal chut zabrnkat.      :laugh:
Uplne to bolo pocut v hladisku. 
ano?  :laugh:   :laugh:  :laugh: hej to som bol ja .... sme konzultovali zvuk este. Martin chcel vedet nayor odbornika  ;D  ;D
este by som si ju rad skusil, fakt nastroj taky, ze konec, silny zvuk, ked si zahral bas, tak ti este rezonoval aj palec v bote. Kraasa

Male Pivo

jooooj napisem aj ja nieco ... v piatok som si uzil hlavne fermatu ( dakujem za spomienku na amsterdam , nikdy tej piesne nemam dost  :P ) boli skveli ... pamatam si este PJ rybu ... ktory bol uuzasny aj s tym jeho saxofonistom som siel do kolien ......... asi o 10 minut na jeho vystupenie som siel do kolien pri stromceku za budovov zakricat si do travy  :X

sobotne workshopy boli fajn ked si odmyslim domace nahravanie a tu skvelo propagovanu kompatibilitu  :laugh: pricom tam furt nieco nefungovalo ... najviac mi z WS dal asi ten basgitarista polsky ( zabudol som meno - sorry ) a goodman ...

z vystupeni ma najviac potesil goodman , ktory hral krasne srdcom a nadherne spieval , pobavil a asi ako jediny zahral trosicka bluesikovejsie :-P ... ako som sa tesil na totha tak ma sklamal ... nemam rad skladby bez hlavy a bez paty . ta druha baladka bola fajn ale inac na nejake pretekarske kakofonicke schyzofrenicke vylevy som naozaj naladu nemal ... juraj griglak s kapelou boli absoluuutne namakani ( j. griglaka povazujem za basoveho genia ) a to bolo premna asi v sobotu najlepsie ... ostatne ma nijako nezaujalo ... to flamenco co sa tam hralo bolo naozaj nudne ( nepochybujem ze je namakany gitarista ) ale chybala mi v tej hudbe nejaka nalada resp.  nejaky vyraz.
inac zhanam tlieskacku do kapely , musi mat vlastny aparat ( posobila mi tam dost chuudatko len tak sedela kukala do blba a tlieskala si )

inac sa mi este pacil iggy na akustike a imbus na elektrike v stanku mada  :-D

pitu , dakujem velmi pekne ... stalo to za kazdy halier z toho listka ( este aj pivo naviac by si si zasluzil ;-) ) v konecnom dosledku to bolo super  
Smith & Wesson: the original point and click interface !!!

lacrosse

Quote from: Male Pivo on 21. Máj , 2007, 13:44:58
jooooj napisem aj ja nieco ... v piatok som si uzil hlavne fermatu ( dakujem za spomienku na amsterdam , nikdy tej piesne nemam dost  :P ) boli skveli ... pamatam si este PJ rybu ... ktory bol uuzasny aj s tym jeho saxofonistom som siel do kolien ......... asi o 10 minut na jeho vystupenie som siel do kolien pri stromceku za budovov zakricat si do travy  :X

sobotne workshopy boli fajn ked si odmyslim domace nahravanie a tu skvelo propagovanu kompatibilitu  :laugh: pricom tam furt nieco nefungovalo ... najviac mi z WS dal asi ten basgitarista polsky ( zabudol som meno - sorry ) a goodman ...

z vystupeni ma najviac potesil goodman , ktory hral krasne srdcom a nadherne spieval , pobavil a asi ako jediny zahral trosicka bluesikovejsie :-P ... ako som sa tesil na totha tak ma sklamal ... nemam rad skladby bez hlavy a bez paty . ta druha baladka bola fajn ale inac na nejake pretekarske kakofonicke schyzofrenicke vylevy som naozaj naladu nemal ... juraj griglak s kapelou boli absoluuutne namakani ( j. griglaka povazujem za basoveho genia ) a to bolo premna asi v sobotu najlepsie ... ostatne ma nijako nezaujalo ... to flamenco co sa tam hralo bolo naozaj nudne ( nepochybujem ze je namakany gitarista ) ale chybala mi v tej hudbe nejaka nalada resp.  nejaky vyraz.
inac zhanam tlieskacku do kapely , musi mat vlastny aparat ( posobila mi tam dost chuudatko len tak sedela kukala do blba a tlieskala si )

inac sa mi este pacil iggy na akustike a imbus na elektrike v stanku mada  :-D

pitu , dakujem velmi pekne ... stalo to za kazdy halier z toho listka ( este aj pivo naviac by si si zasluzil ;-) ) v konecnom dosledku to bolo super  
aspon ze bola ta tliaskacka kocka...aspon bolo na co pozerat..sak teply nejsme :drink: 8) ;D
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

midnightstranger

Quote from: pista58 on 20. Máj , 2007, 22:11:26
Quote from: midnightstranger on 20. Máj , 2007, 20:34:08
Quote from: pista58 on 20. Máj , 2007, 14:35:57

... skoda technickych problemov basgitaristu  ... ampeg kombo ktore sa mu pokazilo ...

Nepokazilo sa mu kombo, ale odisla mu baterka v jednom efekte...  :'(  Ale ked som mu to kombo pocas koncertu vymienal tak som sa citil ako technik v boxoch Formuly 1  ;D

naco potom uprostred pesnicky vymienal aparat? ci na baterku ako dovod problemu prisiel az po vymene aparatu? lebo bastrngoval tam v jednom kuse po vymene ampega.

On na to dosiel este pocas koncertu. Preto bubenik {inak bohovsky typek} zacal davat: He is from Norway, that´s the whole problem... :on1: ;D
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

vlado hudec

ja som nakoniec nemohol dojst,ale ani to nelutujem :)..som sa tesil akurat na Henryho,ale co som zhliadol tie videa,tak to jeho vystupenie bolo dost "nestandardne" :D...inak buduci rok by to chcelo viac rocku. A mozno by nezaskodila aj nejaka metalova kapela.

ondro

a mne sa henry pacil a bodka..ako sa tu tak pozeram na nazory,zrejme patrim k mensine,ale ved to je uplne jedno.a tie songy mali aj hlavu aj patu,mam jeho albumy a dalo sa v tom bez problemu orientovat..ale uznavam,ze ak to dakto nepoznal,mohol to vnimat inak..

homar

suhlas s ondrom, podla mna Henry Toth bol najlepsi na feste, a za tym si jednoznacne stojim 8)
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

hangar_18

Male Pivo

inac niesom proti co tu padol nazor ze nabuduce viac roku porpipade jedna metla ... ale ak by sa nasiel niekto bluesovy :-P to by bolo to prave orechove :-)))

alebo skus pitu presvecit erica johnsona nech dojde ... on zahra aj rockove aj bluesove :-D
Smith & Wesson: the original point and click interface !!!

heart in fingers

jooooj johnsona to by bolo pre mna :evil:podla mna henry nemal chybu zo soboty sa mi pacil najviac spolu s durim :on1: