Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 11:51:22
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aria guitars  (Prečítané 10520 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Popo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #15 kedy: 04. August , 2011, 06:39:43 »

Čo poviete na tuto gitaru:

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=636221&page=27&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=drahe

Mam par fotiek od majitela, dokazali byste mi k nej dačo povedat? či je rozumne ist do kupy tohto nastroja...hrajem prevažne hard rock rock no i blues či najde tato gitara uplatnenie v taktom žanre

ber  Som metlak
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #16 kedy: 04. August , 2011, 06:57:53 »

no praveze to auto, aj byt, ci dovolenka boli vraj tiez prave za ty 20 litrov - cca - vraj ... :) respektive ta dovolenka asi ne

vsak jasne  :)  ale kup dnes gitaru v cene bytu.. uz aj tie najdrahsie gitary su stale len zlomok tej ceny. Ale pockat, zobrat podnikovu pozicku na zahranicny nastroj nebolo nieco ako dovazat banany, podnikat snimi a este aj o nich spievat, cize terorizmus?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 04. August , 2011, 07:03:12 »

treba príst do Vk tam sa da kupit byt ešte za nejakích 7000e a za tie prachy sa stale vyrabaju gitarki   Som frajer

bolo by zistit kedy a kde bola ta aria vyrobená pred tým ako sa rozhodneš íst do kupi lebo rozdiel medzi starými a novými ariami je ako rozdiel medzi fender a squier , alebo rozdiel medzi starou a novou Harmony  Beeee
Zaznamenané
Popo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #18 kedy: 04. August , 2011, 07:05:38 »

treba príst do Vk tam sa da kupit byt ešte za nejakích 7000e a za tie prachy sa stale vyrabaju gitarki   Som frajer

bolo by zistit kedy a kde bola ta aria vyrobená pred tým ako sa rozhodneš íst do kupi lebo rozdiel medzi starými a novými ariami je ako rozdiel medzi fender a squier , alebo rozdiel medzi starou a novou Harmony  Beeee

ach ten pravopis ...  facepalm
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 04. August , 2011, 07:07:53 »

no čo narobím nejde mi to  Smútim , ale riešme račej Arie
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 149

« Odpoveď #20 kedy: 04. August , 2011, 07:42:18 »

Ak byste chceli postnem sem tie fotky čomi majitel poslal, je to vyrobene ešte Made in Korea, na rok vyroby som sa pytal tie snimače seymor duncany asi nebudu originale že? Lepeny krk toje v pohode gitare bysom povedal že by mala byt lahšia ako klasik LP čoje premna tiež vyhodou, dizajnovo sami velmi pači no bojim sa aby to nebol krok na slepo tieto gitary sa povedal bysom tažko predavaju...
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #21 kedy: 04. August , 2011, 08:11:36 »

ser na to a kup si normalnu gitaru.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #22 kedy: 04. August , 2011, 08:12:35 »

Čo poviete na tuto gitaru:

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=636221&page=27&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=drahe

Mam par fotiek od majitela, dokazali byste mi k nej dačo povedat? či je rozumne ist do kupy tohto nastroja...hrajem prevažne hard rock rock no i blues či najde tato gitara uplatnenie v taktom žanre
Bol na ňu test v muzikuse,ak si spomínam,tak to bolo celkom slušné.Mrknem sa či to nájdem :)
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #23 kedy: 04. August , 2011, 08:29:12 »

....nie tie duncan designed snímače nebudú originály....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Popo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #24 kedy: 04. August , 2011, 08:30:15 »

....nie tie duncan designed snímače nebudú originály....

niesu original ako hovoríš to je ako select designed by emg  Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 04. August , 2011, 08:36:29 »

Takže test bol v Muzikuse  4/2000,gitara je vyrobená v kórei,krk je javorový s palisandrovým hmatníkom,telo mahagón+javor,pochvalne sa vyjadrovali o zvuku,designe,celkovom vypracovaní,mínus bolo trochu horšie zabrúsenie pražcov,ale to sa mohlo kus od kusa líšiť.Snímače sú licenčné,ale vraj slušné.Cena nebola uvedená.
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #26 kedy: 04. August , 2011, 08:41:28 »

Mohol bysom ta poprosit o konkretny link na test?

lumpisko: čoje podla teba normalna gitara? vždy som "špekuloval" nad inymi možnostami ako byt kvantitativny na dnešnej scene a najdu iba gitary tipu fender/gibson  a lacnejšie Vintage a Epiphone prip. Squier
Chcel som proste gitaru ktora vynikne...len ako hovorim bojim sa rizika že to bude proste nejaky šunt...
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 04. August , 2011, 08:53:42 »

Test je v časopise,na nete to nemajú.Prípadne si mrkni na youtube,tá gitara má označenie Aria PE-SPL-SD
http://video.google.com/videoplay?docid=-8195641071653844546&q=shred&pl=true#http://
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #28 kedy: 04. August , 2011, 08:58:54 »

aky ja tvoj nazor na gitaru?doporučil bysi mi ho?
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 04. August , 2011, 09:00:36 »

aky ja tvoj nazor na gitaru?doporučil bysi mi ho?
Ja som ju nedržal v ruke,takže neviem...Napísal som len to,čo som sa dočítal.Skúsim Ti ten test preskenovať a pošlem Ti to.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.