Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 17:01:33
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ReValver Mk II  (Prečítané 17085 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« kedy: 27. Jún , 2007, 17:39:35 »

joj ta to supa program :), konecne som dal latenciu vdaka ASIO4all na minimum, taze parada!!!
mozete si vyberat hlavy, preampy, koncaky, speaker simulator s mnozstvom bedni, nastavit bias, no proste brutal
vyskusajte isto!!!  Som metlak

http://www.alienconnections.com/products_revalverii.htm
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 27. Jún , 2007, 17:54:30 »

Stary Revalver bola prva "dospela" SW simulacia, co som poznal. Nestabilna jak hovado, ale "hrala". O nejakych Amplitube nebolo ani slychu, o GR nehovoriac.

Opacim veru toto zo zvedavosti...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 27. Jún , 2007, 18:12:28 »

Prekvapilo ma to. Vlozil som ACM900vku a ked som ju rozklikol, zobrazila sa blokova schema zapojenia a ja som mohol menit pri kazdej lampe asi 10 parametrov, menit typ OT a pod. Ale zvuk zatial ziadny :)
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 27. Jún , 2007, 19:20:43 »

nemozem z toho fakt, stale som chcel dajaky program, kde by som si skladal rack :))
Kitty (asi Dual) krasne hraje, aj poloskreslene soundy su super, yeah :)))
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #4 kedy: 09. Júl , 2007, 11:03:23 »

skusil som to...celkom dobre crunch-e ale inak ma to neako nepresvecilo.....mozno treba len cvik v tom ..ale programy ako guitar rig su tiez zalozene na principe stavby racku...ale su uzivatelsky prepracovanejsie a podla mna aj lepsie zneju.....druha vec ja zasa cena
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #5 kedy: 09. Júl , 2007, 16:35:18 »

Ako sa to spusta? dam tam novy modul,nastavim asio a nic
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 09. Júl , 2007, 17:01:40 »

skusal som to dnes asi pol hodinu. ziadna slava. hra to sice mozno aj lepsie, ako GR, ale dost zlu sekciu boxov to ma. nepomozem si, ale stale mam pocit, ze posledna revolucia v tychto komercnych SW bolo prve Amplitube (verziu 2 som este neskusal).
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 09. Júl , 2007, 21:17:05 »

skusil som to...celkom dobre crunch-e ale inak ma to neako nepresvecilo.....mozno treba len cvik v tom ..ale programy ako guitar rig su tiez zalozene na principe stavby racku...ale su uzivatelsky prepracovanejsie a podla mna aj lepsie zneju.....druha vec ja zasa cena

GR2 som zatial nepocul, nechcelo mi to spustit na compe, tak som bol rad ze aspon tento ReValver isiel ako tak na mojej 800vke  :)
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 09. Júl , 2007, 21:19:25 »

tak najprv nastav zvukovku, a tak pridaj modul, neviem fakt kde by mohol byt problem...
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 10. Júl , 2007, 05:34:28 »

tak najprv nastav zvukovku, a tak pridaj modul, neviem fakt kde by mohol byt problem...
no GR a amplitube 2 mi idu v pohode,hmm,ponastavovane to bude dobre asi
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 10. Júl , 2007, 11:19:56 »

ujo jolana - kup si mozno inu verziu. Ta moja mala napriklad taky "crack", ktory mi antivir detekoval ako virus, ktory sa pokusa spustat nejake subory niekde vo >windir<. Takze standalone mi to ide iba ako demo. Ako VST pod hostom som to este neskusal, k tomu mi ale predali alternativne *.dll, ktore antiviru nevadilo, takze ktohovie...
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 10. Júl , 2007, 12:37:25 »

Uz som to rozbehal,ono mi to furt vyhadzovalo jedno okienko co som nevidel lebo bolo pod tym panelom.Ale nic moc teda oproti GR.Inac stahoval som to z tej sranky co tu je
« Posledná zmena: 10. Júl , 2007, 12:38:04 od ujo jolana » Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #12 kedy: 10. Júl , 2007, 22:32:49 »

hej ma to este dake bugy...inak rastit..to nie ze ti detekovalo ako virus...to je virus ako svina....ja som ho mal tiez....{teda ten crack....mam nod takze v poho...}....tiez som to vyriesil ako ty ze standalone serem...a pustil som to ako vst.......btw rastis ak si este Amplitube 2 neskusal...tak to urob....oproti jednotke je to brutalna revolucia....
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 10. Júl , 2007, 22:58:56 »

ja som skusal GR2 aj Amplitube 2..co sa tyka cistych zvukov a vselijakych crunchov,tak je to fajn..ale medzi presetmi som nenasiel ziadny pouzitelny solovy skresleny zvuk,alebo zvuk na nejake metalove powerchordy..vsetky zvuky co tam boli hraju strkovito a bzucivo,hlavne na troch hrubych strunach..skusali ste niekto stelovat to rucne a dostali ste z toho nejaky pouzitelny zvuk,co znel normalne?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 10. Júl , 2007, 23:10:48 »

presety su vzdy nahovno. zvuk zasadne treba krutit od zakladu - tak rozoznas, co vlastne skusas. pri posudzovani treba opat pripomenut di-box alebo original nastrojovy vstup, ale to je jasne...
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 22 otázok.