lacrosse
|
|
« kedy: 09. August , 2007, 16:30:17 » |
|
ked som kupil fender...mal som taku malu pruzinku v tremole...kedze je velmy mala stratil som ju....bez tej pruzinky je tremolo absolutne ine...kde sa daju kupit taketo pruzinky (ak sa daju) ...alebo mam hrat bez pruzinky...diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. August , 2007, 21:33:43 » |
|
A kde bola ta pruzinka? Ja sa v tom neorientujem, ale co-to som uz videl a netusim, ze o co by mohlo ist.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. August , 2007, 22:32:16 » |
|
podla mna mysli toto:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. August , 2007, 02:40:16 » |
|
podla mna mysli toto: Ak ide o tuto pruzinku tak to sa da nahradit pruzinkou z pera. Ale nechapem ako sa to da stratit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. August , 2007, 19:19:45 » |
|
nie nie nie...ide o pruzinku tu kde montujes tremolo...tam kde montujes tremolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. August , 2007, 19:25:38 » |
|
nie nie nie...ide o pruzinku tu kde montujes tremolo...tam kde montujes tremolo
pruzinka?? ako si to preboha mohol stratit?
|
|
« Posledná zmena: 10. August , 2007, 19:26:01 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. August , 2007, 19:47:52 » |
|
pruzinka?? ako si to preboha mohol stratit? jezis....tam kde strkas tu packu...kde ju srobujes...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. August , 2007, 02:29:55 » |
|
chlapec mooooooooj, tebe ani pan boh nerozumie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. August , 2007, 07:20:02 » |
|
o tej malej pružinke na kameni viem, aj o tej velkej zespodu, kerá vlasne vracá tremolo naspátky, ale o jakej pružinke ty hovoríš, to je mi záhada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. August , 2007, 09:29:05 » |
|
Niektoré tremolá/napr.ibanez/majú pružinku na také pridržanie páky-keď zasunieš páku do tremola,tak pružinka je akoby mierne istí proti náhodnému vytiahnutiu.Dá sa s tím aj štelovať tuhší a ľahší chod páky.Asi to má na mysli.Označuje sa to ako Spring for arm holder.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. August , 2007, 09:50:17 » |
|
Niektoré tremolá/napr.ibanez/majú pružinku na také pridržanie páky-keď zasunieš páku do tremola,tak pružinka je akoby mierne istí proti náhodnému vytiahnutiu.Dá sa s tím aj štelovať tuhší a ľahší chod páky.Asi to má na mysli.Označuje sa to ako Spring for arm holder.
toto som mal na floyde a tuhost som nastavoval takou obrucou ,v ktorej bol zavit.nic moc patent(odskrutkovavalo sa to pri pakovani). nechapem,ako si to mohol stratit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. August , 2007, 10:06:17 » |
|
odfotim ale nemam fotak....ked som kupoval fender..tak kde sa picha tremolo..tam to bolo zalepene aby ta pruzina nevipadla...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. August , 2007, 11:06:57 » |
|
no neviem ci na fendere je takyto patent,ale viem ze by si mal nieco spravit s tou gramatikou lacrosse.
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. August , 2007, 17:28:22 » |
|
no ..presne sem ide ta pruzinka..a na druhej foto je pruzinka( hladana)
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 17:30:58 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. August , 2007, 15:11:01 » |
|
by som skor poradil ked mas nejakeho kamosa elekrikara a ma v robote alebo niekde nejake vypinace,spinace,stykace a tak co su nadbytocne nefunkcne ,porozoberat a mozno natrafis na podobnu,skusim sa aj ja zajtra pozriet v robote,aj ked neviem ci nato budem mat cas zajtra,alebo aspon skus dat rozmery,mozno tu niekto ma podobnu.Je dolezite asi sublerou zmerat jaky je hruby drot z ktoreho je tocena pruzina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|