mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 06. Marec , 2009, 18:26:07 » |
|
vecernicek je super!!!! dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 06. Marec , 2009, 19:07:35 » |
|
A kolko je gitatarovych sol na tom albume, nejak mi to velmi nejde ku ska, to je skor o rytmike, nie?
7 z 13 - 3ja, 2vladko, 2hostia, ale ty si to aj tak nekupis a pytas sa, lebo chces rypat, vsak ? zabudol si este nieco o fajceni zakomponovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 07. Marec , 2009, 12:50:07 » |
|
toto je solo z dnesnych dob, je kratucke a rasto ja v jednej teme vyjadril, ci mu niekto nenahra, tak len tak z haluze som skusil: P.S. rasto toto je prehrate, hentam som nemal naladenu gitaru ako som spominal. no, co na to vravite ? Paci sa mi, ze to ako od Zony A z Potopy. Je to krive, rozladene, ale paci sa mi. Ja by som ho dal aj na album, ako taku nostalgiu, vazne.
|
|
« Posledná zmena: 07. Marec , 2009, 12:50:26 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 07. Marec , 2009, 13:14:23 » |
|
dik k tej krivosti, ja si to uvedomujem, ale davam to aj na vinu tomu, ze ja ked nahravam tak svoju gitaru vobec nepocujem, lebo som nedokazal rozchodit ten toneport ako FX track v cubase, takze ja mam ticho nahravku a pocuvam suchu gitaru ako znie ona sama do eteru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 07. Marec , 2009, 13:16:14 » |
|
dik k tej krivosti, ja si to uvedomujem, ale davam to aj na vinu tomu, ze ja ked nahravam tak svoju gitaru vobec nepocujem, lebo som nedokazal rozchodit ten toneport ako FX track v cubase, takze ja mam ticho nahravku a pocuvam suchu gitaru ako znie ona sama do eteru. zapoj si sluchadla, vtedy mi to nahrava ale sa aj pocujem, snad to pojde aj tebe tak
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 07. Marec , 2009, 13:18:52 » |
|
a pocujes skreslenu gitaru a zaroven mozes nahravat ? mne proste akonahle mam zapnute cubase a cojaviem amplitube, tak mi vyhlasi chybu asio.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 07. Marec , 2009, 13:23:49 » |
|
a pocujes skreslenu gitaru a zaroven mozes nahravat ? mne proste akonahle mam zapnute cubase a cojaviem amplitube, tak mi vyhlasi chybu asio.
ja som to skusal v reaper a islo to celkom, aj v audacity, aj v riffworks
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 07. Marec , 2009, 13:25:47 » |
|
Pusti si Gearbox tak, aby si pocul skreslenu gitaru. V Cubase vypni input monitoring. Nahravaj. Takto to robim ja. Viem si v multitracku vybrat, ci chcem nahrat cistu gitaru, alebo gitaru aj s Gearboxom. Toneport GX.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 07. Marec , 2009, 13:36:04 » |
|
lala ho ! super, ide to dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 28. Marec , 2009, 19:39:42 » |
|
s kapelou hrame ruzovu zahradu od Ine kafe a kedze tam solo nie je, tak som nieco vymyslel, paci sa ? ( ak nie, tak nevadi, aj tak ho tam budem hrat )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 28. Marec , 2009, 19:41:16 » |
|
fajne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 28. Marec , 2009, 19:41:38 » |
|
s kapelou hrame ruzovu zahradu od Ine kafe a kedze tam solo nie je, tak som nieco vymyslel, paci sa ? ( ak nie, tak nevadi, aj tak ho tam budem hrat ) mario skus dat na rapid celu skladbu sum zvedavy ako to tam pasuje a tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 28. Marec , 2009, 19:42:14 » |
|
kludne ho tam hraj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 28. Marec , 2009, 19:47:56 » |
|
valla, celu nemozem, autorske prava a to by sa nepatrilo, ved si kukni jutub tam to 100% je, chodilo to aj v TV, takze maju od toho klip...najdem za Teba - tu to je:
solo je nejako od 2:20
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 28. Marec , 2009, 20:42:20 » |
|
valla, celu nemozem, autorske prava a to by sa nepatrilo, ved si kukni jutub tam to 100% je, chodilo to aj v TV, takze maju od toho klip...najdem za Teba - tu to je:
solo je nejako od 2:20
preco by si nemohol sak je to iba cover
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|