Idem aj ja do toho, JA SOM TO VIDEL TAKTO:
KREYSON: zloženie Radek KROČ: PRS+MESA BOOGIE MARK IV + MESA 4x12 BOX
ROLAND JAZZ chorus head+MARSHALL 4X12AV /clean zvuky/
Honza KIRK Behounek, gitary IBANEZ, amp LANEY +MESA DUAL RECTIFIER split, boxy MARSHALL 4x12 AV+MESA RECTO
Jaroslav BARTOŇ: MUSIC MAN VAN HALEN SIGNATURE, maple neck/white, amp BOGNER, box MARSHALL 4x12 AV
Luďek ADÁMEK: FENDER bass, Ampeg
Mne sa vystúpenie páčilo, najmä song Já chci se ptát těch králú, ktorú spieval Křížek ešte s Dodom vo Vitacite, Čarovná noc bol/je/ bude hit. Nebudem komentovať kapelu, ktorá mi v časoch absencie rockovej muziky spríjemnila dosť chvíľ. Na to že mali stiahnutý zvuk, ako to s predkapelou chodí, podľa mňa slušný výkon.
EDGUY
Gitaristi hrali cez BEHRINGER VAMP
! do returnov MARSHALL JCM-900 DUAL REVERB, MARSHALL 4x12 AV, na ľavej strane bol výrazne lepší zvuk gitár než vpravo.
gitary. ESP HORIZON, ESP ECLIPSE II, ESP FLYING V,
basa: GIBSON THUNDERBIRG
Kapelu nepoznám, páčilo sa mi to. Mám rád melodický, nemecký metal. Miestami mi to pripomínalo HELOWEEN.
SCOROPIONS. Pauza na zmenu stage podľa mňa dosť logická, nakoľko došlo ku kompletnej prestavbe.
Schenker: GIBSON FLYING V, GIBSON Custom Signature Flying, akustika Taylor, Fernandez
Amps: ENGL SAVAGE, MARSHALL PLEXI, KITTY HAVK TESTAROSSA, DIEZEL, ENGL boxy, krabičky+rack efekty
JABS: GIBSON EXPLORER custom, Fender Stratocaster Jabs Signature /na Wind of change/
amps: SOLDANO CASWELL 2x, ENGL SAVAGE, HI-WATT, boxy: ENGL, krabičky+rack efekty
basa: FENDER PRECISION, JAZZ BASS, neznámy amp.
Jabs hrá už x rokov super a má svoj zvuk, Schenker je motor a aj keď sa niekde akoby trápil, mne to nevadilo, držal kapelu v chode no a keď zahral prvé kilo v Rock you like a hurricane, myslím, že ani Slayer nemá hustejší zvuk. Ja som spokojný. Platňu Love at first thing som kúpil za 100 Kčs a je súčasťou môjho hudobného vývoja a vnímania muziky. Na SCORPS by som šiel aj o mesiac znovu.