Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 16:19:58
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: mario bross - moje ukazky  (Prečítané 14190 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #30 kedy: 08. September , 2007, 11:04:08 »

tak este niekto nie? vyjadrite sa k tomu pls

Pozor na rytmus, nejdeš vždy presne s tými bicími, potom je to trochu rozbité..  K tým bicím sa vyjadrí Rastis, zvuk čistých doprovodných gitár nie je zlý, ten drive mi tam nepasuje, tá melódia je dosť hlasná a zneje prevedením moc sucho a kostrbato. Trochu citu do toho.. Žmurk  Ale na prvý pokus to nie je zlé..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #31 kedy: 08. September , 2007, 11:09:35 »

aha diky moc Žmurk no tie bicie hej si uvedomujem s tym skreslenym to skusim trosku na EQ upravit :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #32 kedy: 08. September , 2007, 21:47:36 »

este niekto? kua nejde mi to exportovanie v cubase tak to dam aj sem tu je link na ten moj problem: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,434.90.html na konci strany a este aj na 8 strane je aj obrazok
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 06. Marec , 2009, 10:55:04 »

no takze strany predtym si citat nemusite to som skusal snimat box iba  :) a kedze ste ma trosku nakopli v martinovej teme, tak to sem davam.

jo, prva ukazka je neviem asi z preddvoch rokov nahravana a mal to byt pokus o punkove solo a pokus podla mna aj vysiel a to druhe je vysoko precitena vec !  Som frajer

Zvuk ozaj netreba riesit, je to nahravane priamo do shitnej starej zvukovky uz ani neviem cez co - slo mi iba o zachytenie toho sola. to druhe je tiez stara zvukovka, bez diboxu som siel a nejaky plugin. uz mam lepsie zvukovku, len sa mi to nechce vobec prehravat tak to sem dam origos ako to je. vsetko su to moje napady. a este som mal aj dalsie, ale musim to este najst...netusim kde to mam. s citom  :)

* punkove_solo.mp3 (655.23 KB - stiahnuté 149 krát.)
* pomale_solo.mp3 (592.17 KB - stiahnuté 143 krát.)
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #34 kedy: 06. Marec , 2009, 12:06:39 »

no takze strany predtym si citat nemusite to som skusal snimat box iba  :) a kedze ste ma trosku nakopli v martinovej teme, tak to sem davam.

jo, prva ukazka je neviem asi z preddvoch rokov nahravana a mal to byt pokus o punkove solo a pokus podla mna aj vysiel a to druhe je vysoko precitena vec !  Som frajer

Zvuk ozaj netreba riesit, je to nahravane priamo do shitnej starej zvukovky uz ani neviem cez co - slo mi iba o zachytenie toho sola. to druhe je tiez stara zvukovka, bez diboxu som siel a nejaky plugin. uz mam lepsie zvukovku, len sa mi to nechce vobec prehravat tak to sem dam origos ako to je. vsetko su to moje napady. a este som mal aj dalsie, ale musim to este najst...netusim kde to mam. s citom  :)
to pankove je v pohode aj ked ten zvuk sa mi zda dost umely
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #35 kedy: 06. Marec , 2009, 12:07:56 »

ano, zvuk som ani neriesil  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #36 kedy: 06. Marec , 2009, 12:15:11 »

ano, zvuk som ani neriesil  :)
mne sa viac paci to pomale, punkove vybrnkavacie sola nemusim :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 06. Marec , 2009, 12:28:38 »

ja viem, ze su to neni nejake ohromne sola, ale mne sa pacia take ake su a spravil som si ich sam a mam z nich radost. viem, ze treba hooodne cvicit, ale nerobim si z toho tazku hlavu, hram si pre radost  :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #38 kedy: 06. Marec , 2009, 12:33:19 »

ja viem, ze su to neni nejake ohromne sola, ale mne sa pacia take ake su a spravil som si ich sam a mam z nich radost. viem, ze treba hooodne cvicit, ale nerobim si z toho tazku hlavu, hram si pre radost  :)
Na zdravie! tak tak
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #39 kedy: 06. Marec , 2009, 12:34:23 »

to neni punk to je country punk,niekedy sa stretneme a poradim ti ako hrat aby si mal nejaky prejav,ako kamošovi to urobim zadara inak je to strašne drahe Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #40 kedy: 06. Marec , 2009, 12:36:23 »

vsak nevravim, ze je to zle, len ktore sa mi z tych dvoch paci, ja neviem hrat ani krivo dobre...  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #41 kedy: 06. Marec , 2009, 12:39:41 »

zvuk rozoberat je upna chujovina každy ma svoju predstavu a ked sa niekomu pači jeden druhemu sa nepači a je...neexistuje zly zvuk,alelen nespravne použity Zdravíčko Zdravíčko                dokola tu hovorim jak jebly Bavím sa skvele zaden aparat ešte za muzikanta nehral,podla mna vačšina muzikantov rieši pičoviny keby radšej skladali hudbu a venovali sa niečomu normalnemu...najvačšie šlehy su "mam krabičku s takym čipom" Bavím sa skvele Bavím sa skvele akoby to nebolo jedno Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 06. Marec , 2009, 12:40:59 »

najvačšie šlehy su "mam krabičku s takym čipom" Bavím sa skvele Bavím sa skvele akoby to nebolo jedno Zdravíčko

Nie je.  Beeee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #43 kedy: 06. Marec , 2009, 12:42:21 »

zvuk rozoberat je upna chujovina každy ma svoju predstavu a ked sa niekomu pači jeden druhemu sa nepači a je...neexistuje zly zvuk,alelen nespravne použity Zdravíčko Zdravíčko                dokola tu hovorim jak jebly Bavím sa skvele zaden aparat ešte za muzikanta nehral,podla mna vačšina muzikantov rieši pičoviny keby radšej skladali hudbu a venovali sa niečomu normalnemu...najvačšie šlehy su "mam krabičku s takym čipom" Bavím sa skvele Bavím sa skvele akoby to nebolo jedno Zdravíčko

Joe za toto co si teraz napisal ta uplne uznavam  Na zdravie!.
Uplne s tebou suhlasim (napriek tomu ze tiez furt dokola riesim nejake krabicky a aparaty a chujoviny), je to vsetko uplne jedno.
Bud to niekomu hra, alebo nie ...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 06. Marec , 2009, 12:52:46 »

dakujem  :)

toto je este odomna - vecernicek ( su to 4 gitary a basa )

* vecernicek1.mp3 (1017.68 KB - stiahnuté 232 krát.)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.