Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« kedy: 06. Júl , 2007, 16:06:56 » |
|
Aby tu nebolo 90% tem len o DT tak prihadzujem nieco ine. Co poviete na toto CD? Ide o prvy instrumentalny album tohto gitaristu. Obsahuje tieto songy: 1. Get Out Of My Yard 2. Hurry Up 3. Curse Of The Castle Dragon, The 4. Radiator 5. Straight Through The Telephone Pole 6. Marine Layer 7. Twelve Twelve 8. Rusty Old Boat 9. Echo Song, The 10. Full Tank 11. My Teeth Are A Drumset 12. Haydn Symphony No. 88 Finale 13. Three E's For Edward 14. You Kids tu je link: http://www.paulgilbert.com/Pocul som ho iba raz a mal som trocha zmiesane pocity, prekvapil ma castym pouzitim flangeru na ktory som tu minule kydal.., ale tusim len v 2 pesnickach, a trochu mi to prislo prehnane prekombinovane v aranzmanoch, ale co sa tyka gitar, super, ako inak .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Júl , 2007, 16:10:58 » |
|
podla mna je to skvely album, paci sa mi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 04. August , 2007, 14:56:50 » |
|
ano mam ho, Paul sa mi paci, dostal ma v skladbe Racer X - Technical Difficulties.. je to pecka, nic lepsie instrumentalne som nepocul a preto sa mam otazku, ze ako to ze je to jeho prvy instrumentalny album ked mal vlastnu kapelu Racer X?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. August , 2007, 06:57:45 » |
|
tento album som este nepocul, ale gilbert hra na novej doske neala morsa - sola scriptura, kde podal super "vykon", takze si asi zozeniem i toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Február , 2008, 21:18:52 » |
|
Supnem to do jednej temy. Co takto novy Paulov album " SILENCE FOLLOWED BY A DEAFENING ROAR " ? Akurat mi to hra, zatial sa to prijemne pocuva, jasny Gilbert Este par slov rovno od autora albumu " If I had to use one word to the describe the new album... well, that would be impossible. And actually, so is most of the guitar playing. But above all, my goal was to make the album ROCK so I can have more good tunes to add to my LIVE show. "
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Február , 2008, 20:41:02 » |
|
Co takto novy Paulov album " SILENCE FOLLOWED BY A DEAFENING ROAR " ?
Stiahol som si ho a fajna muzika najviac sa mi paci skladba Suite Modale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Február , 2008, 20:47:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Február , 2008, 16:48:49 » |
|
najviac sa mi paci skladba Suite Modale U mna zase jednoznacne vedie The Gargoyle, uplne ppc skladba :G
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Február , 2008, 22:19:22 » |
|
a to akoze keby som nebol veriaci a kradnem tak je to akoze v pohode ale ked som tak je to na pohorsenie? ak sa ti nepaci ze kradnem tak mi povedz ci mas doma vsetko originaly... asi sotva... tak potom si podobne vyroky nechaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. Február , 2008, 01:05:38 » |
|
Intro z Norwegian Cowbell je uplne bozske. Ale aj tak je Paul najlepsi s Racer X a hlavne prve dva albumy. Norwegian Cowbell (od 2:30): Eudaimonia Overture: I Cannot Tell A Lie: Bronx 1971:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. Február , 2008, 01:14:09 » |
|
juuu, dalsi PG fan, super, urcite si budeme rozumet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 10. Február , 2008, 20:56:30 » |
|
Paula mam rad. Je to bezpochyby moj najoblubenejsi gitarista. Nikto ho uz u mna neprekona. Paci sa mi jeho feeling, ked robi glisando, benduje a robi vibrato. A velmi dobre sa na neho pozera, ked hra. On dokaze aj ten najjednoduchsi lick zahrat s uplne inym feelingon, ako by to zahral niekto iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Február , 2008, 09:08:54 » |
|
Paula mam rad. Je to bezpochyby moj najoblubenejsi gitarista. Nikto ho uz u mna neprekona. Paci sa mi jeho feeling, ked robi glisando, benduje a robi vibrato. A velmi dobre sa na neho pozera, ked hra. On dokaze aj ten najjednoduchsi lick zahrat s uplne inym feelingon, ako by to zahral niekto iny.
nikto ho u teba neprekona? a poznas Jara Mrenicu? nie robim si srandu :-) Ja len, ze mi to zaznelo ako keby si mal 89 rokov a vypli ti aj pripojenie k internetu :-) jasne, aj ja ho mam rad, je to silenec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. Február , 2008, 09:21:13 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2008, 09:23:49 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. Február , 2008, 12:16:04 » |
|
Nemyslel som zrovna, ze ho nikto neprekona po technickej stranke, ale u mna uz ostane urcite najoblubenejsi. Videl som rozne rychlobezky este pred tym nez som spoznal Gilbertovu tvorbu. Mne sa proste velmi paci jeho feeling a jeho osobnost. Hlavne vyzera byt rovnako uleteny ako ja. A mam radsej gitaristov co na podiu nevyzeraju ako sochy (napr. aj Joe Satriani) a je vidno ze ich to bavi. Staci pozriet jeho web stranku a hned je vidno, ze je dost v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|