Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 04:08:14
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Telecaster Deluxe Triple JOHN5  (Prečítané 2369 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Starchoc
nováčik
*
Príspevkov: 23

:))

« kedy: 19. Jún , 2007, 18:24:47 »

Zdar chlapi !

Chcem vediet Vas nazor na tento nastroj...co myslite ako odbornici?  Žmurk

http://fender.com/products/search.php?partno=0130050306

* tele.jpg (221.79 KB, 600x900 - prehliadnuté 318 krát.)
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 18:28:31 od Starchoc » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 19. Jún , 2007, 19:22:52 »

No s Telecastrom to kvoli vycackanym snimacom nebude mat asi nic spolocne. Ak sa ti paci (akoze Tele s takou hlavou, takym pickguardom a tremolom? Hodi sa to mozno tak tomu Johnovi k image) a paci sa ti John 5-ov zvuk, tak je to len na tebe.
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 19. Jún , 2007, 20:08:42 »

chapem,ze kazdy ma iny vkus,ale tak toto je jedna z najskaredsich gitar,co som kedy videl  ha ha ha
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #3 kedy: 20. Jún , 2007, 11:00:07 »

Tu ide o iné veci nemá to s telecastrom nič spoločné okrem tvaru tela
Zaznamenané

tatko fóra
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #4 kedy: 20. Jún , 2007, 18:32:18 »

akoze John 5 je fajny gitarista ale aj zaryty imagista... ja osobne by som takuto gitarku velmi nechcel... nieje to ani vintage ale ani moderne proste podla mna to nema charakter a ak to aj nejaky ma tak strasne divny...  Na zdravie!
Zaznamenané
Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #5 kedy: 20. Jún , 2007, 20:09:37 »

akosi nechapem tie nazory vyssie, Telecaster je velmi univerzalna gitara, vecna klasika a rock'n'rollova legenda. John 5 tu na obrazku ma sice nestandardne osadenie snimacmi, kazdopadne aj ten jeho telecaster potvrdzuje ze v jednoduchosti je krasa. Vlastne je dost tazko si predstavit bez tejto gitary velikanov ako Steve Ray Vaughan, Jeff Beck, Muddy Waters, Pete Townshend alebo Keith Richards
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #6 kedy: 20. Jún , 2007, 20:12:51 »

vobec sa mi nepaci.. davnejsie sa vyrábal aj model s takou skaredou pretiahnutou podlhovastou hlavou a s mechanikami 3 a 3.

akosi nechapem tie nazory vyssie, Telecaster je velmi univerzalna gitara, vecna klasika a rock'n'rollova legenda. John 5 tu na obrazku ma sice nestandardne osadenie snimacmi, kazdopadne aj ten jeho telecaster potvrdzuje ze v jednoduchosti je krasa. Vlastne je dost tazko si predstavit bez tejto gitary velikanov ako Steve Ray Vaughan, Jeff Beck, Muddy Waters, Pete Townshend alebo Keith Richards
len gitara na obrazku ma s telecastrom spolocné velmi málo.. asi len tvar tela...
« Posledná zmena: 20. Jún , 2007, 20:16:08 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
rudy
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 20. Jún , 2007, 20:30:03 »

akoze John 5 je fajny gitarista ale aj zaryty imagista... ja osobne by som takuto gitarku velmi nechcel... nieje to ani vintage ale ani moderne proste podla mna to nema charakter a ak to aj nejaky ma tak strasne divny...  Na zdravie!
Jasne cubo.Čo tam po tom ako hra,ake ma zvukove možnosti atd. Ked to nema dizajnovy "charakter" tak je to na......... /Charakter-v poslednom čase na fore často použivane slovo.Spusta ludi nema charakter a vy to vyžadujete od gitar. Bavím sa skvele /
Zaznamenané
Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #8 kedy: 20. Jún , 2007, 20:31:11 »

len gitara na obrazku ma s telecastrom spolocné velmi málo.. asi len tvar tela...

to je sice pravda, teda ak nepocitam tie potaky, ale to hadam staci aby sa to volalo telecaster   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #9 kedy: 20. Jún , 2007, 20:33:45 »

Od klasickeho telecastera sa lisi v 3 humbuckeroch a tremola, miesto pevnej kobylky. Caro praveho tele je v tom singli osadenom na spravnej pozicii. Je sirsi ako singel Strata a viac sikmo. Preto to hra typicky Telecastrovsky, myslim za pouzitia vsetkych ostatnych komponentov ako drevo, hdw, .....
Tieto kadejake zmeny byvaju vacsinou naprd, aj ked niekomu sa ten zvuk moze pacit. Ale urcite by som tento "TELE" neradil do kategorie SRV a podobne.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 22 otázok.