Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Humbuckre na LesPaul

Started by spyros, 21. August , 2007, 20:15:20

Branko

Quote from: proghoper on 09. November , 2010, 14:45:35
Samozrejme, cim je lepsi, tym viac pocujes rozdiely. :)
V tomto ti budem stale oponovat.  :evil: ;D

rastis

Quote from: proghoper on 09. November , 2010, 14:31:13
Ty uz budes za chvilu ako jtakac, vsetko je v rukach a v nahravke, ktoru si pripadne vyladis a zo strata v nej spravis aj 50s lespool, takze vsetko je vlastne uplne jedno. ;)

Najpopularnejsie a najviac cenene PAF klony su dnes Throbak snimace, skus si pokukat nejake prezentacie na youtube a ak sa Ti budu zdat gitary s nimi ostre a vyskove, tak ok. :)

Aha, Ty vlastne ziadne nahravky neuznavas, takze nic potom. :whistle:

sam si takac  ]:->

javanne

Quote from: proghoper on 09. November , 2010, 14:31:13
Najpopularnejsie a najviac cenene PAF klony su dnes Throbak snimace, skus si pokukat nejake prezentacie na youtube a ak sa Ti budu zdat gitary s nimi ostre a vyskove, tak ok. :)

Hm, Branik, jedna mierna OT-azka: Toto je Tvoje know-how vdaka browsovaniu/pocuvaniu nahravok a citaniu diskusii alebo existuju niekde aj explicitne porovnania?

Osobne som velmi spokojny s PAF klonmi od Sheptone (tribute set), ktore som nahodil do svojej VOS R8 - http://sheptone.com/hum.htm - su tam ukazky

Sheps su cenovo nizsie ako ThroBak asi o polovicu...ale teraz mam C(T)hroBaka v hlave...zaujimalo by ma prave nejake to explicitne porovnanie PAF klonov medzi jednotlivymi vyrobcami - co do popularnosti a ceny...
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

proghopik

Quote from: javanne on 09. November , 2010, 15:12:12
Hm, Branik, jedna mierna OT-azka: Toto je Tvoje know-how vdaka browsovaniu/pocuvaniu nahravok a citaniu diskusii alebo existuju niekde aj explicitne porovnania?

Vsetko najdes na LP fore, aj porovnania na tej istej gitare tam su s ukazkami. Je tam ohladom tych Throbakov fakt dost drsny hype a uz dost dlho, takze tam najdes az prebytok informacii.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

tibor7

Ja neviem po angl. - dajte linky.

stevino179

odporúčam ten s keramickým magnetom , mam ho pri krku už na tretej gitare a velka spokojnosť  http://www.kentarmstrong.sk/

BrokenWings

Bude do LP na tvrdšie veci vhodný DM X2N alebo skôr D-Sonic? Alebo ani jeden?
Chcem silný output, konkrétny vyrovnaný zvuk a úplne nezabiť zvuk gitary.

Branko

Quote from: BrokenWings on 20. Január , 2011, 13:15:14
Bude do LP na tvrdšie veci vhodný DM X2N alebo skôr D-Sonic? Alebo ani jeden?
Chcem silný output, konkrétny vyrovnaný zvuk a úplne nezabiť zvuk gitary.
D sonic urcite. Ten druhy je silny jak hovado... nic nepocut.

Ono tymito silnymi snimacmi pomerne zabijes charakter gitary... Nieco medzi PAF a high output by som hladal...

kaolko

pocuj.. D-Sonic mam teraz.. je popici, ladim 6tku na kratsej menzure do Hcka a krasna konkretnost tonov.. na x2N mi vadi ze to je taky mamonsky snimac co ma akurat oooooooooooobrovsky vystup ale totalne zplostene FQ pasmo, proste hra sa ti jak po masle ale tenky je jak kenan pred sutazou v modelingu.. ten sonic je fajn fakt ze prijemny sound, vyrovnany aj na podladeni.. ked ho chces dat do standardneho ladenia tak ho otocis kolajnicou ku kobyle a zas mas trochu iny charakter, som s nim velmi spoko
inak ten dsonic mi odporucil liamengl ked som mu pisal.. mozno ho par ludi pozna z tych jeho YT videi, tiez poskusal kadeake BKP a podobne srandy a ustalil sa prave na nom.. a aj mal pravdu, hra vyborne

Semish

D-sonic mozem tiez len odporucit.

BrokenWings

Ešte je tu alternatíva D-Activator.